🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 779
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Дана,а и останалите,не допускате ли,че на Даяна й е платено да разиграва този цирк?

На мен точно на това ми прилича - театър с цел сензация и сеир.А продукцията ги знаем какво търсят с цел повече гледаемост.
Вкарали са я в играта и са й платили да се лепне за някой и да го играе влюбена и ревнива.Самата тя каза,че първо се е насочила към Калоян и Петър като сингъли(как беше думата на български,направо ми изскочи от ума),но не се е получило и се преориентирала към Данчо.Тя,Даяна си го каза..

От тримата,най-големата излагация според мен е Камелия.И как хубавичко се унижи през цяла България,та да й се посмеем на нейн гръб.Жалка картинка.Даньо си е все така,от цветенце на цветенце.тя го знае,той си го знае и явно все така ще си я карат.Даяна пък е сама и донякъде може да прави,каквото си иска.И остава годеницата дето пълни торбички с миш маш,докато пиленцата си правят кеф. Laughing Хаха.

Не, не и е платено.
Преди време бях написала пост за, когато спрат прожекторите, но не знам дали е видяно от повече.
В смисъл осветлението или камерите? Защото нали камерите никога не ги спират Grinning

# 346
Даяна си каза какъв й е зорът много ясно.
Изобщо не е убедена в качествата си, осъзнала е че лети твърде високо в облаците, а реалността е друга. Във фермата Данчо й създаваше усещането, че е нещо много специално и й беше гръб. А навън е пълно с още по-специални на фона на които няма така да блести. Явно и тя не е разбрала, че в нейния си живот тя е принцесата. Най вече обаче иска да спечели едни 100 бона Joy
Данчо за приятел е просто пИрфектен. За друго нЙе, ама наистина като другарче е много миличък...
Нада пак започна с калните номера, ейй, голяма оса.

# 347
  • при късмета
Тифани, уточни се вече, че е в смисъл след предаването изобщо

# 348
Божеее, изкарахте я Надя по зла от Испанската инквизиция. Айде моля ви се. Че си има негативи има ги и то доста. Ама чааак пък толкова. И какво епитети се ползват за нея. Ужас. Интересно защо пък вътре повечето явно я харесват и не се изказват чак толкова лошо за нея.
Дори и Пешо и Калчо дето за един не са казали хубаво за нея не са казали нищо лошо.
Да, Надя има лоши страни/кой ли ги няма/, да Надя си  играе играта по нейният начин. Ама чааак такъв демон.

# 349
  • Вестерос
Тифани, уточни се вече, че е в смисъл след предаването изобщо
Ясно, не съм разбрала.

# 350
  • София
Еми Пешо и Калчо не са ми критерий за психология и морална оценка.

За мен Надя е наистина олицетворение на всичко, което не харесвам у един човек.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 12:17 от Клер

# 351
На вас Гелето не ви ли напомня малко на Райно? Мислех си като гледах вчера видеото със сестра му в тяхната ферма как са народни хора, любвта към животните, трдолюбието ... за мен Райно беше много достоен човек и единственият до сега, който оприличавам на сходни на неговите възгледи и морал е Ангел.
Имам надежда, че ще го върнат.
Няма как да връщат обратно всеки играч, който е станал симпатичен на някого. Шоуто си има край все пак. Оплаквате Ангел, сякаш е на оня свят, айде сега, нищо страшно не е станало, това е играта, всеки отпада в един момент.

# 352
"В столицата има една озлобеност и всички мислят само за пари. Това не ми харесва. Към всеки тръгвам с добро." - така започва визитката на Надя, сега видях, защото нейната не бях разглеждала.
Интересно представяне, имайки предвид какво показва.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 10:48 от Анонимен

# 353
Опитът на Анго показва, че за съжаление няма правилна преценка за жените. Та така и за Надя.
Калоян е нещо средно между пенсия и сукалче, тотално неориентиран. Сам си усеща, че хич не е на Ти с жените и предпочита да си седи сам. Мале, как припяваше с тия вехти чалгии, не е истина.
Пешо пък е бройкаджия така като гледам. Надя най-вероятно му е безразлична.
Кустев ме уби с изказването си за Ваня.
Аз така и не разбирам какво толкова ги дразни жената. Или и на нея й е лепнат етикета на 35+ неомъжената. Щом не се е събрала с някой сарфошин или мамин златен- край- начи не става. То само като видиш  мъжете в тая ферма ти идва доброволно да станеш лесбийка. Ама що да не се подиграват на Ванка, че е саминка.
Само Боби става за някакъв чеп. Ама той пък нали- женен, че и...ром човекът.

# 354
  • Варна
много по просто е всички да ги приемете като актьори

# 355
  • София
Alba rosa, кефиш!

# 356
много по просто е всички да ги приемете като актьори

Определено. Аз точно така приемам всички участници в риалити, всеки си играе играта както може.
А като ги видя в "изповедалнята" , винаги се сещам за едно детско - "Остров Пълна драма" - пародия на форматите от този тип , синът ми го гледаше като по-малък. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 10:51 от Смиляна

# 357
Здравейте, негодници! Smiley
Много хубави думи на Анго към съфермерите. А Даяна как я бъзикна - "Прощавайте, мога ли и аз така да дойда, че съм свикнала с Данчо и не мога да спя сама?!" Satisfied Жесток!

Калоян каква музика беше подбрал?! Все едно празнува 70-годишен юбилей. Smiley

Обичая с чепкането и мачкането на грозде вял ми се видя. И баш ергените избягаха...
Сетете се миналата година какъв смях падна с Бети, Силвето, Краси и като се включи Вили. Wink Smiley

Чичо Митко снощи само пийп-пийпкаше...гардероба разкова, бидона му се спука...Satisfied

# 358
То като ги погледнеш, Надка с интригите и злобата, Мара с агресията, Даяна с приятелството, Милена с неадекватните си речи, на мен Ванчето ми е най- нормална като за финал. Малко отнесена, но не е лош човек. Няма мъж, щото не се е спирала, а все на път. Щом една Надка двама са я харесали, и за Ванчето има шанс.
 Мара пък снощи - Ванчето ревнува Петър от мен. Мара и тя е една приятелка с мъжете, само дето е семейна и внимава, иначе изглежда бая палава.
В тая Ферма има много жени, които могат да си основат клуб "приятелки на мъжете".

# 359
Мара и на мене палава ми се вижда. Trollface Ама си пази поведение, де.
А Ваня, да, и аз мисля, че заради работата е без мъж досега. Освен че не е лош човек, е и доста симпатична външно.

Общи условия

Активация на акаунт