🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 762
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 370
Кое те кара да мислиш така?

# 2 371
Кое те кара да мислиш така?
Някой вече го написа. Мара се извини една седмица след скандала, когато им го излъчиха, иначе нямаше и намерение,  даже се тръшка, че била права. Чак като й светна, че ще е в неин плюс да се извини, тогава го направи. А Стоян пък им прие извиненията, само дето не тръгна да ги успокоява, че ги е притеснил.

# 2 372
Е, явно някои не правят разлика между самоувереност и наглост. Стоян доби малко самоувереност вчера и "отборът на готините" веднага се подразни, много самочувствие нещо бил добил, как смее.
И защо да не покаже малко самоувереност, защо? Защото не може, смотан е, не му е позволено.
Ми, добре. Joy

# 2 373
Ох, ами то и някои жени показаха мъжество, защо само мъжете?
 Пример: Скандала между Мария и Поли. Мария помисли, размисли, права, грешна, отиде тя и потърси контакт, разговор, яснота, освен сълзите.
 Друг пример: Стоян плаче и не ще да говори.
 Те така.
И за какво да говори? Има ли смисъл при все, че е осъзнал сред каква глутница е попаднал. Поля имаше конфликт предимно и само с Мария. Стоян се оказа сам срещу всички. Точно както Милена, точно както Асен.

# 2 374
  • Варна
Мъжество е да имаш топки, като Даяна, да си кажеш мнението и да не ти пука, какво ще си помислят за теб останалите !
Значи Даяна е мъжествена и с топки?Joy Joy Joy
Само хората с тестиси ли могат да се държат достойно. Супердразнещо и сексистко е това за топките и мъжеството. Rolling Eyes

# 2 375
  • Варна/Лондон
Единствените топки във Фермата са на Милена, за хубаво или лошо.

# 2 376
Даяна ако не си беше търсила още от самото начало някой с топки / буквално, а не преносно/ за да се залепи за него, можеше да мине за смела. Сега е като минипинчер, който лае смело,  защото усеща как стопанинът го държи с каишката и веднага ще скочи да го защити при нужда.

# 2 377
Естествено, че не само мъжете имат мъжество !!!
Даяна го доказа. Подкрепя Милена срещу всички.
И не само нея.
Но изразът е такъв за топките и думата мъжество, произлиза от думата мъж !

# 2 378
  • Варна/Амстердам
Скрит текст:
Всъщност, Кустев има покритие. Зависи кой- какво разбира под тази дума.

Кустев е харесван от останалите вътре, защото са като него-злобни, прости и високомерни. 😄
Да, нали е много странно, как са успели да съберат само простаци, а един- единствен Стоян между тях. Загадка голяма Grinning
Това го виждаме ежедневно в обществото, не е нищо странно , нито загадка.
Именно. Мнозинството във фермата е обединено, поради факта, че се съставлява от хора, които си приличат по общи негативни признаци. Истината е, че повечето от тях доказаха, че са носители на повече и по-ярки недостатъци от качества. Никой не е казал, че Стоян е перфектният образ, но наивността му не е толкова греховна колкото откровената омраза и вербална жестокост, на която бе подложен той. Не смятам, че мнението на голямата група е непременно меродавно поради причината, че аз самата не симпатизирам на повечето от тях. Благодарение на тяхната агресия и глупост те превърнаха Милена и Стоян в маргинали, които пък по една или друга причина станаха симпатични на зрителите. Онези пък, които не бяха преки агресори, но мълчаха и малодушно се съгласяваха с мнозинството, изгубиха (визирам Митко и Боби).
Това е, което мога да ти кажа, Крист . 🙂

# 2 379
  • Варна
Аз бях за Стоян и не защото е "по-малкото зло" а защото опонента му беше единственото 'зло' на арената.

Тъжно е, че не се разпознават чисто човешки положителни качества, не се оценяват и уважават а се толерира арогантността и агресията.
Те не са се събрали там за да се обичат, но един човек с ценностна система не би унижавал друг човек само защото е по-различен като темперамент например. Липсата на елементарно уважение към Стоян и трудолюбието му е потресаваща.

