🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 593
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 150
И аз не виждам какво тооооолков аправи Надя? Все дудне за някоя жена, особено за Милена, но нищо. Не готви, не се вижда да кове гредите, все нещо промърморва. Хубаво, евала, че се справя с млечните продукти. Но не е изнесла тя цялата Ферма на гърба си. За мен в нея има много спотаен гняв и ако не го изрази градивно (не като плюе хората във Фермата), а в живота, да се справи с вътрешните си конфликти, винаги ще бъде така негативна. Тази роля на 'да живеят мъжете" и на кралицата-майка някак не й отива. Дано поработи върху себе си, защото с тази слоба към жените показва, че има нещо отвътре, което я кара да ги мрази. Не знам дали в живота има приятелки жени ...

# 151
Като видях на Ангел сестра му, предпочетох милион пъти нея да бяха вкарали вместо кахърната годеница. Много работлива жена, бога ми, истинска фермерка.

# 152
Стопляш млякото, слагаш маята/подкваската и го оставяш за определено време на определена температура. Това е технологията и за сиренето и за киселото мляко. А само киселото мляко го разливаш по по-малки съдове, сиренето се прави в един съд, независимо, че е примерно 5-10кг. Те стават едновременно. Сега това прави Надка. Преди правеше мааалко повече, поне огън решаваше да пали да понасече малко дърва, когато е нужно Joy
А като готвеше за седмица-две, пък не беше готова мандрата и не правеше двете заедно. покрай кученцата се завъртя, ама това защото беше фермер и отговорността нейна, че беше задача
След като хване маята и след определено време сиренето се прецежда и като изтече добре суроватката се притиска в специални калъпи.
Абе има си работа в мандата. Само докато го свариш това мляко което никак не е малко и половината ден заминал.

# 153
  • при късмета
В предишни сезони винаги са правели сирене, кашкавал и кис. мляко, че и масло,което е най-трудоемко и с най-много чалъми. Но за пръв път им дават възможност сами да си разпределят работата, до сега наставниците поставях тези задачи. И нарочно всяка седмица беше на различен участник, че всички да се научат. Така не стават зависими за изпълнението на някоя задача от един единствен участник и същия този участник няма възможност да се бие в гърдите, че без него фермата ще се срути
violet318, ти вероятно за първи път гледаш това предаване. Нито едно твое разсъждение не е по правилата и не може да се случи. Нито може да се случи точно по доводите, които даваш.
Милена нямаше да я върнат, ако не беше отпаднала Габи. Заради контузията ѝ, ако не бяха вкарали жена, нямаше да им излезе броя състезатели на края, за да се проведат игрите. Върнаха я затова, а не защото нещо повече от някого. При това си спечели връщането в поредица от дуели, с още играчи, не са я върнали ей така

# 154
То заминал половин ден, ама тя по цяла седмица това прави. Тя бетер една мандра произвежда сякаш.

# 155
В предишни сезони винаги са правели сирене, кашкавал и кис. мляко, че и масло,което е най-трудоемко и с най-много чалъми. Но за пръв път им дават възможност сами да си разпределят работата, до сега наставниците поставях тези задачи. И нарочно всяка седмица беше на различен участник, че всички да се научат. Така не стават зависими за изпълнението на някоя задача от един единствен участник и същия този участник няма възможност да се бие в гърдите, че без него фермата ще се срути
violet318, ти вероятно за първи път гледаш това предаване. Нито едно твое разсъждение не е по правилата и не може да се случи. Нито може да се случи точно по доводите, които даваш.
Милена нямаше да я върнат, ако не беше отпаднала Габи. Заради контузията ѝ, ако не бяха вкарали жена, нямаше да им излезе броя състезатели на края, за да се проведат игрите. Върнаха я затова, а не защото нещо повече от някого. При това си спечели връщането в поредица от дуели, с още играчи, не са я върнали ей така

Гледала съм с интерес всички сезони. НЕ знаех, че това е причината да върнат Милена. Моя грешка.

# 156
Почти всеки сезон връщат някой. Което не е честно. Ако дуелистът който го е отстранил е все още във фермата, то дуела му се обезсмисля.

# 157
Надя точно като пчела от цвят на цвят събира положителни мнения. Wink Забелязвам как успява да обиколи целия кошер, на кого мед с пръсти ще даде, на друг праскова с отвертка, а скоро някакво сладко разнася, ма пусто само една лъжичка взела. Така един вид мисля за вас и сме си близки. Жените ей така лекинко ще клъвне, някоя мощна Мара приятелка ще направи...Smiley

Изгледах Гелето със сестра му. Ми това е Ферма, такива като сестра му няма да влязат да почиват 3 месеца в тв-формат.То направо е смешно какви глупости правят този сезон на фона на съвременните селски ферми.

# 158
Баш курорт му се е видяло на Ангел спрямо реалността му. Аз се изморих само докато слушах за какво помага на сестра си 😀 И с риск да съм хаплива, ама при кравите на сестра му беше по-чисто и подредено, отколкото в дома на шампион и мисис Веселка.

# 159
И аз гледах. На Ангел цялата му фамилия са толкова работливи хора. Да се чуди човек защо няма жена. Сигурно, защото все е на път. Но много ми харесаха - гледат животни, скромни хора, по честен начин си изкарват всичко. Сестра му беше направила пита. Това са фермери в пълния смисъл на думата Simple Smile

# 160
  • Другата България
Скрит текст:
Направи ми впечатление, че Петър спомена, че сестра му е починала, но не навлезе в подробности.
Ето това адмирирам. Все пак го гледат племенниците му най-вероятно, едва ли би искал да ги натъжава или пък родителите си. Но малко хора мислят за тия неща.....примерно Надежда, нямам идея дали големия син е от бившият й мъж, но ако е.....кофти. Най-мразя майка, която настройва дете против баща му по някакъв начин било с постоянно натякване какъв е и що е и какво й бил причинил......
Аааа Боби май не е  толкова тих....индиректно ни се показва, че що се касае до строителство не дава особено въздух на околните.
Като Шестака.
И той така.

Тя Надка щото много дава "въздух" на другите за мандрата и кухнята.
И Дана го писа същото.
Надка отначало окупира кухнята, като най-можеща и разбираща.
После, хем тя се натисна, хем започна да рИве и да се изкарва мъченица, щото само тя, все тя, все на нея....хем боли, хем сърби, хем драго ми е.
Като подхвана Кустев кухнята, се видя, че си може и без нея.
С мандрата е същото.

# 161
  • при късмета
Почти всеки сезон връщат някой. Което не е честно. Ако дуелистът който го е отстранил е все още във фермата, то дуела му се обезсмисля.
Първите 2 не съм гледала. В трети Яни отпадна, но остана по желание на Владо Николов и на неговото място. На самия дуел при това. Това не го броя за връщане.
В 4ти това на Христина си беше връщане след време, не веднага след дуела и пак беше с елиминации с други участници. Там нямаше отпаднал по други причини участник и затова само него броя за връщане.
Миналия сезон културиста остана, но пак веднага след дуела, не са го връщали след време. Тогава в шапката имаше участник, който изобщо не влезе, т.е. бройка пак не излизаше, само дето беше жена, а остана мъж. Но тогава и на два отбора отделни бяха разделени и може общата бройка да са гледали. Не е имало друго такова разделение на 2 ферми.
Сега пак оставиха Асен, заради контузията на македончето, а върнаха Милена заради контузията на Габи, пак заради бройката.
Та затова смятам само това на Христина за връщане. Тази година мисля, че не бяха предвидили, но двама отпаднаха непредвидено

# 162
  • London
Миналия сезон върнаха Калайджиев.

И първите два сезона имаше връщане. То по принцип в оригиналния формат има връщане на първия отпаднал месец след отпадането.

# 163
Аз се радвам, че Милена се върна от всички други възможни, макар че се радвах и като отпадна. Раздвижва играта, има остър език, дори когато няма остра мисъл. Много особен участник.

# 164
  • Асеновград
За анкетата 5 ми са малко , ето как ги наредих. Калоян , Петър , Даяна,  Даньо и Ваня. Не е честно Ангел да отпадне заради супер тъпите нови правила , а повечето ,, туристи,, вътре за нищо не стават и да се доберат до финал. Трябва по желание на зрителите да върнат отпаднал участник....Де Тоя късмет.

Общи условия

Активация на акаунт