🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 401
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
На Стоян колко беше времето, че не видях?

# 2 086
Според другият спойлер
Скрит текст:
Стон ще бие Кустев с 8:7. До тук резултатът е 5:0 за Стоян. Кустев взима битката за 2 точки - 5:2. Взима и тази за 5 точки - 5:7 Стоян взима тази за 3 - 8:7 

# 2 087
  • София
6,58

# 2 088
  • Варна/Амстердам
Лалугерите-Иван и Андрей много явно подкрепят готвача. Следващият сезон да им залепят по едно тиксо на устите.
На Марето със закон трябва да й забранят да вика. 😅

# 2 089
Мисля ,че тази игра ще в вземе Кустев

# 2 090
Добро представяне на Стоян дотук. Наперил е гребена. Явно Милена добре го е надъхала, като му даде писмата.
Не очаквах Стоян да е толкова бърз на моста и да запази добър баланс. На цепенето обаче издъхна на последната греда.
Кустев до момента е голям дроб, но започна добре с цепенето.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 22:34 от Дидичка

# 2 091
Петраки за първи път мълчи като е в агитка. Винаги вика доста и са му логични подсказките. Аз поне не го чух до сега. Личи си, че не е за Стоян, но е отнеговата агитка да 'измие вината', за участието си в унижението на Стоян.
ако беше видял видеата,когато Кустев го хранеше със закани сега може би ще се радва,че е в агитката на Стоян...

# 2 092
  • Велико Търново
Илиан е с доста добра скорост до момента. Може и да поднесе изненада.

« Ѕmile », нещо като 6:56 ми се върти

# 2 093
Петраки за първи път мълчи като е в агитка. Винаги вика доста и са му логични подсказките. Аз поне не го чух до сега. Личи си, че не е за Стоян, но е отнеговата агитка да 'измие вината', за участието си в унижението на Стоян.
ако беше видял видеата,когато Кустев го хранеше със закани сега може би ще се радва,че е в агитката на Стоян...

Да, определено сега се радва, вече като е изгледал. Нека знае колко е лицемерен Кустев.

# 2 094
  • София
Моят хронометър показва победа за Кустев тук.
Изненадан съм определено. Стоян е по-силен и повече опит има със сеченето на дърва, но Кустев се пребори. Браво Кустев!

# 2 095
  • София
Кустев ще я вземе тази битка, добър беше, въпреки че издъхна на третата греда. Ако Стоян не се беше замотал на втората, докато вадеше ринга, може би щеше да я вземе и тази.

# 2 096
Дали малкото носле Simple Smile на готвача,ще се повдигне малко след тази игра....

# 2 097
  • София
И двамата са със слабо кардио. Но на Стоян ще му косват секундите, които изгуби докато с ръце се опитваше да скърши ритловиците.
Около 20 секунди грубо е разликата в полза на шеф Кустев.

# 2 098
  • София
И аз мисля, че Кустаки беше по-бърз за секунди.

# 2 099
Според мен Кустев взима 2 точки от тази битка, ще вземе и следващата, а Стоян ще вземе тази за 5 точки и ще завършат 10:5 за Стоян .
Поправям се: явно има изцяло нови правила, сори .

Общи условия

Активация на акаунт