🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 471
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 810
Или казваш истината на всички подред ...или не казваш на никого . Това е, не да ми говориш избирателно и скачаш на най-беззащитния (защото в този формат не може да те ступа ..къ щах да го центрирам ако бях със силата на Стоенчо , мале цял месец Пешовица щеше го храни със сламка).
Боби , като един културен и нормален човек, не може да разбере какъв им е проблема на всички с неговата толерантност . Ми Бобчооо , идват избори трябва в нещо да те оплюят. Всички казват , че се скатавал и не изразявал мнение и не заемал позиция. Ма каква позиция бе хора за кое??? Да се включи в общия хор да плюят дружно някого?? в дребнавите скандали за пасти ??? да тръгне да сваля Данчо, че да стане още по пикантен четириъгълник??? В коя роля там може да се включи един нормален човек в тази извратена пиеса. Ето поиска една вечер да се поразсъждава на тема и да се изкажат мнения.Да се разчупи тази негова незабележимост - било с критики било с друго. Всички вътре обаче именно на това се надяват - Боби да остане невидим

# 811
  • при късмета
Те сигурно и Калоян и Петър се сърдят, че ги коментират като гейове. Ама никой не им е виновен, сам сами направиха ритуал по побратимяване да изглежда, като годежен или сватбен. Сори. А и това, което Калоян каза за мъжката любов, макар и преди седмици, още се помни

# 812
На мене много ми хареса Мара, точно така бих постъпила и аз - изобщо не намирам необходимо да казвам на някого мнението си за него. Каква истина? Моята? Моето субективно мнение Няма Как да е Истина, изобщо не смятам, че някой трябва да навира в очите на някого Своята истина, защото тя си е Само негова.
Има хора, които обаче много държат да казват такива "истини" и го смятат за геройство, ами не, не е. Даже в повечето случаи нанася абсолютно ненужни обиди и наранява, показва липса на всякаква тактичност, да не кажа - възпитание.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:39 от Смиляна

# 813
E, тя Мария каквото имаше да казва, го каза зад гърба на Стоян....иначе очи в очи - си мълча.

# 814
С човек като Стоян бих се шегувала, ама не зад гърба му, а пред него, и не да му е гадно, а чак и той да се засмее. Кому е нужно да се гаври с мек човек, аз не го разбирам това, все тая пол и възраст. При него е интересна комбинацията от духовно влечение и към изкуството и традициите с това да е занаятчия и здраво стъпил на земята. От него можеше много да се извлече като участник, но колко по-лесно е между чаршафите и лютеницата да се гони рейтинг.

# 815
На мене много ми хареса Мара, точно така бих постъпила и аз - изобщо не намирам необходимо да казвам на някого мнението си за него. Каква истина? Моята? Моето субективно мнение Няма Как да е Истина, изобщо не смятам, че някой трябва да навира в очите на някого Своята истина, защото тя си е Само негова.
Има хора, които обаче много държат да казват такива "истини" и го смятат за геройство, ами не, не е. Даже в повечето случаи нанася абсолютно ненужни обиди и наранява, показва липса на всякакъв такт, да не кажа - възпитание.
Много правилно Ензимче. Мнението е като зад*ика. Всеки го има , но не всеки е годен за показване.
Просто възрастни хора , масово не могат да намерят разликата между толерантността и лицемерието. И границата на премълчаването и кога трябва да се намесиш.

# 816
  • Вестерос
Що, Дана? Супер ти беше интуицията Grinning Grinning Mного ни развеселяваше.

# 817
  • España
“Цветята нямали гръб” , казва този момък Кало , то и кюфтетата нямат такъв , но къде-къде по-красиво звучи къмто неговия “побратим”! 😉
Осата-майка-Надежда е толкова ниска топка , че няма и да се хабя да я коментирам!!!! А и как артистично се правИ на заспала ....

# 818
  • София
А Стоян и Боби нещо напоследък не се долюбваха и предполагам, че заради това Боби не каза нищо за него. Спомням си как Стоян коментираше с някой как Боби се разпореждам с момчетата от Виденов за мебелите в кухнята. Той ли каза тогава,че не искал да работи с него...не си спомням точно. Но като става дума за работа според мен Стоян работи доста.

# 819
И аз мисля, че Стоян доста работа е свършил във фермата, затова чак мен ме заболя от думите на Кано Тъпото, че Стоян бул на гости. Много нагло и тъпо парче е ФБ-цитатко, все по-противен ми става.

# 820
Пеш когато говореше за Ваня и беше обърнал гръб, бил цвете, ти да видиш! Обаче, когато ги зареди за Дай, веднага се извъртя към нея! Пожелавам му, едно момиче като Дай, смугла, влюбчива и напориста към чужди мъже, та да видим после, как ще запее друга песен! Дайче, прекрасна си! Ха!

# 821
За Даяна и Петър имаше спойлер във фейсбук, който до снощи ми се виждаше невероятен. Ако се окаже верен, съм се зарекла само да се смея и лигавя без грам емпатия, да не търся оправдания и да не се вживявам. Повредената стока си е тотал щета. Няма тука татко виновен, обществото виновно.

# 822
Да не би да е имало секс във фермата?

# 823
За Даяна и Петър имаше спойлер във фейсбук, който до снощи ми се виждаше невероятен. Ако се окаже верен, съм се зарекла само да се смея и лигавя без грам емпатия, да не търся оправдания и да не се вживявам. Повредената стока си е тотал щета. Няма тука татко виновен, обществото виновно.
Би ли ми дала спойлера! Моля те!

# 824
Би ли ми дала спойлера! Моля те!
Кажете ми как се прави от мобилен и ще пробвам. Гаранция, че е верен, не мога да дам.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 13:19 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт