🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 633
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Другата България
Кустев е тотал щета.
Много, много зле.
Този и дори с подсказването е тотал щета.
Смешник.
Сега го почвам аз.

# 2 056
  • София
Браво на Стоенча. Кустев издуха.
Битка за 4 точки Стоян го размаза.

# 2 057
Аз писах, че спойлерът е от фб. Няма как да знам дали е верен или не.

# 2 058
  • Другата България
Слушай, слушай Надка, Калоян и сие.
Тази игра за 4 точки???
WTF?

# 2 059
Кустата е пиян или полупиян!

# 2 060
  • София
Добре де, като им беше токлова зор да играят 4-та игра, нищо не им пречеше и да си я играят, дори да не е от значение в нормалния ред.

# 2 061
Дразни ме как вика тази жена: Даваииии😂,Дишаииии😜, доста демотивиращо
на мен ми харесва.....

# 2 062
  • Варна/Амстердам
Кустев, гола вода си!

# 2 063
  • Велико Търново
На Кустев съветниците по време на играта за 4 точки не му били дали правилен съвет. Те щото тези, дето са му дали акъл как да си оцени битките, направо десятката са уцелили. Толкова ли не го видяха 10 седмици, че не се е хващал в строителни дейности.

# 2 064
Кустев нещо много бързо изпрати Стоян вкъщи.
Правило първо в битка:
Не подценявай противника Wink
Стоян се предсставя страхотно до сега и само на мен ли ми се струва, че Кустев в пийнал, малко са му светнали очите.

# 2 065
Така Стояне кажи им го на тези отворковци,а Кустев на алманаха как напсува и обижда Стоян нямам думи...

# 2 066
От дрееевни времена се знае, че куче, което много лае не хапе..

# 2 067
  • Велико Търново
Те хубаво започнаха с битка за 4 точки, ама както е тръгнало, като нищо ще играят платформата ей така, заради зрелището, без да има значение кой ще победи в нея.
А няма да се учудя и още веднъж да сменят реда на битките и накрая да остане тази за 3 точки, знае ли човек

# 2 068
Значи хорааа, мисля че 5тата битка ще е следваща по желание на Кустев сигурно и последна ще е 3тата битка. Няма логика от тийзъра да я показват, никога не са го правили и то толкова очевидно.

# 2 069
  • София
Определено подценяване на съперника от страна на Кустев. Аз също го подцених Стоян. Но малко.
На фона на Кустев се откроява определено Стоян.
Браво и на двамата за Алманаха. Разиграха общо 6 въпроса с 5 верни първи отговора. Само Кустев обърка последния въпрос, но Стоян го закова. Това е най-добрата успеваемост на Алманах от началото на формата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт