🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 750
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Във всеки случай, ако съм мъж на Мара, ще има за какво да си поговоря с нея като излезе.

# 361
  • София
Критериите на Надя и на Хепито за мъжете, хич не са еднакви..
Само за сравнение- едната си пада по мъже като Ангел, а другата- по такива като Петър.
Мъжете на Надя ще харесат Канчето, но тя тях категорично не.
То затова и мисията и с намирането на мъж, се оказва доста сложна.

# 362
  • София
Надя сега на тази възраст и на този акъл си пада по мъже като Ангел. Няма да се изненадам навремето да си е падала по мъже като Петър, ама понеже те са си падали по друг тип жени, затова Надя да е намразила толкова женския пол.

# 363
И мен ме изненада Калоян с тия песни как гордо подпяваше - дори не ги бях чувала. Млад е, но снощи малко приличаше на човек, който се е събрал с другарите от клуба и си спомнят 'онова време'. Той добре се беше загледал по Антония, но тя май няма да стои като неговата майка по цял ден да приготвя храна и да го чака на вратата. МОже би има нжда от по-зряла жена и по-възрастна в живота.

# 364
  • София
Е, то няма пълно щастие. Едната жена е идеална за развлечения и емоции, ама не може да готви. Другата пък стои над тенджерите с ролки и пеньоар, прави лютеница и затваря буркани.
Калоян има за пример своето семейство, в което майката е домакиня, отдадена на децата и дома, а бащата изкарва парите вкъщи. С жени като Антония няма как да му се получат нещата..

# 365
  • София
Калоян е направен под калъп от един силен баща тиранин. Затова няма собствена ценностна система, няма собствено предпочитание за песни, няма собствен избор на професия, може би, дори. Вие забелязахте ли, че горката майчица успя да се включи само с едно "Успех". Бащата там командва яко. А Калоян го копира във всичко. Впрочем, добре че Антония излезе, иначе щяха да си имат разговор на тая тема с таткото след фермата.

Знаете ли кое е смешно при Калоян. Като И и А намекнаха, че който не показва характер и не е искрен не печели фермата, Калоян се спука да се напъва да откровеничи и да държи да си казват мнението един за друг. Стана му фикс-идея.

# 366
  • Вестерос
От всички жени определено пак искам Ваня да е на финал с всичките ѝ негативи. Другите бият по негативи.

# 367
Аз от 12-годишна слушам Елвис, Том Джоунс, Демис Русос и Франк Синатра, не съм си променила музикантите предпочитания много-много оттогава, та, нищо странно или лошо не виждам в ретрото, без значение дали си младеж, или пенсионер.

# 368
  • София
Ваня изглежда много вятърничева и инфантилна, направо нетипично за възрасттта и.
Има един тип жени, които не могат да се примирят, че остаряват и имат визия, облекло и поведение на малки момиченца, което е доста тъжно..

# 369
  • София
Смиляна, ти слушаш класика, която ще се слуша вечно. А Калоян слуша някакви парчета, дето даже не съм знаела, че съществуват.

# 370
gabiplus, съгласна съм с теб. Все повече забелязвам хора и в реалния живот, които търсят в човека до себе си част от родителският пример. Ето, Калоян иска да създаде семейство, като своето и в жената търси майка си, Даяна търси и покровителя, което пък и напомня за баща й. И в работата ми с хора забелязвам, че това е много срещано. ПОнякога дори не се осъзнава човек как подсъзнателно се опитва да промени човека до себе си, само и само да го ошлайфа, за да стане като родителя, на който подражава.
За това много харесвам ФЕрмата - защото показва неща, от които и да се възмущаваме, и да се възхищаваме - все си вадим поука Simple Smile

# 371
Е, то няма пълно щастие. Едната жена е идеална за развлечения и емоции, ама не може да готви. Другата пък стои над тенджерите с ролки и пеньоар, прави лютеница и затваря буркани.
А, Камелия сега да се  разчекне ли, напъна се и за два месеца вече покрива и двете групи качества...

