🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 622
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 525
Аз питах violet дали е годеницата и мнението ми беше изтрито. Какво лошо попитах? Ако не е, да си каже.
И защо трябва да казва каквото и да било.
Тя е Violet  и точка. А и тя 100 пъти каза че не е годеницата

# 526
Цял сезон мъжете спаха и мишкуваха.
Сега продукцията им каза, че не им отива това държание и изведнъж станаха много искрени. Чак табели ще правиш.
Като си мъж казваш, това и това не ми харесва, това мисля и точка. И след това, ако искате водите разговор и се изяснявате.
Цял сезон само по ъглите при моите приятели 😀 плъховете.
Тоест, Боби е "мишкувал", в превод?
Или кого визираш?

Всички визирам. То даже имаше видео за мнението ми.

https://fermata.btv.bg/videos/zhenite-pochvat-da-roptajat-sresht … -solidarnost.html

Боби е добряк, но никаква позиция за нищо не изразява и като го питаш се чуди как да мълчи за да не участва, а има мнение.
Милена го гаври, Данчо, Дая го бъзикат, а той мълчи.
Обсъждаме нещо той не е съгласен, но навежда глава.
Кустев, Калоян, Стоян, Ангел, Петър и Данчо мъжка солидарност за всичко и да не са окей мълчат. После евентуално си отиват по ъглите и се плюят.
Единствено Макето казваше така и така не е правилно и няма мъж, няма жена. Изразява това, което мисли.

Продукцията явно за това им намекна, защото те ги виждат 24часа как се държат.

Малко страхливи са...

# 527
Боби е изразявал мнение в работата, защото това го интересува. А по ъглите не са го давали да плюе с никого по друг. Което всъщност също е позиция - или добро, или нищо.

# 528
На онази снимка Жанета Осипова е като прегоряла филийка.
А Дана защо Ангел толкова често го даваха с тези двечките и после изведнъж спря да ходи при тях?

# 529
На онази снимка Жанета Осипова е като прегоряла филийка.
А Дана защо Ангел толкова често го даваха с тези двечките и после изведнъж спря да ходи при тях?

Не знам защо е излязло, че са  близки, защото те никога не са били.
Просто първите дни ги закачаше, но реално не е бил с тях.
Затова и никога не е бил зад тях на дуел.
Ангел е много умен и много пъти не казва нищо, а го прави само с действие.

# 530
Аз пък това дето казвате Боби не съм го забеляза много, но като цяло не го разбирам това със 'златната среда'. Значи дай сега всеки да си мишкува и отвътре да е ядосан на човека X, ама ще премълча и този път, щото нали да не ме изкарат скандалджия, фитилджия, егативния и бла бла.
Аз бих казала: "Виж какво, Надя, идват ми малко повече твоите схеми, като искаш да кажеш нещо кажи го пред всички". Точка!
Да видим ще отиде ли втори път тя да му пълни главата със съмнения и да върти интрига. Не став атака. Дразнят се на Стоян - еми хубаво, кажи му го в очите. Като селските клюкарки, всеки в стаичките си шушука.
Аз и в семейството ми, колеги, приятели винаги съм казвала - Обичам те, но в момента не харесвам поведението ти. И се аргументирам. И всички около мен ценят това.
Смятам, че така се прави.
А не като Кустев примерно кани се пред Мария в кухнята как щял да им разбие групата, а после мача заедно. Какви са тези неща. КАжи им в очите. За мен това поведение е необяснимо. Нещата трябва да се изговарят, иначе се стига после до истерични скандали, които изкарват всичко събрано наведнъж. И често някой друг обира яда, който е към друг.

# 531
  • Варна

Не знам защо е излязло, че са  близки, защото те никога не са били.
Просто първите дни ги закачаше, но реално не е бил с тях.

Сякаш не е точно така. Сещам се че първите дни преди да се премести в магазина спеше при Жанета и Антония. Но наистина беше в много ранен етап.

# 532
  • Тра-ла-ла
И в реала мъжете рядко казват какво не им харесва, не влизат в обяснения и не харесват разправиите. Особено с други мъже. Някак го смятат за немъжко поведение...и по-скоро присъщо на жените.

# 533
А аз не казвам, че ги мисля за близки, а просто наистина се закачаше един вид с тях. Просто наистина в началото доста често ги даваха и после спряха. Не казаха защо и как, нито се чу коментар от тях. Имаше май един коментар от Антония , че не е очаквала той да не ги подкрепи .. нещо такова беше. Та ми беше интересно да чуя.
Ангел го харесах още от визитката му, но като го даваха с тези двете хич не ми хареса. От момента в който той спря да общува с тях , започнах да му симпатизирам.

# 534
И аз мисля, че се закачаше Ангел с двете спящи красавици, че и с Дана дори. После стана нещо дума, че му е доста млада приятелката, сигурно такива харесва.

# 535
  • София
Ама чакайте сега, кой ви говори за крайната победа, още е много рано. И за мен Боби е фаворит към днешна дата, то едва ли човек открива топлата вода. Значи моята прогноза беше, че Надя ще се класира на финал, още след 1-та седмица преди 2 месеца някъде. Не на големия финал, а сред четиримата. От там всичко е бонус. Няколко пъти писах, че в България с подобна тактика и игра може да е фаворит само на такива като мен, които са откърмени със Сървайвър и имат съвсем друго разбиране за реалити формат, а не че ще се хареса масово или ще спечели някакъв въображем зрителски вот. Simple Smile

Adoralova,
Жените го направиха сезона в голямата си част. Ако не беше Ангел нямаше да се сетим за мъжете. Най-много коментари тук са генерирали именно жените и техните действия и отзвука след това.
Надя е една от тези, които правят сезона (и нейното име е сред най-споменаваните в темите), разбира се, че не е само тя, а поне още 4, 5 човека, нарочно я писах само нея, че да ви жегна малко и явно съм успял. Wink

# 536
Даяна  се справя добре в играта - дуели, имунитети, много по-добре от Тони и прочее, а относно драмата която й спретнаха  с Данчо - яд ме е че не се орепчи на годеницата и да я затапи- техните отношения са само техни - да се оправят. Как ще я пита Камелия дали вече не е била в подобна ситуация - Даяна защо не й се орепчи да я пита, а ти?   И на Данчо, който предната вечер и други поред  й сваляше звезди и й обясняваше колко му е изчерпана връзката, а после онази ревна и той забрави какво е говорил?
Ребром да му каже - помниш ли какво говорихме снощи? Ти ли ще го кажеш на Камелия или аз да й го предам? И да й каже как му е резнала квитанциите 'за след това'.
Разбирам я, че е объркана - не знаят какво точно е излъчвано, как е представено. Притеснява я, че Данчо изведнъж се извъртя от всичко, което й говореше, а тя доста се изолира от останалите заради него.

Относно сериала- „Скъпи наследници“ е комедийно-драматичен сериал, заснет в България по лиценз на хърватската поредица „Kud puklo da puklo“ на NOVA TV Croatia. Българската версия на сериала се излъчва по bTV, като през 2016 и 2017 година е заснет целият сериал с общо 170 епизода. Уикипедия .
За Саня и Ники - кой искал дете, кой ревнувал и какви сцени имало  писаха жълтите медии няколко години преди да оповестят рздялата им през 2018- тя е доста след заснемането на сериала т.е надали са я избрали защото са се загаджили. По-скоро защото е красива.

# 537
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никой не си жегнал,просто си комичен с тази Надя та Надя.
Аз пък искам Надя да стигне финал и когато покажат зрителския вот,тя да е последна на 1%.А,така.Да стигне до изворчето и аха,аха да си пийне водица,а вместо това да я облее една кофа ледена вода.

Рядко неприятна интригантка.
Дана,радвам се,че се включваш при нас.В началото много ти симпатизирах,по някое време те сметнах за неуравновесена и скандалджийка и се 'отказах' от теб.Смятам,че с право си замина,дуелите ти не бяха силни(с идеята да не те обиждам,защото аз сигурно ще се справя и по-зле),но за някои неща си права.Пък и от всички ни тук,ти си тази с най-богат и пряк опит.

# 538
Аз питах violet дали е годеницата и мнението ми беше изтрито. Какво лошо попитах? Ако не е, да си каже.
може да е Саня Simple Smile Simple Smile

# 539
  • Sofia
Поведението на Боби е характерно за етноса. Те са смели и отстояват позиция само, когато са в група, а тук той е сам. Винаги се движат по няколко,  вижте в Пирогов една майка с дете колко души я придружават, задръстват коридорите. Когато са сами са по-ниски от тревата и се боят от проблеми, чувстват се несигурни сред белите, а тези като Боби, които се стремят да се интегрират, много внимават да не обидят някого,  да не участват в скандали,  да не се изложат, избягват всичко, което би ги  маргинализирало.

Общи условия

Активация на акаунт