🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 683
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 315
За първи път днес чух за 'анадолското мислене'. Всеки има право на мнение, а мненнието е изградено на база личен опит, впечатления и лични утвърждения. Аз съм избрала за себе си да бъда 'единственият човек' за някого. Очаквам същото. Явно не е нещо, което в 21 век се търси, цени, но както обичаше да казва моят дядо: "Хората са като цветята. Толкова много и все различни". Щом намирате моето мислене за 'анадолско' - добре. Аз нямам проблем с това. Избрала съм за себе си път и вървя по него. Дори и за другите да е неразбираем, за мен е осветен.
Спокойна вечер, дами Simple Smile
Именно, очакваш от него същото, не от любовницата му, сама го казваш. Пак казвам, не е личностно към теб, анадолското мислене  е типично за същия регион, от там идва израза. И е въпрос на манталитет и насадени предразсъдъци, който са остарели много, много отдавна. Трябва тези предразсъдъци да се изкоренят от съвременния свят и да си останат в регионите, в които са произлезли. пък те, ако иска да си стоят в 15 век, ако искат да влязат в свременния, тяхна си работа. И в 21 век се ценят взаимните връзки с разбирателство и хармония. Но първо, това не означава, че връзката на Данчо е такава, второ се напада не той, а Даяна и коментарите държат нея отговорна за случилото се. А истината е, че отговорния е Данчо. Отговорен е за развитието или липсата на такова и с годеницата си и с Даяна. Даяна не разбива семейства, Данчо се е погрижил да разбие брака и връзките си сам самичък. Видяхме го лично и го чухме лично от него. И на този фон се обвинява Даяна. За мен ще си остане несправедливо

Да, съгласна съм, че Йордан е първоизточника на проблема. Идваше ми да го замеря с тефтера си като чух да казва на Камелия: "С пръст не съм я докоснал", а в същото време спят заедно. ТОй лъже и манипулира Камелия, призна и за предния брак, че вината е била негова. Но просто с всичко това той показва какъв човек и вече с нищо не може да изненада. А целият хейт към Даяна във всички социални мрежи е защото тя още в първите епизоди почна с това как са й изневерявали, колко я боляло от това и един вид влезе в ролята на многострадалната Геновева, която е била лъгана и предавана. И изведнъж моралното и скромно момиче плюе върху думите си и прави точно същото, от което се възмущава - държи се като лека жена без грам съвест. Това е противоречие.
След това все повтаря как все мислила как се чувства Камелия и го казва докато е в леглото на годеника й. После пак само приятели, а пак в леглото му. Отново противоречие. Йордан поне си казва в пряк текст, че е влюбен. Може да върши нещо много тъпо, но поне си го признава.
А Даяна е толкова оплювана навсякъде заради обратното - не си признава нищо, върши обратното на това, което говори. И като добавим болната й ревност, неадекватните и намирам за незрели претенции за мъж и това как се опитва да излезе чиста от ситуацуя, в която е създала мръсотия ...
няма как някой да оцени това като положително.
Тя цялата е едно противоречие - едни неща казва, а прави точно обратното. Това е двуличие и не е от добрите ценности. Зрителите не сме глупави, за да не ги забележим. И като казах това за психолога, няма нищо срамно да потърси такъв, защото така може би с чужда помощ би имала по-ясен поглед върху собствения си образ и би могла да направи корекции.

# 316
  • при късмета
В разговор в съвсем друг контекст, при това със съвсем различен човек - Кустев, само и единствено е казвала, че ѝ е изневерявано. Не го е тръбила навсякъде и на всички, нито е подвеждала именно Данчо с тези си думи, в този образ за всички никога не е влизала, за да я приемат, като многострадална Геновева.
Ти обаче ту уж самата нея охарактеризираш, ту я обвиняваш за съсипаната връзка на Данчо. Аз за връзка казвам, че не е виновна. При това Даяна е необвързана и може да се държи както си иска и да създава връзка с когото си поиска. Да му мисли обвързания в ситуацията

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 01:11 от ма ко

# 317
Имаше някакъв разговор, в който имаше повечехора и там тя каза, как приятеля й изобщо не трябвало да изисква вярност от нея и тя за какво неща си била затваряла очите - перифразирам. Разбирам, че одобрявате поведението й, за мен просто не е окей. Особено след като даде дума на Камелия, че повче няма да вижда тези неща и днес пак - държи сметка все едно е на 15 - в леглото са заедно ...
и 1 % не мога да намеря нещо положително в това. Защо не каза в началото: Виж, Даньо, виждам, че ме харесваш, аз не те харесвам като мъж, но като приятел ще се радвам да имам етакива отношения. И да се държи както се държат приятели. А тя все на врата му, целува му ръцете, гали му лицето, постоянно прегръдки и накрая - ама не искам името ми да се замесва ...
Ние си имаме една много хубава приказка:
"Човек струва толкова колкото струва и думата му".
Думата на Даяна значи 0.
Обвързания - вероятно вече е сам. След като вече и двете са видели това, което не са до сега. Той да му мисли и да си прави изводите. Да се научи да казва 'край' като не е щастлив и да спести болката и на себе си и на Камелия.
Той със сигурност е най-виновен. И вероятно самота е цената, с която ще плати.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 01:19 от Анонимен

# 318
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Млекарката хвърля отрова пак. 😁
Но е права и както тук много писаха, че Дая стигна до тук защото използва Данчо за ракета носител.

И Данчо й взема имунитети от ратайството и Данчо й печели имунитети от дуели?
Хайде,стига с глупости.Каква ракета носител е бил пък той,просто досега не се е стигнало до Даяна,защото е имало хора преди нея за гонене.

Иначе Надежда е едно голямо,мръсно животно.Как отново се опитва да манипулира хората да направят женски дуел,а Даяна реално не е казала нищо грешно.На всички ни писна от женски дуели седмици наред,хайде и мъжете да се размърдат.Цял сезон нищо от мъжете не сме видяли.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 02:15 от Adoralova

# 319
  • Sunshine state
Даяна е една глезана, която знае много добре какво прави.Не й прави чест, при положение, че имаше влизане на годеницата, имаше разговори.Айде сега отношенията им били счупени.. Ами не мога да я оправдая, честно! Данчо пък още по-малко - ясно му се каза да спре, а той само да му скръцне със зъби "звездата" и вече е подвил опашка и бърза да й се хрърли в обятията. Жалка работа.
Надя не пропуска удобен момент да завърти интрига на гърба на жените. На финала ще видим как ще й секнат претенциите като види вота на публиката. Усойница. И пак Калоян фермер.. Абе тия вътре невменяеми ли са , или мазохисти??
Стоян и Даяна мисля, че ще бъдат ратаи, ако не вземат имунитет.

# 320
  • Варна
И пак Калоян фермер.. Абе тия вътре невменяеми ли са , или мазохисти??
Стоян и Даяна мисля, че ще бъдат ратаи, ако не вземат имунитет.
Какво като Калоян е фермер? Ако бях вътре и аз щях да го предпочета пред мрънкалника "чичо Митко".
За Калоян не гласуваха бъдещите ратаи - Милена и Стоян.

# 321
  • София
Каквото и да си говорим отношението на Violet  към Даяна е по -специално, личи си от всеки пост. Аз също не харесвам поведението на Дая, но съм и съгласна с повечето от тук, че не е нейна само вината. И в крайна сметка в разгара на една интересна битка докато тук коментираме двубоя влиза Violet и пак ми говори за Дая, къде била застанала, какво била правила...иди кажи, че не е нищо лично.

# 322
  • I want it all and I want it now.
Аз не разбирам😂 за какво им е този Данчо, мазен и изглежда ужасно. Дори и като говори имам чувството, че пак нещо мазно излиза от устата му. Ужас и така да се унижава гОденицата му е отвратително. Свьршили са свестните мьже или какво? Ясно е че няма да бьде с нея 😅а с много други.

# 323
Ех, много коментари за любовното дуо.

Не разбирам хората, които казват, че Даяна не била с нищо длъжна на годеницата и бил виновен само ДаньО.
В ситуацията са виновни и двамата!
Йордан като гледам да захапва не му е за първи път и си е ниска топка, но Даяна като знае, че е сгоден няма място там, няма! Най-жалкото е, че го правиха пред камерите и нито на единия нито на другия не му дремеше от хорско мнение или от това, че годеницата гледа.
Не искам да си представям, ако няма камери какво щеше да е.
Когато си жена или мъж и знаеш, че човекът отсреща има човек стоиш далеч, не помагаш вече развалената връзка да се скъса. Има едно нещо, което се нарича "ценности" и трябва човек да го има и в живота да се оповова на него, а на Дая това и липсва.
А годеницата е толкова заблудена, че няма и на къде, но явно човек като е влюбен може да стори най-големите глупости и унижения.

На мен ми писна от фалшив морал и лошото е, че хората не осъзнават, че подкрепяйки това на телевизора се пренася и в живота! Защото всеки втори си казва: Живеем в 21-век, това са нормални неща.
Ами не, аз не смятам така.
Когато знаеш, че един човек има някого до себе си не ходиш да лягаш с него!

След няколко седмици ще продължа изказването си...
На този етап няма как!

# 324
Е как какво е даню. Меджик е. Фикус мокус лютеничка и жените бягат след него.
И в Габрово не е само с годеницата. Той е от хората, дето за да дишат поне две- три фусти трябва да са около него.
Даянчето правилно рева - голяма излагация.
Ти си ми само приятел, обаче ще спя с теб в едно легло и как ли изглеждам на вън. Сетила се.
Снощи епизода ми хареса.
Имаше от всичко и за всеки.
На шестака виното отече.

# 325
  • при късмета

не помагаш вече развалената връзка да се скъса. 
Ето това казвам през цялото време. А Ваялет, твърди, че Даяна е виновна за развалянето на тази връзка. А това категорично не е вярно. Даяна може да бъде упрекната за много неща, но основното, в което я обвиняват, че тя е застанала м/у двама и е развалила тази връзка, просто не е вярно.

Тази седмица мисля, че дуела ще е мъжки. Каквото и да му говори мандраджийката, Калоян се вслушва много повече в Петър, отколкото в нея. Няма да ѝ играе нейната игра, чак толкова не е тъп, ще играе тяхната

# 326
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дана,а и останалите,не допускате ли,че на Даяна й е платено да разиграва този цирк?
На мен точно на това ми прилича - театър с цел сензация и сеир.А продукцията ги знаем какво търсят с цел повече гледаемост.
Вкарали са я в играта и са й платили да се лепне за някой и да го играе влюбена и ревнива.Самата тя каза,че първо се е насочила към Калоян и Петър като сингъли(как беше думата на български,направо ми изскочи от ума),но не се е получило и се преориентирала към Данчо.Тя,Даяна си го каза..

От тримата,най-големата излагация според мен е Камелия.И как хубавичко се унижи през цяла България,та да й се посмеем на нейн гръб.Жалка картинка.Даньо си е все така,от цветенце на цветенце.тя го знае,той си го знае и явно все така ще си я карат.Даяна пък е сама и донякъде може да прави,каквото си иска.И остава годеницата дето пълни торбички с миш маш,докато пиленцата си правят кеф. Laughing Хаха.

# 327
Дана,а и останалите,не допускате ли,че на Даяна й е платено да разиграва този цирк?

На мен точно на това ми прилича - театър с цел сензация и сеир.А продукцията ги знаем какво търсят с цел повече гледаемост.
Вкарали са я в играта и са й платили да се лепне за някой и да го играе влюбена и ревнива.Самата тя каза,че първо се е насочила към Калоян и Петър като сингъли(как беше думата на български,направо ми изскочи от ума),но не се е получило и се преориентирала към Данчо.Тя,Даяна си го каза..

От тримата,най-големата излагация според мен е Камелия.И как хубавичко се унижи през цяла България,та да й се посмеем на нейн гръб.Жалка картинка.Даньо си е все така,от цветенце на цветенце.тя го знае,той си го знае и явно все така ще си я карат.Даяна пък е сама и донякъде може да прави,каквото си иска.И остава годеницата дето пълни торбички с миш маш,докато пиленцата си правят кеф. Laughing Хаха.

Не, не и е платено.
Преди време бях написала пост за, когато спрат прожекторите, но не знам дали е видяно от повече.

# 328
Ама, и на Камелия може да са ѝ платили, просто ми се вижда невъзможно някой да е способен на такава излагация - без сериозна мотивация, като баш па с туршиите е ясно, че не мож' си върна годеника, ако е решил да бéга. Тоя цирк с миш-маш и сълзи за мене си беше една нескопосана постановка, ама много нескопосана.
Много скучен епизод вчера, бе, заспах накрая.
Дана, откъде можеш да си сигурна, че не са платили на някого за цирковете? Simple Smile Никой няма да ти каже такива неща, мисля. Simple Smile

# 329
Камелия просто е забравила, че в момента, в който от любовница е станала годеница е овакантила мястото на любовницата.

Общи условия

Активация на акаунт