# 372
  • Тра-ла-ла
А Калоян слуша някакви парчета, дето даже не съм знаела, че съществуват.
Което не ги прави по-малко известни Simple Smile

Аз също предпочитам ретро музика пред модерните еднодневки. Като гледам и по клубовете с жива музика хич не е демоде старата музика и всеки се кефи и припява

# 373
В повечето ми коментари хваля Ангел и обсъждам всичко останало, какво е добре да се промени, за Надя коментирах днес, за Петър, повечето ми коментари не са за ДАяна.
А тези, които са - прото жени като нея и като цяло хора с подобен аморален характер ме отвращават.
Аз съм на нейната възраст, но никога не съм си позволявала подобни неща. Тя разваля връзки пред цяла България, наглее, накрая се прави на жертва. Да не говорим, че толкова я е страх от този дуел, че дори не знам защо е там. И си коментирам, както и вие.
И във ФЕйсбук всички забелязах, че доста я плюят с много грозни думи. И те нямат драма с нея. Просто е факт, че това момиче се държи грозно.
     Не харесва никак Даяна,но мисля,че чак толкова аморално и престъпно нещо не е направила.Живеем в 21 век,все пак.А и за да се развали една връзка,са нужни минимум двама.Та не е виновна само тя ,а и той.Даже на мен повече той ми е виновен.Щото не се изправи мъжкарски пред годеницата,преди,или след фермата и да реши ще ли са заедно или не.А омота Даяна,но тя му позволи разбира се.
    Според мен хич не беше искерн Даню и остана с годеницата временно,до излизането си.Заради подкрепата до финал,заради нейните родители,заради хорското мнение.Изобщо не е над нещата той,изобщо.
    Даяна е изтъкана от толкова комплекси и неувереност,тя изобщо не знае какво да прави със себе си и живота си.Вижте я как ес чуди къде да си навре ръцете-и с тях не знае кво да прави.С една красота само не става.Трябва да се работи- ми работи,МА!Като няма кино,има магазини в МОЛ,има кафенета,сега ще стане още по-тегаво.Ама що да работим при живи родители?!Айде,ще преглътнем едната независимост./дъщеря ми е на почти 22 г-сама се издържаше докато учи,сами си направиха сватбата,и сега я слага в джоба си Дайчето,а определено моето е глезаната на фамилията,щото е една единствена внучка/. Дано родителите  й си дадат сметка колко много и къде ас сбъркали с това момиче,защото за мен изначално нещата тръгват от семейството.
    Както и при Калоян - там е патриархат,не матриархат.Майка му и баща му се скарали,ама тя станала сутинта,закуска,изгладила го,наредила му дрехите,чака го да се облече.Ай сиктир!Затова и той така говори за жените - че са само за обяздване,че мястото им е в кухнята.
     Съжарявам,че Ангел си тръгна,имаше още какво да се види от него.
    Искам ратаи Даяна и Стоян.Даяна умира от страх от дуел,именно заради неизвестността какво ще я чака навън,ако отпадне.Това момиче трябва рязко да бъде извадено от зоната на комфорт,за да направи нещо със живота си.
   И изобщо искам ратаи хора,които не са били.Стига вече с тая Милена-евала,видяхме,че се справи.
    Седмицата на истината - толкова ми фалшивее фермера.Смятам,че е продиктувано от продукцията това развитие на нещата.И разговора край гроздето ми беше много режисиран.

# 374
Violet318, каква ти в драмата с Даяна?
И аз това се чудя🤔 От както пише в темата все за Дая се е захванала🤷‍♀️
Е как нали е уж Камелия Grinning

Както онази дето изчезна все за Дана говореше и мислехме, че е тя Simple Smile
То направо беше тя обаче си направи нова регистрация и Лолита вече не пише в темата 😂
Имам друга регистрация и е правена преди години, но не пиша с нея в тази тема и не съм писала с друго име.
Не съм толкова глупава и, ако имах други профили щях да пиша и от тях.

Общи условия

Активация на акаунт