# 2 380
  • Варна
Естествено, че не само мъжете имат мъжество !!!
Даяна го доказа. Подкрепя Милена срещу всички.
И не само нея.
Но изразът е такъв за топките и думата мъжество, произлиза от думата мъж !
Да, но според мен когато говорим за жени трябва да се намери друг синоним. За да не приписваме редица качества, че могат да бъдат притежавани само от мъже. Иначе не сме по-добри от Калоян и неговото отношение към жените.
Както и да е..  Аз да си кажа..знам че не е тук мястото.

# 2 381
  • Варна/Амстердам
Стоян гащите ли трябваше да си събуе, че да им докаже, че има мъжество или да им извърти по един тлъст шамар зад врата се питам?😂

# 2 382
Да тропне по масата, да хвърли някоя-друга чаша/чиния, как иначе се показва мъжество, как. Trollface

# 2 383
Момичета,някой ще ме подсети ли дали Кустев е участвал в някое риалити за готварски умения?Много ми е познат от някъде
Прилича на Ицо Хазарта.

За мен продукцията губи заради това, че е на запис. Много по-добре ще да е на живо, но така нямат контрол над сценария. Можеха да излъчват от време навреме зрителските нагласи и така да са коректив в поведението на тези хора. Сега какво като си пишем тук - нищо. Мачът е игран и резултата не можем да го променим.

Да, а фермерът на седмицата да се определя в комбинация от фермерски и зрителски вот. Нещо като в "Две капки вода"

За съжаление от това което знам за нея извън фермата е, че тя действа по същия начин. Стана гадже с Ники Илиев и й дадоха роля в сериала, в който той е продуцент или какъвто там беше. Изключителен паразит, използващ хората за да получи единствено и само изгода и дивидент от тях, което само едно говори, колко бездарна и неможеща е.

Уф, това става банално вече. Кратка справка в imdb показва, че Ники Илиев не е продуцент в сериала. Режисьор е на 3 епизода (от над 120). Освен това дори в жълтите статии, които бяха цитирани тук, признават, че истината е друга, а не както скандалните им заглавия намекват. Само че, го правят винаги в края на статията, където вероятността възмтутените читатели да прочетат е намаляла драстично. Защо да четем, след като заглавието ни е разкрило всичко за поредната "безсрамна" звезда.

Цитат от https://novini.rozali.com/zvezdi-na-pricel/niki-iliev-i-sania-bo … arbi-and-ken.html:
Цитат
След края на снимките на „Скъпи наследници” обаче Ханджиева и операторът се разделят и тя остава сама. Но по стечение на обстоятелствата приблизително по същото време и Ники се разделя със Саня. Казват, че точно тогава братовчедка му Лора се намесила и започнала да организира уж случайни срещи между Ники и 26-годишната си приятелка.

# 2 384
😈😈😈😈😈 Отвратително, нагло държане на Стоян, по време на дуела! 😈😈😈😈😈
Скрит текст:
Вместо да се прояви мъжеството му през голяма част от "Фермата", той минава от едната крайност - мишка, в другата - наглец !
Така не показваш мъжество, Стояне, а само, че си злобно, малко човече !
Мрънка през почти всички търгове, че не са му казали името.
Не съобразява, че избират самэ 3-ма, не може едновременно всички.
Има си причина, да не те забележат. Наистина, никой не го отразяваше.
Мълчи си и чака някак да го забележат.
Сега като го нарекоха п...о, реве, че е добър.
Хората  не казаха, че си лош, а, че ти липсва мъжество и показване на някакво мнение.
Ама, той свирел на гайда, ами тя и Поли пееше, ама тук трябва и собствено мнение.
Лика, прилика си бяха двамата ! И двамата накрая, показаха злоба и наглеене !
Бях за Кустев !!!👍👍👍
Ще ми липсва !!! 😢😢😢
Пожелавам му успех в бизнеса !!! 🍀🍀🍀
Ех, този лош Стоян, как можа да не се завре някъде или да падне в краката на Кустев, да моли за прошка, че се е объркал и по погрешка го е победил! Въй!
Кустев да не ти е гадже, че плюеш така Стоян Joy Че злоба и наглеене от стана на Стоян май само ти видя

Общи условия

Активация на акаунт