🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 503
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 855
Тук се прекалява с квалификациите - Даяна развалена стока и тъй подобни. Момичето е младо, има да учи своите уроци.
Според мен спойлерът не е верен, Дая не е този тип, който ще прелита от цвят на цвят. Може би го направила да издразни Данчо, но не мисля.
Виж Петър знае какво да каже на една жена, за да й стане драго. Той е обигран женкар според мен и голям психолог - жените ги чете като отворена книга.

Дано е грешен, аз дори се надявам на това, но снощи ми се стори възможен, а преди това го отхвърлих напълно.
Петър не е никакъв психолог, ако говори с клишета за жените над 40 като жени с тежък климактериум. За Ваня дори да е прав за някои нейни прояви, ужасно грубо го сервира, не бива така нито в игра, нито навън.

# 856
  • Тра-ла-ла
Мария е 100% Скорпион (29.10)

# 857
  • София
На мен Кустев ми е мижитурка отвсякъде. Иска да е в епицентъра на събитията и да е в групата на силните, ама реално си е едно леке и въздух под налягане.
Много високопарни думи и никакви действия. Фалшив герой.

# 858
Надка е толкова работлива! Нито социални мрежи, нито инфо за нея. Няма време за такива неща тя.
Само нейната зодия никой никъде не видя и разгада.

# 859
Тя и Надя не прилича на 41 годишна...
41!! Въх, кака съм й, а мислех, че
е
едно 10г над мен 🤦🏻♀

# 860
  • Варна
Петър не е никакъв психолог, ако говори с клишета за жените над 40 като жени с тежък климактериум. За Ваня дори да е прав за някои нейни прояви, ужасно грубо го сервира, не бива така нито в игра, нито навън.
И тя пак не си направи никакви изводи. Такава си била.
Надявам се все пак да си е направила, де, без да си признае. За нейно добро. Аз като жена не знам дали бих могла да я търпя, не само като приятелка ами просто като присъствие. Много ме натоварва.
Калоян не е казал, че Стоян не работи, а че досега бил на гости. Това значи, да седиш със скръстени ръце и да не пипваш работа. Звучи обидно, след като Стоян не е спирал да работи.
Калоян не умее да се изразява. Това "на гости" не трябваше да значи че Стоян е мързелив, а че не е бил някоя от "позициите" във Фермата.
Аз смятам, че Калоян иска да се провокира конфликт между него и Стоян за да може с чиста съвест да бъде дръпнат или да дръпне Стоян за дуел без да се изложи че избира слабак.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:19 от Хексе

# 861
Аз като ви казвам, че сте със способности вие не вярвате. 😄

Мишените и са три.
Под прожекторите - 2 и другата за момента я оставям само с ?#, а когато загасят прожекторите - и #М!

# 862
И тя пак не си направи никакви изводи. Такава си била.
Надявам се все пак да си е направила, де, без да си признае. за нейно добро. Аз като жена не знам дали бих могла да я търпя, не само като приятелка ами просто като присъствие. Много ме натоварва.
Калоян не е казал, че Стоян не работи, а че досега бил на гости. Това значи, да седиш със скръстени ръце и да не пипваш работа. Звучи обидно, след като Стоян не е спирал да работи.
Калоян не умее да се изразява. Това "на гости" не трябваше да значи че Стоян е мързелив, а че не е бил някоя от "позиициите" във Фермата.
Аз смятам, че Калоян иска да се провокира конфликт между него и Стоян за да може с чиста съвест да бъде дръпнат или да дръпне Стоян за дуел без да се изложи че избира слабак.
И на мен щеше да ми е трудно, дразнител е. Но дори от нейната позиция бих навряла Петър в кучи г.з за отношение към жените изобщо. Съгласна съм, че е интроверт и го напрягат жени с претенции към него, но какво значи Синдром на 40 годишни жени?!

# 863
  • Sofia
Аз като ви казвам, че сте със способности вие не вярвате. 😄

Мишените и са три.
Под прожекторите - 2 и другата за момента я оставям само с ?#, а когато загасят прожекторите - и #М!

Миро Македонеца или Мирон?

# 864
  • Варна
И на мен щеше да ми е трудно, дразнител е. Но дори от нейната позиция бих навряла Петър в кучи г.з за отношение към жените изобщо. Съгласна съм, че е интроверт и го напрягат жени с претенции към него, но какво значи Синдром на 40 годишни жени?!
Ха-ха , не знам.
Когато човек е под 30, 40 годишните му изглеждат взели-дали..Joy

П.П. Понеже четох мнения, че Петър се възползвал от Ваня, не се сещам на него да му е донесло позитиви приятелството му с нея. А не мога да отрека колко полезна беше подкрепата на Петър при дуелите на Ванчето.

