🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 570
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Вестерос
Бонбонке, Калоян си търси жена. Може да идеш да му сервираш.Не е нужно да се къпеш, той ще си прекарва времето с Пепи.

Така ще се успокоиш ли?
хахахаха тази вечер ме разсмивате на макс 🤣🤣🤣🤣🤣

Самият факт, че Надя е участвала в тази бутафория съдебен спор ми опротивява още повече.🤦

# 1 816
Е, не така злобно. Милена като командореше като фермер можеше, а сега Калоян като я помоли учтиво, драми и циркове.
Не знам защо си затваряте очите каква проклетия е Милена и как се опитва да манипулира.
Калоян я помолил учтиво ти сериозно ли

# 1 817
  • София
Надя не участва в това предаване по лична инициатива или желание. Както ясно се видя от записа.
И какво да направи - да се хвърли да бие Жоро Игнатов или бившия си съпруг ли?
Не знам откъде черпите тази безкрайна толерантност. Ако съпругът ми си позволи да излезе пиян на сцената на детската градина на сина ми, да го засрамва пред всички, да пие, да бие, да прави всички тези простотии - еми не детето няма да види, ами щях да го ликвидирам направо.

# 1 818
  • Варна/Амстердам
Имам усещането, че гледайки фермата, препрочитам брилянтния трилър на Агата Кристи-"Десет малки негърчета" или за да бъдем политкоректни-"А те бяха десет...". Само че в случая героите вместо да умират един по един, те загиват нравствено или по-скоро разкриват истинската си същност.
Днес чича Митко отново показа невиждана неприязън към ратайството и се обяви в подкрепа за по-тиранично управление и пълно превъзходство на фермера. Знае, че няма да бъде ратай, тъй като останалите са невежи и имунитетът е негов. Бях готова да му дам втори шанс (и аз като Кано), но след второ подобно изказване-голямо не, да си оди у Мелник! Страхлив е.

# 1 819
Надя не участва в това предаване по лична инициатива или желание. Както ясно се видя от записа.
Не знам откъде черпите тази безкрайна толерантност. Ако съпругът ми си позволи да излезе пиян на сцената на детската градина на сина ми, да го засрамва пред всички, да пие, да бие, да прави всички тези простотии - еми не детето няма да види, ами щях да го ликвидирам направо.
това Надя го твърдеше,а не съпругът и ,а и не се подплати с факти.....но същата таз Надя пред цяла България оплю даскалицата/нейно изказване/ на сина си, като цитира без нейно разрешение името и сега да я оплаквам ли к'во...аз съм уверена,че Надя пие кът каруцар,но тя няма да си го признае....

# 1 820
  • Тра-ла-ла
Милена можеше да е добър играч....ама номерцата й са много евтини и не влага някакъв особен план кое как да направи. А мисля, че има потенциал за по-сериозни игрички. Само, че действа локално, а не глобално...и губи

# 1 821
О да, чичи Мите. Има нещо в погледа на този човек. Нещо гадно, сякаш малко извратено.Свързвам го и с приказките, че щял да оправя всяка вътре по два пъти.
Мяза ми на човек дето, ако види да изнасилват жена, вместо то да я спаси ще се включи в забавата.
Едните знания го нареждат точно до военния чин на говедото.

Слаб каст на мъжете, ужасно е за гледане.

# 1 822
  • София
това Надя го твърдеше,а не съпругът и ,а и не се подплати с факти.....но същата таз Надя пред цяла България оплю даскалицата/нейно изказване/ на сина си, като цитира без нейно разрешение името и сега да я оплаквам ли к'во...аз съм уверена,че Надя пие кът каруцар,но тя няма да си го признае....

Няма нужда никой да я оплаква, просто алкохолиците си личат от 100 км. Аз на този детето нямаше да дам също нито за 1 минута.

# 1 823
  • София
О да, чичи Мите. Има нещо в погледа на този човек.
Мяза ми на човек дето, ако види да изнасилват жена, вместо то да я спаси ще се включи в забавата.

0.о ?! Мисля, че е време да слагаме лека поне цензура на постовете си.

Май за втори път те репликирам тази вечер, но влизаш твърде с бутонките.

# 1 824
Милена можеше да е добър играч....ама номерцата й са много евтини и не влага някакъв особен план кое как да направи. А мисля, че има потенциал за по-сериозни игрички. Само, че действа локално, а не глобално...и губи

Да, прекалено импровизирани са ѝ провокацийките, почвам да се чудя дали наистина умее повече от това..

