🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 599
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 285
Колко са допустимите постове, в които може да се каже, че Дидка е нехаресвана?

# 286
Violet318, каква ти в драмата с Даяна?
Откраднала й е мъ...бурканите с домашна лютеница Joy

# 287
А Калоян колко пъти повтори "4-ри седмици бяхме във властта...та, 4-ри седмици от 10 бяхме във властта, и не си скрихме цигари....4-ри, цели 4-ри седмици от 10 бяхме във властта....."
Офффф.
И този избива някакви комплекси за власт, ама какво се чудя, като видях таткото, а и той си каза за матриархата в семейството си. На другите дуелисти родителите говорят един след друг, на Калоян бащата военен изнесе реч пред войската, а майката се обади плахо с едно "Успех!". Много изводи могат да се направят въз основа на това видео.....
После как иронизираше Боби.
Пред него "Бобка, какво правиш, 12:30 е, лягай си, утре ще довършиш".
Пред Петър "Боби нещо се е взел насериозно....."
И този ще ми говори за седмица на честност и на истини?
И ще пише писма, които ще пуска в кутията, че Боби и Стоян били лицемерни и фалшиви?
Аман от толкова "искреност" в тази ферма, най-истинския искрен човек в събота си тръгна.....
Освен това, докато вървяха двамата, Петър подхвърли нещо пренебрежително за другите участници, тези, дето не са били "4 от 10 седмици на върха". Не мога да си спомня точните думи.

От тазвечершния епизод Кустев, Калоян и Петър големи помияри излязоха. Точно така - помияри! Надя не е цвете за мирисане, но не ми е толкова неприятна както тримата по-горе.

# 288
  • Варна/Амстердам
Кустев е махленска клюкарка. Съвсем спокойно може да прави компания на бабите, които са се събрали пред блока "на дернек". Освен това е и прост-беден речник, лош изказ. Нито ратай е бил, нито дуелист, а в последното състезание за имунитет не показа нищо добро. За кратко почти ми беше станал симпатичен-тогава, когато беше в опозиция с "картела". Сега е с тях или по-скоро с всички. Хлъзгав като гол охлюв. И той, горкият, си мисли, че има стратегия.

Коментар за промото и евентуалните ратаи:
Скрит текст:
Вижда се как по време на обичая Милена и Стоян не са на масата. Може би те ще са ратаи. След това дават някакво събиране в общата спалня, на което присъстват, но сигурно е от предния ден.

# 289
Кустев се засегна, че Боби го сряза за шегата, но и той като Данчо не се извинява, а задълбава, докато стане неприятно. Боби обаче също малко противоречиво реагира на тези шеги - понякога се смее първи, друг път почва темата за етикетите. Примерно на Данчо на тъпата приказка се смя, после на Милена се обиди, сега с Кустев сякаш първо се засмя преди да му сложи граница. Като цяло другите ги разбирам ясно, че им замириса на финал и ще гледат да дърпат Боби надолу, но него ми е трудно да го усетя кога наистина се дразни и кога по-скоро го ползва срещу човек, който не му е симпатичен.

# 290
  • Тра-ла-ла
Това, че се разсмива - не значи, че му е смешно.

# 291
Това, че се разсмива - не значи, че му е смешно.
Разбира се, но е възможно и неволно да ги обърква това. Отделно че Кустев, Данчо и Милена не блестят с такт, както се вижда.

# 292
  • Вестерос
Violet318, каква ти в драмата с Даяна?
И аз това се чудя🤔 От както пише в темата все за Дая се е захванала🤷‍♀️
Е как нали е уж Камелия Grinning

Както онази дето изчезна все за Дана говореше и мислехме, че е тя Simple Smile

# 293
  • London
Сега догледах накрая Даньовци, оставам с впечатление, че Даяна се опита да му каже на Данчо, че го е  играла това за приятелите от страх какво ще кажат техните. Някой остана ли с това убеждение,,стана ми мъчно за нея.....изглежда наистина нещастна и страда сякаш.

# 294
Горката страдалка се е била натикала вече между едно семейство, сега пак се вре мебду двама души...
Направо жива да я ожалиш горкичката!

# 295
  • Вестерос
Даяна е влюбена в Данчо, но я е срам от себе си, срам я е какво ще си помислях хората, какво ще си помислят родителите ѝ, защото не ѝ е за сефте. Страх я да излезе, че не знае как ще я посрещнат и какво ще изчете в интернет за себе си.  После я достраша, че ще загуби Данчо, нали били в комплект в играта... със сценките, които изигра пред Камелия за приятелството. Това е драмата, по принцип драма на 18- годишна девойка.

# 296
В повечето ми коментари хваля Ангел и обсъждам всичко останало, какво е добре да се промени, за Надя коментирах днес, за Петър, повечето ми коментари не са за ДАяна.
А тези, които са - прото жени като нея и като цяло хора с подобен аморален характер ме отвращават.
Аз съм на нейната възраст, но никога не съм си позволявала подобни неща. Тя разваля връзки пред цяла България, наглее, накрая се прави на жертва. Да не говорим, че толкова я е страх от този дуел, че дори не знам защо е там. И си коментирам, както и вие.
И във ФЕйсбук всички забелязах, че доста я плюят с много грозни думи. И те нямат драма с нея. Просто е факт, че това момиче се държи грозно.

# 297
Горката страдалка се е била натикала вече между едно семейство, сега пак се вре мебду двама души...
Да, бе, горкичките мъже, те много се дърпали ама тая Даяна направо ги е измъкнала за косата от семейното им ложе .

# 298
  • Варна

Не искам да съм груба, но това момиче,освен заместничка друго не може да бъде.

# 299
В този любовен триъгълник и трите ъгли са тъпи , всеки сам по своему.
За мен е тъпо жена да се бута , НО в слуачая Данчо е адски захапал по нея , можеше да постави граници на отношенията им , той в този във връзка , тя никаква не е на годеницата му.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:56 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт