🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 374
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 270
Извинявайте, Фермата ли гледаме!?
Да.
 С водещи Данчо и Дайчето. Те откриват и закриват всеки епизод. Ще изядат хляба на Зуека и Рачков. Bowtie

# 271
  • Sofia
Даяна е тъжна и объркана , жал ми е за нея...
Много уязвима,а Йордан я използва. Дано да излезе скоро.

# 272
  • Варна/Амстердам
Даяна и Данчо ме връщат 20-тина години назад във времето, когато майка ми всяка вечер гледаше най-меланхоличният сериал на света-италианския "Отдаденост", носещ чувство за обреченост и тъга. 😆 Същото неприятно усещане ми доставят тези двамата.
Даяна бих посъветвала да си намери работа и така й гарантирам, че кахърите ще намалеят. Не е нормално да зависи от родителите си на тази възраст, при условие, че е млада и здрава. Не й св ходило в София, защото там трябвало да се работи. Добре дошла в реалността на съвременните хора, Дайче. ☺

# 273
Значи, за догодина ще науча как се прави кисело мляко, сирене и кашкавал, ако ме вземат,  барикадирам се в мандрата и като излизам от нея само ще шушна по ъглите "назрява скандал, виждам голям скандал" и така ще добутам до финала.

# 274
В анкетата отбелязах Надя, Калоян и Петър. Но толкова вече да не понасям тая интригантка и злобна душица Надка, че ми е все тази кой ще е, само да не е тя.
Имаше ли наистина такава реплика по адрес на мъжете от страна на Даяна или пак Надежда извъртя нещата, че не можах да гледам внимателно?

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:25 от Stella Gemella

# 275
  • Другата България
Значи, за догодина ще науча как се прави кисело мляко, сирене и кашкавал, ако ме вземат,  барикадирам се в мандрата и като излизам от нея само ще шушна по ъглите "назрява скандал, виждам голям скандал" и така ще добутам до финала.
Да ти кажа, то и това не го може всеки.
Това си е майсторство, актьорско, злобилско, от най-висша класа.
Не е за аматьори.
Жената е професионалист.
Който си го може, си го може.

# 276
Утре вечер... Романтика между Калоян и Петър https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-edin-mazh- … vori-za-nego.html

# 277
Дая е явно влюбена в габровския левент. Обаче и се чудя на акъла, младо хубаво и умно момиче на 27 години, да лапне по 40 годишен чичка.
Годеницата ми беше честно казано противна.

Сега И и А трябва да вкарат и баскетболиста на Дая, за да бъде турския сериал на макс.

# 278
Наглата Даяна за какво реве? Защото трябва да работи?
Сериозно ли?
Явно си мисли, че като веднъж се е появила в сериал и вече целият свят трябв ада я търси, да й звъни на вратата с покани, а тя само да стои и да чака. Дано наистина се посъветва с психолог както я съветваха много хора във ФЕйсбук и малко да дойде на този свят.

# 279
  • Тра-ла-ла
Помислих, че са изнамерили някой едномесечен фас и заедно са го засмукали Joy

# 280
  • Другата България
А Калоян колко пъти повтори "4-ри седмици бяхме във властта...та, 4-ри седмици от 10 бяхме във властта, и не си скрихме цигари....4-ри, цели 4-ри седмици от 10 бяхме във властта....."
Офффф.
И този избива някакви комплекси за власт, ама какво се чудя, като видях таткото, а и той си каза за матриархата в семейството си. На другите дуелисти родителите говорят един след друг, на Калоян бащата военен изнесе реч пред войската, а майката се обади плахо с едно "Успех!". Много изводи могат да се направят въз основа на това видео.....
После как иронизираше Боби.
Пред него "Бобка, какво правиш, 12:30 е, лягай си, утре ще довършиш".
Пред Петър "Боби нещо се е взел насериозно....."
И този ще ми говори за седмица на честност и на истини?
И ще пише писма, които ще пуска в кутията, че Боби и Стоян били лицемерни и фалшиви?
Аман от толкова "искреност" в тази ферма, най-истинския искрен човек в събота си тръгна.....

# 281
  • London
Ами то строителството е един ежедневен фитнес. Логично Боби на арената да е фаворит, зиме, лете, сняг, дъжд, навън.... Тежко минава през ръцете, там плужеци не се задържат. Кустев се опърдял в кухнята пък седнал да говори.....

Това като почне да се изтъква разлика в годините ми бърка в здравето.....и като се почне с чичка и тем подобни. Няма им нищо на разликата, жените стареем по-бързо като мъжа е с наборка му прилича на майка в даден момент в общия случай. После се почва.....ама залитна по младо и тн.

# 282
Ама някаква изненада ли е, че Дая, тоестДидка, е нехаресвана?

# 283
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 56 (09.11.2020)

# 284
Едно е да не харесваш някой, но всеки пост да ти е за него?

Общи условия

Активация на акаунт