🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 353
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Е ся "партито" по случай победата няма да го има, ама се надявам победата на Стоян да му държи повече влага и да не му стане тъпо.

# 2 191
Дано Стоян им свири на гайда цяла нощ 😀

# 2 192
  • София
Верно ли никой не поздрави Стоян? :о Тъпоо.
Сега да видим дали Кано ще вдигне ръка за Стоян. Там мъжо обещание имаше. Сигурно ще го стори ще видим, но не вярвам Стоян да бие който и да е другия кандидат.

# 2 193
  • Велико Търново
Безразличието сълзи не предизвиква, voxxymoxxy. Петър беше в агитката на Стоян от съжаление заради това, което му се случи с "писмата". Ваня пък е там заради Петър.

По едно време симпатизирах на Кустев, но сега съм доволна, че вече е извън Фермата. Много интрига оплете, много нещо!...

Така и така ще им е мъчно за готвача, най-добре Стоян да вади гайдата и да свири, свири, свири... още повече да им се стъжни. Joy
Хахах, Mama xxl ме е изпреварила.

# 2 194
Ми, победи по - добрият!
Надявам се да се държи за Милена, не да я напада в гръб! Надявам се!

# 2 195
Каква тишина настана за секунда, когато Кустев падна... Не е лошо така да млъкват и преди да кажат нещо за някого и вербално да го "наритат".

Днес вървеше по едно време по обед промо за сутрешното предаване на бтв, в което си казаха в прав текст, че утре гост е шеф Кустев.... Може ли да са толкова загубени тези от бтв?

Потвърждавам!

# 2 196
Браво на Стоян. Добрият ЧОВЕК победи.

# 2 197
Сега всички са пред телевизорите и гледат.
Вече са видели непрестанните клюки и злорадство на Кустев.
Без Марчето и Надя, останалите според мен дори ще ги е яд задето толкова подскачаха да му подсказват и да хо хвалят.
Жалко, че не показаха уважение към Стоян да му честитят. А човека си го заслужи!

# 2 198
Недостойни хора са събрани... Сега ми интересно ще пият ли от виното на така противният им съфермер, който достойно си го спечели. Петър, докато му ръкопляскаше за победата гледаше към другата агитка. А Кустев, както винаги противен докрай, никаква доблест у тоз човек. Как е възможно да мразиш толкова човек, който нищо не ти е направил, но и след обидите ти е засвидетелствал уважение към теб. Толкоз да си прост, че даже лицемерно да не можеш да проявиш човещина и да кажеш, че ще останеш приятел и с този човек, пък недей да го правиш.
Поне тук има някаква справедливост. Заминава си.

# 2 199
Да пазят ножовете от Мара, че след мъката кръвта и ШИ заври Trollface

# 2 200
  • Варна/Лондон
Един път и доброто да победи. Сега очаквам да се почне, че било нагласена  победа, но за мен всичко си беше както си трябва. Браво Стояне!

# 2 201
  • Великобритания
ще има скандали в понеделник със сигурност

# 2 202
  • София
Петър одобрявам, че застана зад Стоян. Поне от едната гузна съвест.

# 2 203
Каквото и да ми говорите за Милена - аз за нея лошо към този момент не мога да кажа. Подкрепя Стоян ДО ПОСЛЕДНО, другите мълчат като все едно са на погребение/за тяхно съжаление бяха - Кустев беше закопан/. Надявам се да оставят Стоян да бъде фермер да го видим и него в пълния му блясък. А за Милена евала! Някои коментираха, че му даде писмата със задни мисли, да може от бяс да изгуби дуела, а както разбрахме е имала предвид точно обратното.

# 2 204
Тая драма не ми беше много интересна.. чакам Данчо, Пешо и Калоян кога ще се обърнат един срещу друг. Същото и за Надка, Марчето и Даяна..

Общи условия

Активация на акаунт