🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 494
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 705
Стоян, че се нагажда си е така, но, че бил на курорт е пълна глупост. Той си работи рамо до рамо с тях и дори в доста неща беше сам.
За Калата да си на курорт явно значи да не си ратай, фермер или дулелист до момента. То по тази логика доста са туристи 😀.
Дана ...Дана яд ме е ,че излезе рано,а бях за теб и те критикувах,но не в лошото....трябваше ти да си на този ден на истината в очите и %%%%%% съм сигурна,че нямаше да си мълчиш и епизода щеше да е по ясен към участници...я да те питам....ти имаше симпатии към чудото на мъжката любов Калоян и....беше ли почуствала по някакъв начин вътре,че си пада по екстремната любов с пилота с късия полет...

# 706
  • Другата България
Хич не ме дразни Ванчето, зарадва се и толкова. И аз бих реагирала така.
Другите песимисти и сърдитковци реагираха тъпо. Надежда е ужасна жена! 😡

Въобще не разбрах защо за Дая точно мнението на Джепето й е важно 🤔
Защото според мен първоначално се е "открила в него".
Опитала се е, но е "срещнала стена".
Тя си е търсила ракета-носител, от една страна.
От друга, каквото и да си говорим, като визия Петър и Миро бяха/са най-хващащи окото мъже във фермата.
Аз може да съм леля, ама не съм сляпа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дори мисля, че Миро ако беше останал, габровския мистър Сенко нямаше шанс.

# 707
Ванчето все по- малко ме дразни, голяма работа, че снимала дъгата и се кефела. Даже си представям, как Нада нарочно я измъкна да й я покаже, защото знае Ваня как ще реагира и че ще има " юхууу" и пак сеир на неин гръб. И после големи подигравки с Кустев, дето умрял в кожата си и не знае защо въобще е във Фермата, освен да се присмива зад гърба на хората.

# 708
Прибави и вродената му липса на интелект и такт, както и израстването в матриархат, и ето ти колкото щеш причини.
патриархат предполагам имаш предвид Simple Smile Баща му наистина ли е военен?
Да, бил е военен. Брат му също е военнослужещ. До колкото разбрах, той не е офицер. По нашивките на брат му съдя , че и той не е такъв. Според мен си е смазан в семейството и системата, в която служи. Глупав е, изказва се странно и стилистично неправилно. Откровено не го харесвам. Даньо шашавия също. Бездарната актриса ( няма да и напиша името от уважение Grinning ) е расист и простак. Никога няма да пробие в живота. Не знам за каква се мисли, но предвид, че вътре се подиграва на хора с професия и семейство искам да и сипя с големият черпак.

# 709
  • Другата България
Прибави и вродената му липса на интелект и такт, както и израстването в матриархат, и ето ти колкото щеш причини.
патриархат предполагам имаш предвид Simple Smile Баща му наистина ли е военен?
Да, да, чукча писател.
Мешам ги, а и нали бързам все....извини ме.
Да, май е военен, това той го разказваше, когато разказваше как всяка сутрин майка му лъскала обувките на баща му.

# 710
  • Варна/Амстердам
Жал ми е за Стоян. Той свири на гайда, докато султана и великия везир играеха хоро с поданиците си. След всички грозни думи, изречени по негов адрес, Калю го е извикал "да им прави весело", все едно, че е придворен трубадур. Нали уж не е добър музикант, колко подигравки отнесе и затова! Аз не съм наясно с музикалните инструменти, но това, което прави той, ми харесва. Все пак това му е хоби и се вижда, че го прави от сърце!

# 711
Бащата на Калоян много ми прилича на мъжкия татко военен и хомофоб в “Американски прелести”.

# 712
  • Тра-ла-ла
Ясно. В семейство с баща-военен...почти сигурно има щети. Bowtie

Аз явно съм асексуална. Ни сред мъжете, ни сред жените...нищо не ми фаща очото Joy Единствено кучето бих нагушкала барабар с бебоците Heart Eyes

# 713
Вокси, напълно моите мисли за ситуацията. Много са добри в това да бутнат някого и после да го тъпчат. Калоян, Петър и Надка. За мен това са най-ужасните хора участвали някога в този формат в България. Благодарение на тях вече симпатизирам на Милена, ще започна да симпатизирам и на Стоян.

# 714
Надето май само се правеше на заспала, когато говореха лични леща, искаше да е там, за да слухти, пък Милена спокойно да си каже каквото има, мислейки, че първата дреме. Кофти беше това с Ванчето, ама не съм изненадана. Всичко е игра. Ванчето и тя не е ок. Петър ѝ каза директно, че за него тя има биполярно разстройство, което ще ѝ пречи във връзките в отношенията и е хубаво да го отработи. Тя отсече, че така са я приемали хората около нея и край. Ок, супер си, на моменти си весела, но изцеждаш. Защо не потърсиш помощ, хората и за по-сериозни проблеми намират начин.

Иван и Андрей са хитри, подбират ритуалите спрямо участниците, отдавна се говори за любовта между Калоян и Петър, защо точно този ритуал избраха, а? Simple Smile Що не гонеха Змей например? Simple Smile

Данчо как се залепи към Калоян и Петър, той осъзнал, че се е поотдръпнал заради Дайчето, показа някакво съжаление за грешката си. Grinning Присламчи се.
Жал ми е за Стоян, не е лош, работлив е. Просто им изглежда скучен и без самочувствие и го мачкат.

# 715
  • Варна/Амстердам
Бащата на Калоян много ми прилича на мъжкия татко военен и хомофоб в “Американски прелести”.
В десеткатааа!

# 716
Такова човешко падение в като този епизод, май не съм срещала. Тук видях най-грозните черти у хората и съвсем ми паднаха в очите тези ми ти "претенденти" за победата. Най-лошото е, че си мислят за велики, а тези, които не харесват за нещастници. Глутница кучета, озверели, готови да глозгат и мачкат. Ми, честно и Ваня и Стоян са в пъти по стойностни от тези. Кустев е такъв плазмодий долен и мижитурка... Къде по точно се изяви, че не мога да се сетя, освен да сплетничи с Надето и другите. Даяйче и тя същото противно същество, с нейното противоречиво поведение, дето не е наясно дали я сърби или боли. Всички ми опротивяха то раз. Май трябва да вкарат нов регламент в предаването - среща със зрителите. Но няма как, щото е на запис, ако можеха да прочетат или чуят мнението за тях, доста щяха да коригират поведението.

# 717
Сега гледам. И съм "впечатлена" от плетените терлички" на Данчо.

# 718
Даяна какво да й си фантазира, Петър ще й търпи ревнивите истерии точно 1 ден. Той си каза, че има обожателки, представям си как ще му дудне, а той ще търпи
мхм, дръг път ...
ПО-интересно ми е той веднъж спомена, че много държи да види в една жена морал, в Даяна липсва и е много странен този комплимент, но не знам с каква цел.

# 719
  • Другата България
Сега гледам. И съм "впечатлена" от плетените терлички" на Данчо.
Може Камелия да му ги е оплела. За късмет.

Аз обаче мисля, че Калоян Червенобузов все пак няма да поддаде на машинациите, пардон, на стратегията на Пепелянкова.
И не, не заради себе си.
Заради Петър, естествено.
Петър каза, че Милена не е каквато беше, че е различна.
Тоест, вече има по-добро мнение за нея. Следователно, и Калоян вече има такова.
Та Стоян ще е .
И дано прояви здрав разум и викне Кустев, не се направи и той на мъжкар като Ачо.
Че ще си иде, ще си иде, но срещу Кустев определено има шанс за победа.

Общи условия

Активация на акаунт