🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 365
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 675
Аз го казах на майтап вчера, ама май на финала наистина ще имаме мъж, жена, ром, представител на ЛГБТИ обществото...Може и до Оскар да го докарат.
Преведи за аматьорите.
😂Данч, Нада, Боби и някой от братята.

# 676
  • Варна
Това че много хора познахме кои ще са ратаите ме навежда на мисълта, че от продукцията не манипулират много ситуациите.
Калоян ме озадачава все повече. Изобщо не може да мотивира избора си. Което ме навежда на мисълта, че не той е избирал, а Петър вероятно. Преди Калоян успяваше да се изрази прилично, да се обоснове. А сега някакви изсмукани от пръстите , нелогични доводи...

Стоян пък ме изуми, той вярно ли си мисли, че ще спечели дуел и ще го изберат за фермер? Frowning

# 677
# 678
  • Тра-ла-ла
Вярно. Тя в някои отношения е по-мъж  от някои мъже Bowtie

# 679
# 680
Отвратително. Пак ще пропускам епизоди.

# 681
  • Тра-ла-ла
Калата се е взел много насериозно. ГолЕм го е извадил. Алфа...нанайси.

# 682
Не съм Саня, нито Камелия.
95 % от хората мислят като мен.
Очевидната истина си е истина.
Нека се насладим на епизода Simple Smile

Точно!
Аз дори мисля и по-зле, ама ме трият Joy

# 683
  • Вестерос
Какви са тези приказки на прикрития гей, чче Стоян бил на курорт цял сезон. Та той се счупи от работа.. Точно онези двамата мазни момченца си изкараха курорта, всяка седмица с ръцете  на кръста, като ту фермер, ту вице. Отвратителна обида, така ли никой не е в час там, за да си отвори устата и да затвори неговата.
Именно. Бях меко казано изненадана от обясненията.

# 684
Надя откъм обноски надмина дори Антония, която не стана да поздрави Милена като падна от нея. Надя просто заспа насред откровенията. Иначе била Милена шефката Ф, хаха.

# 685
  • Другата България
Значи аз май /не ме убивайте/ ще започна да "викам" за Петър.
Не много, ама започва да ме радва някак този младеж.
На фона на все по-сриващия ми се ДанЧ /не, че някога съм го харесвала, но с последните епизоди тотално се срина, да не говорим за самочувствието, което вади, базирано на не знам и аз какво, да не говорим за постоянните му намеси в някакви разговори между хората за всичко и всички, разбира от всичко, коментира всички, обсъжда всички, толкова антипатичен зализан г@з, мъж на честта бил, мъжкар бил....типичен путьо, точно така изглежда, извинявам се, ама много ми е противен този/,
на Калоян, който вече тотално е обсъден /а и той е искал да бъде с Петър, той е ....казано е толкова много за него, че няма какво, поне на този етап да се добави,
на Кустев, който...и за него е казано достатъчно, той е всичко друго, но не и кандидат за финалист, защото няма да е дуелист, тоест, ще е загубил с 10:0, а това си е все едно не си бил на арената,
на Митко Шестака, който на всички е ясно, че ще поеме пътя към Мелник, а и не е за финал, каквото и да си говорим,
на Стоян, който за жалост в събота ще си тръгне според мен, и....на Боби.
Моят фаворит, все още, и не съвсем.
Нещо в таз вечерното му поведение не ми допадна, не мога още да кажа какво точно, и то не е признанието, че иска да се хареса на всички, ние това си го знаехме. Нещо друго....
Та Петър.
Наистина малко говори, но каквото каже, е на място. Откровен, казва в очите каквото мисли, имаше и той шушу-мушу, но май в повечето случаи инициаторът беше "жена му", пардон, брат му. Заигравката с Антония /и Жана /също имаше негативи, но откакто тя излезе, май Петър е различен. Не му ставам фен в никакъв случай, но на фона на останалия материал някак взех да се вслушвам в .....мълчанието му.

# 686
  • Тра-ла-ла
АйдААА, още кандидат булки. На опашката!!! Stuck Out Tongue Winking Eye Ама гледай да не викаш много, че Пешко се натоварва от всякакво говорене. Пък и иска да спинка. Само, ако ще го зареждаш с енергия - тогава може Joy

# 687
Петър и Данчо си прилагат огледална стратегия да развалят двойката на конкурента. Петър с две думи замая на Даяна главата, Данчо се намърда в приятелската листа на Калоян!

# 688
  • Варна/Амстердам
Калоян се взе за велик владетел, а в действителност е цар плъх. Защо си мисли, че неговото мнение е меродавно и непременно вярно? Всъщност толкова ли е важно да споделим на някого, че не го харесваме? Особено в калояновия случай-липса на твърди мотиви и стабилна преценка. Лялю-лили, тинтири-минтири, чешем си езика, понеже Андрей миналата седмица провокира мъжката част във фермата и наш Калю реши да лепи квалификации.

# 689
  • Другата България
АйдААА, още кандидат булки. На опашката!!! Stuck Out Tongue Winking Eye Ама гледай да не викаш много, че Пешко се натоварва от всякакво говорене. Пък и иска да спинка. Само, ако ще го зареждаш с енергия - тогава може Joy
Неееее, не такова викане.
Виж кавичките де, вкарай фантазия! Joy
Ако е на финал /дано е там той, а не жена му/, и Боби е там, май започвам да се чудя за кого ще съм.
Засега все още за Боби.
Това "викане" имах предвид, другото е за по-младите фенки, моята е ясна.

Обаче в този, а и не само в този момент осъзнавам колко липсва на предаването Миро македончето. Колко по-различно щеше да е с него, за мен той беше истински мъжкар. Жалко, че си тръгна толкова рано. Много мъжко момче.

Общи условия

Активация на акаунт