🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 476
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 825
 [spoiler*] [/spoiler*] Махаш * *

# 826
Grinning Mama xxl, и аз не знам! Пиши ми на лични съобщения!

# 827
Стоян направи сам-самичък стълбището с верандата пред хижата, така се преработи това момче, че го обвиниха(на майтап), че гардероба не влиза заради "изобретението" му Smiley
Последно в банята отново сам си работи. Може наистина да му е писнало Боби да го командори. И явно добре се справя, старае се много.
В промото Стоян казва, че нещо няма да прочете. Явно гаврата е била пълна Sad

# 828
  • София
Не ми казвайте, че между Петър и Даяне ще пламне страст.. Simple Smile

Нека, подхождат си двамката. Simple Smile

# 829
  • Тра-ла-ла
Митко Шестака e Козирог. Гледам му ФБ и е споделил картинка с текст за зодията. Доста назад също е споделял статии за зодията
Скрит текст:
Преди 4 седмици на 14.10 са го питали дали е свършила фермата. А той казва, че още не е, но той вече си е вкъщи

# 830
Не ми казвайте, че между Петър и Даяне ще пламне страст.. Simple Smile

Нека, подхождат си двамката. Simple Smile

И да се окаже, че са загубили два месеца докато се "открият" Smiley

# 831
Подходящи са! Хубавци са и двамата! А, и Петър не е обвързан, стига Даяна да не залъгва баскетболистчето!

# 832
  • София
Стоян коя зодия е? На мен ми прилича на Риби.

# 833
Прочитайки всички мнения от снощи.... леле, не мога да повярвам колко хора коментират участниците, че са незрели и инфантилни, а самите те мислят, че шегите за “гейовете” Петър и Калоян са върховна комедия. Някак си ми се стори, че чета форум, пълен с тинейджъри. 😂

Нищо гейско не виждам аз, те наистина са си най-близки от всички вътре от началото на сезона. Коя друга двойка трябваше да пресъздаде този обичай? А и да са гейове наистина, какво?

Предните дни като коментирахме любовния триъгълник, тук по-голяма част от хората се обясняваха на другите, че е много старомодно да се обвинява свободната Даяна за развалянето на отношенията на сгодените. Как е 21век и вече не трябва мъжете винаги да се оправдават, че имат слаб ангел или просто са си такива.... а сега 5 страници с хомофобски шегички.

Хехе, спокойно, спокойно, никой тук не мисли, че двамата са си двойка или с гей наклонности Wink
Но пък са най-истинската двойка във формата, така че нормално е да има шеги по тази линия.

Нали няма да викнеш ЛГБТ полицията да ни арестува за хейт спийч, че ще припадна от смях

Абсолютно ми е все тая дали някой ги мисли за гейове или не. 😂 Просто виждам претенции за много модерно, съвременно мислене, но само по някой теми и това ми е смешно. Не се изявявам като някакъв ЛГБТ активист, не бери грижи за полиции. 😃

# 834
  • Тра-ла-ла
И на мен ми прилича на 100% Рибок, но нищо не изкопчих от профила  му. И визуално, и по характер си прилича

Сега гледам - Борислав е Риби.

# 835
Стоян ми прилича и на зодия Рак. Обаче за мен най-интересно е Надка каква е. Няма да се учудя да е Скорпион.

# 836
Надя в промото никак не ми харесва. Като надзирател в концлагер е. Дано са преувеличили и изопачили. Уж подготвена за игра, а така да се забрави в стадното увлечение, не мога да повярвам за хитра и пресметлива жена.

# 837
На мен ми прилича Стоян на  везна, а Пчелата ми напомня на овен .

# 838
Пеш когато говореше за Ваня и беше обърнал гръб, бил цвете, ти да видиш! Обаче, когато ги зареди за Дай, веднага се извъртя към нея! Пожелавам му, едно момиче като Дай, смугла, влюбчива и напориста към чужди мъже, та да видим после, как ще запее друга песен! Дайче, прекрасна си! Ха!
Само като му провери телефона и му направи сцена, че Антония му казала Здрасти и си е изнесъл багажа.Joy

# 839
  • София
И на мен ми прилича на 100% Рибок, но нищо не изкопчих от профила  му. И визуално, и по характер си прилича

Сега гледам - Борислав е Риби.

За Боби по-назад прочетох, че е зодия Рак. Та кое точно е вярното, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт