🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 676
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 300
А какво каза Ангел на Надя с избора си на чичо Митко за фермер? Какво разбра Надя?

# 301
  • София
Гласувах за Надя, Калоян, Петър, Данчо и Милена.

Цялото предаване става прекалено тъпо. Постоянно ни дават за коментатори Надежда, Петър и Данчо. Преди поне и Ангел пускаха. Сега нищо.

Не съм за никой, но горепосочените ме възмущават особено.

# 302
  • London
Даяна е влюбена в Данчо, но я е срам от себе си, срам я е какво ще си помислях хората, какво ще си помислят родителите ѝ, защото не ѝ е за сефте. Страх я да излезе, че не знае как ще я посрещнат и какво ще изчете в интернет за себе си.  После я достраша, че ще загуби Данчо, нали били в комплект в играта... със сценките, които изигра пред Камелия за приятелството. Това е драмата, по принцип драма на 18- годишна девойка.
Много мисли.....трябваше веднага да се хване за Даньо и да изпратят по живо по здраво годеницата, защото от тоя театър сега хем те нещастни, хем и годеницата заради която се прави няма да е щастлива, защото не е обичана, по милост се остава с нея....

Cat lady, а годеницата що се пъне там където не я искат? Явно с години манипулира за да не я изоставят....., ако беше на място щеше да остави Данчо да си живее живота, то се залепило като кърлеж.

# 303
Не можеш да се "мешаш" между двама души и да имаш успех ако преди това вече нещата не са се били пропукали. Третият човек обикновено е катализатор.

# 304
  • при късмета
Аз продължавам да не разбирам, защо за ситуацията е виновна Даяна или направо само тя. Не, не е. Единствената ѝ вина е, че е несигурна и комплексирана от родители. Данчо беше този който направи всичко възможно да обърне отношенията им от приятелски към друго. И сам каза, че и навън ще продължава да го прави. Данчо беше този, който описа връзката му с годеницата като "живеем си като брат и сестра" - негови, лични думи. Данчо беше този, който правеше комплименти. и да, Даяна може веднъж да го е целунала по ръката, но Данчо е този, който я целуваше и то лицето, бузите по-точно и то много пъти. Дори по врата май я целуна на вечерята, когато ѝ даваше направеното от Ангел или ѝ помагаше да си сложи шала, не помня точно. А това е много по-интимна целувка. Да, Даяна се подведе от несигурност и може би се влюби, но истинската вина е на Данчо. Ако не бяха неговите действия, щяха да са си приятели и ситуацията изобщо нямаше да я коментираме, защото нямаше да има какво.
Продължавам да се изумявам на анадолското мислене, че като има изневяра, независимо, че изневерилия е мъжа, то пак жената е виновна. Жените с това робско мислене още дълго ще са жертвана домашно насилие, на остарели патриархални разбирания, принуждаващи ги да се съобразяват само те и на тези, които не им стиска да се измъкнат от мъчителна или изчерпана връзка, ще плюят тези, които са предпочели да опитат, отколкото да живуркат живот, по чужди клишета

# 305
А какво каза Ангел на Надя с избора си на чичо Митко за фермер? Какво разбра Надя?
Аз си мисля, че й подсказа да го пази (от мъжки дуел), та може и заради това тя тъй да набива на Калоян за Даяна и женски дуел. Щото и Стоян да е ратай и първи дуелист, ще избере чичо Митко. Някой да не ме подкара сега, че съм Надя 😀

# 306
Колкото хора, толкова и мнения.
Аз , ако бях на мястото на годеницата нямаше да влеза, а да се изнеса или да му събера багажа. На сила хубост не става.
Аз не разбирам на Данчо какво му харесват , айде Даяна явно е объркана и въпреки външността си няма самочувствие, ама такива драми за този ... 🤨

# 307
  • Другата България
Аз много, ама много силно се надявам Калоян Червенобузов да не поддаде на машинациите, манипулациите и инсинуациите на Надя Пепелянкова за женски дуел. Ако се хване на кукичката на леля си, окончателно ще ми се срине от предпоследно на последно място в класацията на нелицеприятните.
Вече писах, че мисля, че Калоян ще направи мъжки дуел. Това беше преди да видя говорещата с пчелите какви ги твори.
Но ако Калоян все пак си стои на позицията, и Стоян не спечели имунитет, то той ще е ратай и дуелист.
Това мисля аз.
За жена ратай ако Даяна не спечели, ще е тя.
Ако спечели - естествено, Милена, кой друг. Милена е абонирана за обора, Надка пчеларката там няма да стъпи до края на престоя си, щото тя има мандра. Пфффффф....

Кустев да, пълно разочарование, от най-пълните.
Типичния гол охлюФ, от който нищо не става, освен една манджа.
И той се бута при играчите, минал е покрай тях обаче.......

# 308
  • London
Вкус другар няма Кенди Гърл.

# 309
За първи път днес чух за 'анадолското мислене'. Всеки има право на мнение, а мненнието е изградено на база личен опит, впечатления и лични утвърждения. Аз съм избрала за себе си да бъда 'единственият човек' за някого. Очаквам същото. Явно не е нещо, което в 21 век се търси, цени, но както обичаше да казва моят дядо: "Хората са като цветята. Толкова много и все различни". Щом намирате моето мислене за 'анадолско' - добре. Аз нямам проблем с това. Избрала съм за себе си път и вървя по него. Дори и за другите да е неразбираем, за мен е осветен.
Спокойна вечер, дами Simple Smile

# 310
  • London
Виолет това е възможно само, ако си с точния човек и има взаимност. При нашите герои има една годеница, която Данчо не обича и тя хем го вижда хем не го пуска..... Какво печели? Ще остане без деца и в крайна сметка Даньо все някога ще събере сили да разкара без угризения, за нея дано не е късно тогава да си подреди живота. Ей така съвет без да ми искат....лека вечер и на теб поразсъждавай си.

# 311
Даяна е влюбена в Данчо, но я е срам от себе си, срам я е какво ще си помислях хората, какво ще си помислят родителите ѝ, защото не ѝ е за сефте. Страх я да излезе, че не знае как ще я посрещнат и какво ще изчете в интернет за себе си.  После я достраша, че ще загуби Данчо, нали били в комплект в играта... със сценките, които изигра пред Камелия за приятелството. Това е драмата, по принцип драма на 18- годишна девойка.
Много мисли.....трябваше веднага да се хване за Даньо и да изпратят по живо по здраво годеницата, защото от тоя театър сега хем те нещастни, хем и годеницата заради която се прави няма да е щастлива, защото не е обичана, по милост се остава с нея....

Cat lady, а годеницата що се пъне там където не я искат? Явно с години манипулира за да не я изоставят....., ако беше на място щеше да остави Данчо да си живее живота, то се залепило като кърлеж.

Аз годеницата въобще не я защитавам, всички я видяхме и нея, колко струва. Казвам само, че ако ми беше по-удобно устройството, от което пиша щях да я плювам през пост Даяна. Аз такива боклучави хорица не харесвам. Това ни набиват постоянно да гледаме, нормално хората, които се възмущават да коментират повече. То и от тях почти нищо друго не ни показват.

# 312
Гледам сега във ФБ на страницата на Фермата, под репортажа за Ангел и сестра му, 5 хил. и кусур коментара "върнете Ангел", "най-добрият", " най- достойният". Това е като нямаш стратегии и си себе си.

Трябва да попрочета какво пишат за Надка, сигурно й стискат палци за финала.😂

# 313
На моменти толкова ми фалшивеят Даяна и Данчо, че не за друго, а за слабо актьорско майсторство и да! заради твърде многото време, което им се отделя в епизодите, бих хукнала към Мара с ножа да ми среже вените. Тази вечер всички други ми бяха интересни.

# 314
  • при късмета
За първи път днес чух за 'анадолското мислене'. Всеки има право на мнение, а мненнието е изградено на база личен опит, впечатления и лични утвърждения. Аз съм избрала за себе си да бъда 'единственият човек' за някого. Очаквам същото. Явно не е нещо, което в 21 век се търси, цени, но както обичаше да казва моят дядо: "Хората са като цветята. Толкова много и все различни". Щом намирате моето мислене за 'анадолско' - добре. Аз нямам проблем с това. Избрала съм за себе си път и вървя по него. Дори и за другите да е неразбираем, за мен е осветен.
Спокойна вечер, дами Simple Smile
Именно, очакваш от него същото, не от любовницата му, сама го казваш. Пак казвам, не е личностно към теб, анадолското мислене  е типично за същия регион, от там идва израза. И е въпрос на манталитет и насадени предразсъдъци, който са остарели много, много отдавна. Трябва тези предразсъдъци да се изкоренят от съвременния свят и да си останат в регионите, в които са произлезли. пък те, ако иска да си стоят в 15 век, ако искат да влязат в свременния, тяхна си работа. И в 21 век се ценят взаимните връзки с разбирателство и хармония. Но първо, това не означава, че връзката на Данчо е такава, второ се напада не той, а Даяна и коментарите държат нея отговорна за случилото се. А истината е, че отговорния е Данчо. Отговорен е за развитието или липсата на такова и с годеницата си и с Даяна. Даяна не разбива семейства, Данчо се е погрижил да разбие брака и връзките си сам самичък. Видяхме го лично и го чухме лично от него. И на този фон се обвинява Даяна. За мен ще си остане несправедливо

Общи условия

Активация на акаунт