# 865
А да не би да е искал да каже нещо за старите моми с този "синдром" , пък да е решил малко по-деликатно да го каже... Нали за Ванчето е ставало дума, или? Щото не гледам много внимателно, откак Анго излезе...
Пук Пешко по принцип доста ми простее, та не му слушам много внимателно "мъдростите" . Но, ето, Дая пърха от щастие, че я цени толкоз високо, милата... - "Той говори малко, но казва много" - ах, нидьей...

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:29 от Смиляна

# 866
Много се смях последните страници. Страхотни коментари. Наистина вече участниците са си за подигравка, особено братската любов от вчера..

Ох, явно не само аз не понасям органически Надка. Отвратителна ми е само като я гледам по телевизията, а представям си какво е да живееш в една ферма с нея. Това с дъгата беше много тъпо - извика Ванче да й покаже дъгата, а след това я оплю зад гърба. После разговорът с Мария против Стоян малко мина границата с определението за женски полов орган. А накрая удари дъното, когато "заспа" на вечерта на откровенията. Това беше много грозна постъпка. Знае, че са се събрали да си поговорят по-открито, а тя уж да заспи пред всички. Ако не й допада цялото начинание, най-достойно щеше да е да не присъства изобщо или да слуша и да мълчи. Но Милена споделя съвсем откровено неща от личния си живот, а Надка остреща се прави на заспала... Жалка картинка! Възпитаният човек, дори и да не харесва човека срещу себе си, би изслушал хората какво имат да кажат, когато споделят толкова лични неща.

Дая и Данчо вече стават все по-нагли. 2 дни след излизането на годеницата, те продължават да си гукат и да спят в едно легло.

Виждам, че някои от вас също са забелязали, че Дая има симпатии към Петър. Но явно не е успяла да се докопа до него, защото първо беше обграден от Антония и Жанета, после от Ванче и разбира се, през цялото време от Калоян. Но още от начало ми беше направило впечатление, че го харесва. Веднъж беше казала, че външния вид на мъжа е най-важен за нея и държи мъжът да е добре изглеждащ. В следващия момент, когато играха на Сляпа баба, си призна че нарочно е опипала Петър за по-дълго време. А сега изведнъж мнението му й било важно... Но явно понеже в началото Данчо й обърна внимание и тя реши да му подхранва симпатиите за да си чеше егото. Друго обяснение нямам за нелогичното й поведение. Познавам такива жени, които живеят за да получават мъжко внимание и нарочно скъсяват дистанцията, за да поддържат интереса на мъжа. А като ги питаш, оо не, само приятели са. Вече си мисля, че Дая е точно от този тип жени. Преди я харесвах, но явно съм се заблудила за нея.

А за Данчо си мислех, толкова много са преживяли с бившата му жена покрай болното им дете, и би трябвало той най-добре да знае кои са истинските и важните неща в живота. Но не, той се държи като разгонен тийнейджър и търси само тръпка и емоции. Интересно как все напада Милена, защото тя единствена се осмели да му каже истината в очите, че не може само да прескачаш от цвят на цвят и вечно да търсиш тръпка. И той, понеже е с огромно его и не приема критика, сега само си търси повод да я напада.

Като цяло, разочарована съм от поведението на участниците. Показаха се много грозни неща. Много е лошо, когато нямаш изявен фаворит. Не знам за кого бих стискала палци да отиде на финал, но знам за кои хора не бих искала да отидат. Така че тази година подкрепата ми е в негативен аспект...

# 867
Надка е толкова работлива! Нито социални мрежи, нито инфо за нея. Няма време за такива неща тя.
Само нейната зодия никой никъде не видя и разгада.

007 е тя.

# 868
За синдрома Петър го каза в спалнята, на Калоян, който подклаждаше огъня с "И колко пъти те нарича "тъпак". Ванчето мисля, че не знае за тези определения за възрастта, а "само", че е мрънкаща, натоварваща и обсебваща.

# 869
  • Тра-ла-ла
Вчера още някой използва репликата за 40 годишната стара мома по адрес на Ванчето. Май беше Митко или Надя. Явно това циркулира вътре като определение. За Бога, Ваня е на 36-37г. Не е на 40г. А пилотчето е на 29г., но явно се мисли за 20 годишен и вечен Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт