🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 372
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 690
Хм , значи навремето когато не било възможно да има гей бракове , хората са си намерили начина . Бях чувала за побратиняване, ама като видях ритуала , ударих една ракийка за младоженците.
Даяна , с ниското си самочувствие , не се е пробвала на Петър , и сега като схвана , че има симпатии към нея , дали няма да излезе нещо. От две серии насам обаче , започна да ме дразни и тя . Определено е расистка . Не ме разбирайте погрешно, не обичам голяма част от циганите, но когато циганин се държи нормално , дори не го приемам като различен от мен човек.
Надя повече няма да коментирам, гнус ме е от нея, нищо повече не може да направи за да ми се реабилитира (дори да спаси човечеството, да измисли ваксина против ковид , вечна коламаска и елексир за скоростен растеж на коса ) , повече от ниво сопол няма да ми си е издигне.
Милена и мен подразни със това Аз , признак е на нарцисизъм , неосъзнат . Но като гледам другите вътре направо не мога да се спра на фаворит от жените , а искам да си имам по един от двата пола

# 691
  • Тра-ла-ла
Петър и Данчо си прилагат огледална стратегия да развалят двойката на конкурента. Петър с две думи замая на Даяна главата, Данчо се намърда в приятелската листа на Калоян!
Сега се замислих...и Дая без Данчо, и Калата без Пешко щяха да са безлични, несигурни и без гръб

# 692
  • Другата България
Давай като мен, най-малкото зло - Ванчето.
А и спечели два дуела, мисли жената, нищо, че е вятърничава.

# 693
Чудя се Калоян защо трябваше да бъде толкова ненужно груб при посочването на двамата ратаи. Това момче нещо много си е повярвало. Можеше да избере Стоян само под предлог, че досега не е бил в никаква роля, а Милена, защото много добре се е представила в готвенето. Той иначе я похвали, даже си представям Надка как я е проболо в сърцето, че досега такова ядене и "плейтване" не е имало. На всички ще е ясно защо я праща и без това. След като И&А им казаха, че са много скучни, и той дай с голямата секира.

А понеже някои тук все се чудят как Данчо спомага за престоя на Дая, днес пак кой беше, Кустев ли каза, че е била под крилото на Данчо. Вече не един и двама го споделят.

А Дая като чу комплимента от Пешо и сигурно взе да си представя как е можело да е двойка с него, ама на, като не беше по-настоятелна...

# 694
  • Варна
От няколко дни мислех да напиша пост за мъжкото приятелство и колко силно може да бъде. И че е грозно да му придаваме  някакъв двоен смисъл. Прекалихме с шегичките за "любовта" между Петър и Калоян.
Ама като чух днес изказването на Калоян , че цветята нямат гръб, реших да не избързвам. Joy

# 695
Стоян, че се нагажда си е така, но, че бил на курорт е пълна глупост. Той си работи рамо до рамо с тях и дори в доста неща беше сам.
За Калата да си на курорт явно значи да не си ратай, фермер или дулелист до момента. То по тази логика доста са туристи 😀.

# 696
  • Тра-ла-ла
А Дая като чу комплимента от Пешо и сигурно взе да си представя как е можело да е двойка с него, ама на, като не беше по-настоятелна...
Тя щеше да изплаква болката си, а той да си събере партакешите и да се изнесе, защото иска спокойствие, да не го натоварват и не си пада много социален тип.

# 697
  • Варна
Давай като мен, най-малкото зло - Ванчето.
А и спечели два дуела, мисли жената, нищо, че е вятърничава.
Аз това нейното "Юхууу" не мога да го издържам... Хем я гледам за по няма и час на ден.
Супердразнеща навита пружина.

# 698
  • Варна/Амстердам
Нина*, точно. Даяна сигурно е усетила пеперуди в стомаха, когато Джепи й направи въпросния комплимент. Къде ли се тюхка, че се "огледа" в неперфектния Данч.

# 699
  • София
Мисля, че за първа година нямам фаворит, вече ми е все тая и до финала кой ще стигне.

# 700
  • Другата България
Чудя се Калоян защо трябваше да бъде толкова ненужно груб при посочването на двамата ратаи.
Отговор:
Това момче нещо много си е повярвало.
Прибави и вродената му липса на интелект и такт, както и израстването в матриархат, и ето ти колкото щеш причини.
Калоян, ако стигне на финал, и ако/пу-пу, анатема и триста дяволи/ спечели, трябва да даде половината кинти на мъжа си. Тази победа ще е на Петър, ако Пешката го нямаше, КалоянКА щеше да е незнайко в слънчевата ферма.
И не говоря само за спечеления дуел заради подредбата на битките от Пешо, а като цяло.

Обаче Даяна сега гризе нокти след признанието на ДжепеШо.
Къде е зализания 40-годишен женкар-общинар с манталитет на Хамлет, Отело и Квазимодо в едно, къде е пилота-левент от ИДИЛ, необвързан и баш като за нея!
Ееееех, който каквото си надроби, това ще сърба.......

# 701
  • Вестерос
Хич не ме дразни Ванчето, зарадва се и толкова. И аз бих реагирала така.
Другите песимисти и сърдитковци реагираха тъпо. Надежда е ужасна жена! 😡

Въобще не разбрах защо за Дая точно мнението на Джепето й е важно 🤔

# 702
Братята тъй ще се наиграят накрая, че ще са на дуел в някакъв момент, убедена съм. Я една камара имунитети, я друго, но ще си направят кефа Иван и Андрей.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 23:47 от Mama xxl

# 703
  • Тра-ла-ла
Прибави и вродената му липса на интелект и такт, както и израстването в матриархат, и ето ти колкото щеш причини.
патриархат предполагам имаш предвид Simple Smile Баща му наистина ли е военен?

# 704
Май всички сме единодушни, че Дая си е харесала първо Пеш, но нещо се е случило и парашутът и кацнал при Йорд! Нищо има време да поправи грешката!

Общи условия

Активация на акаунт