🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 617
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 225
Надя пак наговаря Калоян да има женски дуел ...
ееххх, опасна е Дойката Grinning
Единственият път, в който се радвам, че Надя плете интрига е, че разкриха факта, че Даяна няма повече място във Фермаат

# 226
Млекарката хвърля отрова пак. 😁
Но е права и както тук много писаха, че Дая стигна до тук защото използва Данчо за ракета носител.

# 227
  • София
Наистина ли има хора, които харесват Надя и одобряват поведението й?

# 228
Надя 100 % няма да остави Калоян на спокойстие докато не постигне целта си - женски дуел.
Ще видите, просто много й личи колко злоба има към жените
и в Събота някоя пак ще си тръгне.

# 229
Тя и Ванчето не в много женствена.

# 230
Да, на фона на другите жени, аз харесвам Надя. И да виждам негативните и страни, не ги харесвам, но кой е идеален.

# 231
  • Варна/Амстердам
Може и да има голяма доза истина в думите й за Даяна, но не ми харесва начинът, по който го прави. Не постъпва достойно за пореден път. Като една отмъстителна невестулка е, която плюе в млякото, както гласи една стара българска легенда. За съжаление качествата й избледняват на фона на злобата, която излъчва.

# 232
  • Другата България
Уви, да.
По-лошото е, че тя самата се харесва.
Може и да има голяма доза истина в думите й за Даяна, но не ми харесва начинът, по който го прави. Не постъпва достойно за пореден път. Като една отмъстителна невестулка е, която плюе в млякото, както гласи една стара българска легенда.
Именно, това имам и аз предвид.
Лоша, злобна и много отмъстителна жена.
Самата ѝ физиономия е отблъскваща и противна.

# 233
Как съска Надежда, като истинска змия!
С никоя жена не се сприятели, явно и в реалния живот бяга от женско приятелство!

# 234
  • Вестерос
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че пак го избраха 😡😡😡 Не им ли стига на акъла, че Джепето пак ще е опазен. Егаси! Толкова ли ги кефи да са командировани от двамата.
Джепето не е опазен. Да, няма да е първи дуелист, но ако е мъжки дуела може да го извикват като втори.
Така е, ама друго си е да си ратай и първи дуелист.

Дияволо, видя ли Надята ти? Как изкара пред Калоян, че чула разговор, а тя Участваше в разговора. Съвсем друго го изкара. 🙄

И сирене, кашкавал дето прави не може да се сравни с гърча от предни сезони.

# 235
Почти съм сигурна, че Калоян няма да я послуша. Вероятно ще прати Милена и Стоян ратаи, а вторият ще го направи и първи дуелист.

# 236
Много хубав епизод тази вечер, само Данчо и Даяна не ми се гледат. Боби малко изкуствено сряза Кустев за шегата, а ми се стори, че първо спонтанно се засмя. Ваня и Мария в спора за женственост вероятно ще си ги изгледам още веднъж 😀 Надя гадно интригантства, но Даяна ми мина прага на търпимост и ми е все тая вече кой и как ще я изкара от играта. Милена само не се вижда твърде тази вечер, другите най-после ги дават горе-долу по равно (най-после!)

# 237
  • London
Аз не виждам нищо положително в Надя, нито я съжалявам за лошият й живот. Лош човек само кофти чувства може да ми провокира. Добре, че във времената на женска еманципация за право на вот в избори, за право да учиш, да имаш професия не е имало разни противни Нади.....такива като нея не са от полза за жените, това са мекотели без извинение. Идеална е за Афганистан да мие на мъжа си краката и после да пие от легена водата, е това е Надя.

# 238
Марчето много гиздава днес, много е хубава като се пригласи.
А Даньо да внимава как говори с певицата, че после пак ще има
панаири, панаири ... с другата част от 'комплекта'

# 239
Калоян пили кoлaгенче днес? Нещо май изпуснаха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт