🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 301
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 975
Другата култова ФБ реплика от Пешо беше - "Ако ми се обади в 12 часа да копаем гроб, аз идвам! "

Па то с тоя каскет като го види човек, на главорез на мафията мяза яко. Та и мислите му такива, страшно "ор'гинални" лафове пуска. . Joy
Главорезите на мафията не си кръстосват краката, когато сядат Grinning По-скоро някой циничен, свръхбогат хомо бос Grinning

# 976
А бе тия въпроси да не са взети тук от темата? Познат ми звучи Grinning Grinning Grinning

# 977
Надя и Милена не им ли омръзна. Едната ходи да ги събужда, ама разчитали на нея тя пък ги вдигнала 15 м. по рано. А на другата кучетата и пречели, Стоян и хъркал и тези 15 минути и били важни.

# 978
  • Тра-ла-ла
5-цата изневери Joy

# 979
Ха, видяхте ли Боби как си мърда ушите - почти като Алф. Joy

# 980
  • София
Тази Даяна е отвратбе.

# 981
Петър не прояви желание, така чееее Йордан както винаги ...
И как се заклещи за него ... как завъртя очи.
Даяна няма спирачки честно.

# 982
Божееееее, Даяна от една дума и веднага се ориентира към Петър! ЖДНБ!
Честно Joy

# 983
  • София
На Даяна вярно ли тая снощна реплика на Петър ѝ стига да почне да мърка по него веднага? Еми отврат... 😒

# 984
Мисля, че на Даяна Фокусника й стига. Честно казано радвам се, че Пешо я отсвирва, надявам се да е така и занапред, защото това присламчване от нейна страна не ме кефи.

# 985
И аз се радвам, че я отсвири и съм сигурна, че онова снощи й го каза с друга цел. Ако беше толкова прекрасна за него, отдавна да й го  епоказал. А той изобщо не я птразява и изведнъж - прекрасна. Много съмнително.
Но тя е готова винаги да пърха с очи.

# 986
Гадно ми е за Стоян, ужасно е! Защо си позволяват да унижават така човек? Какво си мислят, че ще постигнат с това?

# 987
  • Варна/Амстердам
Даяна е лисана, но няма значение-при първия дуел е вън.

Не знам дали ще мога да изтърпя поредна порция подигравки към Стоян. Рачешкият ми характер не може да търпи и гледа унижение. Ужасно е.

# 988
На мен вече ми е гадно като почне каквото и да е със Стоян. Просто ми е мъчно и го чувствам несправедливо - те защото всички са идеални и усетиха кой е най-кроткия и хайде. Какво като се крие да пуши, явно иска да държи поведение вкъщи. Калоян не е постигнал това, което има Стоян - и дете и брак. Тоест Стоян е по-напреднал в живота, обаче много знае да хвърля кал.

# 989
И що така се радвате, че Пешо отсвирва Дая? Да не го ревнувате нещо, а? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Не се ли досещате защо я отсвирва? Защото е верен на "побратима-годеник" , разбира се. Joy

Общи условия

Активация на акаунт