🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 734
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 330
Снощи ме развеселиха Ваня и Мария как се включиха в чепкането на гроздето, колкото да се счепкат за женствеността. След малко - пак само мъжете работят, Мара се оплаква на приятелката си Кустев 😀
Даяна с брадвата, докато епилират Петър също беше весело. А, да, и какво “ще пусне” Стоян на гайдата, пак беше забавно.
Драмата на чичо Митко за спукания бидон повече ме трогна от д2 драмата.
С Боби ще чакам да се изясни верно ли нарочно го дразнят, защото ми направи впечатление, че и Стоян така вижда нещата.
Най-много ми хареса видеото на Ангел към фермерите.

# 331
Тази седмица явно ще подхващат линията, че Боби е ром. Аз не мога да разбера тези хора, които нон-стоп го бъзикат с това. Не усещат ли че трябва да си сложат малко граница вече? Стана досадно и това... Нормално в един момент и Боби да се засегне. Иначе браво на него, че си призна и че иска да покаже на хората, че има начин. Аз продължавам да си мисля че ще е на финал, все пак показва добри умения на арената. Та ако е на финал, зрителският вот му е в кърпа вързана.

# 332
"Когато знаеш, че един човек има някого до себе си не ходиш да лягаш с него!"
Ето и думите на Дана описват това, което мисля аз.
Откакто гледаме сериала 'Даньова драма' съм наясно, че всички имат вина. Йордан най-голяма.
Просто това, че и Даяна му се слага 24/7 ме дразни, и ето че и Дана и много други мислят така.
А там, че е счупено си личи отдавна. Те за да са като брат и сестра и сам каза, че и секса им липсвал и последните 3-4 години явно са били някакво съжителство, в което е имало хармония, но не и любов.
Всички са виновни и всички много се изложиха.
Не съм Камелия и ако бях на нейното място, отдавна да са в някой контейнер  на Йордан дрехите, лютениците и да е сменена ключалката Simple Smile

# 333
Нещо става доста тегаво в темата. Дори и съфорумката да е годеницата, длъжна ли е да се представи и да признае. Какво сте се захванали  с това "Ти си, та ти си"
Така беше и с Дана.
Ми може и аз да съм годеницата, да съм Мара, Кустев. Длъжна ли съм да кажа коя съм.

# 334
Violet318, каква ти в драмата с Даяна?
И аз това се чудя🤔 От както пише в темата все за Дая се е захванала🤷‍♀️
Е как нали е уж Камелия Grinning

Както онази дето изчезна все за Дана говореше и мислехме, че е тя Simple Smile
То направо беше тя обаче си направи нова регистрация и Лолита вече не пише в темата 😂

# 335
На вас Гелето не ви ли напомня малко на Райно? Мислех си като гледах вчера видеото със сестра му в тяхната ферма как са народни хора, любвта към животните, трдолюбието ... за мен Райно беше много достоен човек и единственият до сега, който оприличавам на сходни на неговите възгледи и морал е Ангел.
Имам надежда, че ще го върнат.

# 336
Тази седмица явно ще подхващат линията, че Боби е ром. Аз не мога да разбера тези хора, които нон-стоп го бъзикат с това. Не усещат ли че трябва да си сложат малко граница вече? Стана досадно и това... Нормално в един момент и Боби да се засегне. Иначе браво на него, че си призна и че иска да покаже на хората, че има начин. Аз продължавам да си мисля че ще е на финал, все пак показва добри умения на арената. Та ако е на финал, зрителският вот му е в кърпа вързана.

Да, в промото за днес Йордан нещо каза "Циганското лято свърши". Боби може би трябва малко по-сериозно да им каже, че това нещо му е обидно, в крайна сметка нито се държи като типичен циганин, нито пък той си го е избрал. Такъв се е родил и даже е похвално, че е тръгнал по друг път от повечето такива. Аз мисля, че той има качествата да стигне и до финал.

# 337
Останалите вече наистина прекаляват с това за циганите. А Боби, естествено, се сърди избирателно, зависи кой го майтапи. Не знам от продукцията ли са го натиснали за таблото, той ли е решил да покаже активност, но се поразмърда малко така предизборно.

# 338
  • София
Скрит текст:
Аз продължавам да не разбирам, защо за ситуацията е виновна Даяна или направо само тя. Не, не е. Единствената ѝ вина е, че е несигурна и комплексирана от родители. Данчо беше този който направи всичко възможно да обърне отношенията им от приятелски към друго. И сам каза, че и навън ще продължава да го прави. Данчо беше този, който описа връзката му с годеницата като "живеем си като брат и сестра" - негови, лични думи. Данчо беше този, който правеше комплименти. и да, Даяна може веднъж да го е целунала по ръката, но Данчо е този, който я целуваше и то лицето, бузите по-точно и то много пъти. Дори по врата май я целуна на вечерята, когато ѝ даваше направеното от Ангел или ѝ помагаше да си сложи шала, не помня точно. А това е много по-интимна целувка. Да, Даяна се подведе от несигурност и може би се влюби, но истинската вина е на Данчо. Ако не бяха неговите действия, щяха да са си приятели и ситуацията изобщо нямаше да я коментираме, защото нямаше да има какво.
Продължавам да се изумявам на анадолското мислене, че като има изневяра, независимо, че изневерилия е мъжа, то пак жената е виновна. Жените с това робско мислене още дълго ще са жертвана домашно насилие, на остарели патриархални разбирания, принуждаващи ги да се съобразяват само те и на тези, които не им стиска да се измъкнат от мъчителна или изчерпана връзка, ще плюят тези, които са предпочели да опитат, отколкото да живуркат живот, по чужди клишета

Ма ко, това е в десятката! Браво!

# 339
Кустев можеше да се извини, вместо пред камера да изтипоса Боби за комплексар. Боби е сериозен претендент за наградата и в игрите, и за вота. За таблото може и да не е негова идеята, както май и на Калоян идеята за седмица на откровенията не е негова като му гледам отношението към Боби. Но на гладно ще са по-откровени, да. Седмичният бюджет ще е за кафе и цигари.

# 340
  • Вестерос
Даяна е влюбена в Данчо, но я е срам от себе си, срам я е какво ще си помислях хората, какво ще си помислят родителите ѝ, защото не ѝ е за сефте. Страх я да излезе, че не знае как ще я посрещнат и какво ще изчете в интернет за себе си.  После я достраша, че ще загуби Данчо, нали били в комплект в играта... със сценките, които изигра пред Камелия за приятелството. Това е драмата, по принцип драма на 18- годишна девойка.
Много мисли.....трябваше веднага да се хване за Даньо и да изпратят по живо по здраво годеницата, защото от тоя театър сега хем те нещастни, хем и годеницата заради която се прави няма да е щастлива, защото не е обичана, по милост се остава с нея....

Cat lady, а годеницата що се пъне там където не я искат? Явно с години манипулира за да не я изоставят....., ако беше на място щеше да остави Данчо да си живее живота, то се залепило като кърлеж.
Просто е нерешителна. Изживява се като публична личност, за тях мнението на хората е хипер ценно.

Тя и Камелия се изживява май в инстаграм, все още не ми побира ума защо влезе да се обясняват на живо. Според мен ще ѝ донесе и негативи доста.

Почва да ми втръсва от Данчо, Даяна и Камелия. Ние говорим за друго, опа Виолета се появява и пак за тях се подхваща.... Едно и също се дъвчи през 20 страници.
И тримата са виновни.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 10:21 от Tiffany А

# 341
  • Варна/Амстердам
Аз продължавам да мисля, че липсата на самочувствие при Даяна е породена от факта, че няма постоянна работа и зависи от родителите си. Представям си я как стои и чака вкъщи на дивана да звънне телефона и отсреща я Тарантино, я Скорсезе да я поканят в холивудски филм. Няма как да я оправдая, че е безработна-млада, здрава, хубава. Според мен има потенциал, но може би не в актьорската професия.
Не смятам, че няма вина в тъпоъгълния триъгълник, но тази на Данчо е по-голяма, а Камелия се изложи страшно много.

# 342
Къде в Инстаграм е Камелия?

# 343
  • Варна/Амстердам
Къде в Инстаграм е Камелия?
kameliyann 😉

# 344
  • София
Любовният триъгълник е доста поучителен, не знам защо толкова хора го намират за скучен. Според мен има какво човек да научи от тези отношения. Дъщерите ми са на 13 и 16 и използвам случая да коментираме и да им давам някои житейски наставления в тази връзка. При това, за разлика от филм или книга, историята си е съвсем реална.

За Надя - няма по-опасни и гнусни хора от този тип. Хора, които развяват достолепно знамето на морален съдник, но всъщност са лишени напълно от състрадание, човещина и доброта. Може да ви се види преувеличено, но такива фанатици навремето са направили инквизицията - размахвайки псевдо-християнския морал, криейки се зад мнима богоугодност и праведност. Най-гадното е не, че е интригантка и злобарка, а че крие истинските си намерения зад маската на нравствена извисеност и чистота.  И знаете ли какво, мисля, че тя наистина си вярва. А чистосърдечният, но не особено умен Ангел, се подведе и реши, че е светица.

Общи условия

Активация на акаунт