🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 884
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Варна/Лондон
За Стоян съм, добър човек, на който явно не му е мястото там, сред такива съфермери.

# 2 026
Изпуснах обяснението защо играят първо тази игра?  Кой е взел това решение?

Щото след цепенето на талпи няма да може да си каже името.. редят му ги игрите на Кустев, както на подуенци мачовете.. Simple Smile Simple Smile

# 2 027
Защо всяка стъпка на Кустев е подсказана от агитката? И защо се позволява - нали за това е дуел - да излезеш и да се докажеш колко можеШ ...
Ти, не другите.
В училище и в университета наказват за подсказване, а тук дори се толерира.
Не го разбирам това.

# 2 028
Стоян е тромав и по- тежък, но е и доста по- млад! Да не забравяме това. Кустев е нацепен, изглежда по-добре, но някаква особена издръжливост не е показвал . Кустев на колко беше-43-44, а Стоян е на 32-33 май, така ли беше .

# 2 029
Добре, де, Кустев с чувалите защо пропуска цяла дължина на финала и отскача сранично? това в правилата ли е?

# 2 030
  • София
Стоян е на 34.

# 2 031
  • Варна/Лондон
Хм, Дая в другата агитка. Щях да кажа някоя дума, дето и подхожда, но да спазя добрия тон, ще се устискам.

# 2 032
Когато носеше чувалите, Кустев не вървеше до края на гредата, а на последния курс май дори не стъпка на нея... Защо не го върнаха??

# 2 033
Когато носеше чувалите, Кустев не вървеше до края на гредата, а на последния курс май дори не стъпка на нея... Защо не го върнаха??

Щото е леФскар Simple Smile

# 2 034
  • на село
Защо Кустев слизаше и се качваше от средата на гредите,  а не от началото при пънчетата и нищо не му казаха 😏

# 2 035
  • София
Казаха, че не е нужно да се минава по цялата греда, а само да не се пропуска при курса.

# 2 036
Стоян спомена нещо за фехтовка, като говори с Милена... но не е пъргав, жалко
Надявам се да спечели

# 2 037
Не че нещо, но аз предпочитам да се играе първо четвърта игра. Така според мен е по-честно - да се изиграят всички игри, иначе защо се теглят. Надявам се и за в бъдеще да е така Simple Smile

# 2 038
Аз пък предпочитам да се тегли жребии, а не да ги редят 2-мата гноми както им е изгодно..

# 2 039
  • Велико Търново
Хайде сега 10 поста с един и същ въпрос Joy

Ами явно правилото е да се стъпи на всяка от гредите без да се уточнява колко пъти и точно от коя част на последната може да се скочи на земята. Каквито са условията за единия, такива ще са и за другия. Не виждам да е някакъв кой знае какъв проблем.
« Ѕmile », видях, че си отговорила, но тъй като всеки пише без да чете, като нищо ще ти пропуснат поста и още 10 човека ще попитат що така

Общи условия

Активация на акаунт