🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 374
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 660
Аз още се чудя, Дана, как посочи Надежда за фермер...😶

# 661
Опа, сетих се що ми липсваше в серията, целувката между П и К!
А, може и да не са ни я показали просто!

# 662
Нека си ги имаме за спомен Nature Rainbow Revolving Hearts Nature Rainbow Юхуууу!
Скрит текст:

# 663
  • Другата България
Ох, гледам "братята".
"Петре, ти си мой побратим.
Кала, ти си мой побратим."
С гробовен тон, и всички реват.
Петър пък му казал Кано, и го заредил с.....емоции, да не си мислите друго.
"Ако ще скачаш от мост, аз ще те чакам долу".
/С ПБЗН и платнище./

Всички реват, а аз се хиля с глас.
ШЪ припадна, да сА взимат, да пият блага ракия и да се приключва с тази мъка.

# 664
Дана, може ли да споделиш, от излъченото досега, Надя харесва ли ти?

Днешният епизод още не съм го гледала, но направо съм в потрес какви игри е играла. Иначе вчера си я видях как обработва Калоян пак да е женски дуел.

Мога да кажа, че първоначалното ми мнение е било правилно и си играе яко и доста лъже. Вече ще слушам повече себе си, хаха.

Иначе може ли да ми кажете какво е станало днес с Ваня, че чета доста коментари и ми е  интересно?

# 665
  • London
JoyСнимката е един път.

# 666
Аз го казах на майтап вчера, ама май на финала наистина ще имаме мъж, жена, ром, представител на ЛГБТИ обществото...Може и до Оскар да го докарат.

# 667
  • Другата България
Аз го казах на майтап вчера, ама май на финала наистина ще имаме мъж, жена, ром, представител на ЛГБТИ обществото...Може и до Оскар да го докарат.
Преведи за аматьорите.

# 668
  • Тра-ла-ла
Кой ще е мъжът?! Joy

# 669
  • Другата България
Е то и аз това имах предвид.

# 670
  • Вестерос
Аз мисля, че спечелилият дуел си подбира музиката. Ако помните заради Ваня пускаха италианска музика.
точно така!

Добра идея на Боби, ама пак го метнаха с подигравките.

К и П 🤦🤣😒🙄

# 671
  • Варна
Кой ще е мъжът?! Joy
Мара.

# 672
  • Другата България
"Цветята нямат гръб"?????
За Петър?
От Калоян?
Нещата не вървят на добре, хора.
Кой ще е мъжът?! Joy
Мара.

# 673
Чакам нашето момиче да качи епизода и чета тук  -  и падам от смях. Страхотна ни е темичката.

# 674
Язък, за първи път гледам Фермата и съм много, много разочарована! Пропускала съм умишлено предишните сезони, защото си казвах, много хора на едно място, не е на добро, ми, права съм била! Кой от кой по неуравновесен, изнервен, комплексиран, неуспял, самонавил се че е нещо, но само в неговите си очи...не, до тук бях! Ще го доизгледам, защото ми е интересно до къде се стига без разсъдък, и за напред спирам!

Общи условия

Активация на акаунт