# 1 825
Не знам защо си затваряте очите каква проклетия е Милена и как се опитва да манипулира.
Не мисля, че хората тук харесват толкова много Милена, просто не харесват Калоян и компания повече. Властта се е обединила срещу Милена и Стоян поради напълно противоположни причини, тоест просто си търсят жертвата. Групичката се чувства добре, защото са срещу някого заедно, но какво ще стане когато Милена и Стоян отпаднат?

Кустев много се заканваше на властта, но много бързо клекна. Милена имаше страхотен шанс да блесне, но го пропиля. Трябваше по по-интелигентен начин да се изправи срещу групата на Калоян.

Не мога да гледам "Съдебем спор", защото не понасям Нана и репортерът. Като цяло предаването ми е противно и съжалявам всеки, който се унижава в този цирк. Дори да ме извикат там, няма как да се съглася да участвам. Защо примерно Надя не е казала, че не иска да я снимат?

# 1 826
  • София
Защото се плаща мисля.

# 1 827
Е, сега - цензура. Такова ми е мнението. Не го обвинявам в нищо човека, ама досега в ключови ситуации се държи точно като човек, дето ще си замълчи, просто защото на него му е добре. Хипотетично не го виждам да геройства в истинския живот.

Човек на възраст да се хвали кой слагал силикон на жена му, пък аз горкия зрител ще съм деликатна. Ми няма пък. Пратете ме ратай 🤣

# 1 828
  • Другата България
Имам усещането, че гледайки фермата, препрочитам брилянтния трилър на Агата Кристи-"Десет малки негърчета" или за да бъдем политкоректни-"А те бяха десет...". Само че в случая героите вместо да умират един по един, те загиват нравствено или по-скоро разкриват истинската си същност.
Днес чича Митко отново показа невиждана неприязън към ратайството и се обяви в подкрепа за по-тиранично управление и пълно превъзходство на фермера. Знае, че няма да бъде ратай, тъй като останалите са невежи и имунитетът е негов. Бях готова да му дам втори шанс (и аз като Кано), но след второ подобно изказване-голямо не, да си оди у Мелник! Страхлив е.
Откога го говоря аз това, помниш ли? Затова и не можАх да го харесам Шестака, той се изказа така за ратайството още в самото начало, това е мъж, който се мисли за всезнаещ и всеможещ и това да е в обора е под достойнството му. И то не в обора, а да е "слуга и прислужник". Тъпия регламент за жалост му позволява да се наслади на макс на предпочитанията си.
Аз съм мазохистка. Насилих се и го изгледах/изслушах.
Това, което казваш, е факт. Този мъж е имал много провинения и грешки в семейния живот с Надежда.
Но друго ми направи впечатление.
Това 10 годишно дете, което не желае да се вижда с баща си, уж по собствена инициатива.
На въпросът защо, зададен от Жоро Игнатов, отговорът беше :"Защото той ме лъже".
"Какво те е излъгал?"
И отговорът: "Че ще умре!". А видиш ли, е жив, все още, не е умрял.
После, когато попитаха бащата вярно ли е, той каза, че никога не е казвал това на детето, а е изпратил СМС от болницата на Надка, че лекарите му дават 3 седмици/месеца живот.
Е, как да го тълкувам това аз? Вие как го тълкувате? Надка е казала на 10 годишно дете, че баща му ще умре, че той е казал така.
Защо го е направила, не искам да гадая, да разсъждавам, това за мен е такава низост, манипулация на собственото си дете, за да го настроиш срещу баща му, че това, което бих казала ще прозвучи меко казано грозно.
Не препоръчвам гледането на предаването.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 00:46 от Merri_An

# 1 829
  • London
Да можем да кажем просто, че изглежда похотлив. Аз не съм забелязала особено де...., вмъкнал е няколко закачки, няма лошо. Аз си мисля, че е верен мъж и има стабилно семейство, знам ли, иначе се изложи за храната, фермер и ратая да...  Ама той в живота е чорбаджия и така е свикнал най-вероятно. Типичен бизнесмен от прехода.

Не догледах, но Надя все повече ми заприличва на човек от анимационен филм. Подозирам, че мъжа й ще ни каже доста интересни неща, ако се весне отнякъде.....

Общи условия

Активация на акаунт