🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 313
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 900

violet318, права си. Но защо не проявяваш такава толерантност и към Даяна? Ти също лепиш етикети. На всеки му идва късмета, когато му е писано. Едни се женят за първата си ученическа любов и са щастливи. Други минават през 3-4 брака докато достигнат щастието. Всеки има право да търси. Гадно е поведението на Данчо, защото минава през чувствата на две жени по много недостоен начин. Но по принцип, и той като всеки човек на света, има право да търси житейска формула, която го прави щастлив.

Защото нейното поведение е НЕморално. Тя си играе с чувствата на някой. Вижда, че  ехлътнал, тя не е . Защо просто не му каже, ами е залепена за него постоянно. За мен не е нормално да спиш в едно легло със сгоден мъж 2 месеца и после да кажеш: "Как се чувства годеницата ти" ... значи хем знаеш, че нараняваш някого, хем обаче продължаваш за лична изгода. Това какво е? Егоизъм!
Тя е на 27 години и аз съм на 27. Аз само при мисълта, че някой е обвързан дори не смея да го прегърна, дори и да съм приятелка с жена му. Какво остава да спя в глеглото му ... Възпитана съм в патриархално семейство, в нас 'жената е жена на мъжа си", мъжът - също. Знам, старомодна съм и сигурно ви звуча като някоя задръстенячка от 15 век, но това си е моята ценностна система. Чуждото си чуждо и аз нямам право да се докосвам до него. Предвид работата ми, моите приятели ме възприемат като добър психолог, споделяме всичко, помагам им морално, но дотам. Никога не съм оставала да спя в приятел или пък да се възползвам от това като съм усещала неведнъж, че с аме харесвали повече от приятели. Честна и морална съм, ако искате го тълкувайте като задъстено.

# 901
  • при късмета
Никой вътре не е нападал Ваня за семейното ѝ положение или поне аз не съм чула. Лепят ѝ етикет за държанието ѝ, а не за семейното ѝ положение. Това тук в темата дойде от някого, като предположение за на Петър "синдрома на 40 годишната жена". Ама и самия Петър, не е казвал, че това значи, ,защото си е негова измислица, реално такъв синдром няма. Калоян, не съм го чула да засяга семейното ѝ положение. Надка каза, че живее сама, но това беше да подплати квалификацията, която отправи към нея, че била деградирала. И пак не каза, че няма мъж и дете, а, че живее сама, различни неща са. Кустев също каза, че е не е добре, нищо общо със семейното положение.
Лично аз също написах, че има психически проблем и го мисля съвсем сериозно. Не защото няма мъж на тази възраст, а пак защото като цяло не се държи нормално, а на тема мъж направо се унижава и откача, съвсем буквално. Ми не ми е нормално, пак ще го кажа.
Ваялет, не си обективна. Даяна попита как би се чувствала годеницата му, още в самото начало, не след 2 месеца и то няколко пъти. А за да си обясниш обективно действията ѝ може да си върнеш отговорите на Данчо, защото нейното поведение зависи изцяло от тях и самите те бяха в тази насока. Не всички приемат патриархата за модел и панацея

# 902
  • Варна/Лондон
Ох, с глас се смея на годежа на тия двамата. 😁 "Давам ти, вика, моята (мека) китка... дъра - бъра, и ще те чакам под моста '' .. Ох, така не съм се смяла отдавна. 😂Съжалявам, сериозен ритуал ще е явно, но не и с тия двамата галфони.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:20 от Джеронимо

# 903
Рождените дни на участниците, се празнуват в същия ден, но всички останали празници се напасват според деня на излъчване след месец и половина.

# 904
Защо Даяна да мисли за годеницата на Йордан, ако сам той не се интересува от това?!
Неговото поведение е водещо . Разбира се, Данчо  не го притеснява и упорито дава да се разбере, че всичко е приключило и "угаснало", но от съжаление и навик се води сгоден .

# 905
  • Асеновград
Ох, с глас се смея на годежа на тия двамата. 😁 "Давам ти, вика, моята (мека) китка'' .. Ох, така не съм се смяла отдавна. 😂Съжалявам, сериозен ритуал ще е явно, но не и с тия двамата галфони.

хаахаха и аз се посмях ......,,Галфони,, хаха не мога. Ритуала сигурно си е сериозен , но аз като си захапаха порязаните пръсти , и погледите едни сериозни....направо се пукнах от смях.
Мъжът ми само - Тези не са добре...какви ги вършат???

# 906
  • Sofia
Ох, гледам "братята".
"Петре, ти си мой побратим.
Кала, ти си мой побратим."
С гробовен тон, и всички реват.
Петър пък му казал Кано, и го заредил с.....емоции, да не си мислите друго.
"Ако ще скачаш от мост, аз ще те чакам долу".
/С ПБЗН и платнище./

Всички реват, а аз се хиля с глас.
ШЪ припадна, да сА взимат, да пият блага ракия и да се приключва с тази мъка.
Ти шЪ припадаш,аз шЪ повърна...Sick
Миналата седмица си мислех,че няма какво повече да ми досади от любовния тъпоъгълник,но снощи братската боза направо ме довърши.  newsm77
Страшна мъка за гледане стана тая Ферма.
Надявах се поне Даяна да е ратай тази седмица,ама не,нали е най-"умната"...Между другото,няколко пъти ми прави впечатление по време на тестовете за имунитет, че все се оглежда,подбира къде да седне,хвърля уж небрежо погледи встрани под шапката с козирка...На ДанЮ също Иван няколко пъти му намекна,че преписва.Та явно не е невъзможно.

Мисля,че дуелут ще е мъжки тази седмица.За ужас на Надка. Mr. Green И нея много я е страх да е ратай и първи дуелист.До онзи ден много напоително настройваше Калчо срещу Даяна /както всяка седмица прави с някой/ и после,при свършен факт започва:"ма що не аз ,бе..."И ако може някой друг да опука Милена,че ще е страшна излагация,след толкова канене,ако падне от нея.

Другите всичките сте ги наредили,та няма да се повтарям. Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:29 от avi10

# 907
  • при късмета
Мисля,че дуелут ще е мъжки тази седмица.За ужас на Надка. Mr. Green Имам чувството,че и нея много я е страх да е ратай и първи дуелист.До онзи ден много напоително настройваше Калчо срещу Даяна /както всяка седмица прави с някой/ и после,при свършен факт започва:"ма що не аз ,бе..."
Същи Шопски

# 908
Не съм написала, че я е отрязал в предаването, а друго нещо по-рано днес. Simple Smile

# 909
  • Тра-ла-ла
Никой вътре не е нападал Ваня за семейното ѝ положение или поне аз не съм чула. Лепят ѝ етикет за държанието ѝ, а не за семейното ѝ положение. Това тук в темата дойде от някого, като предположение за на Петър "синдрома на 40 годишната жена". Ама и самия Петър, не е казвал, че това значи, ,защото си е негова измислица, реално такъв синдром няма. Калоян, не съм го чула да засяга семейното ѝ положение. Надка каза, че живее сама, но това беше да подплати квалификацията, която отправи към нея, че била деградирала. И пак не каза, че няма мъж и дете, а, че живее сама, различни неща са. Кустев също каза, че е не е добре, нищо общо със семейното положение.
Лично аз също написах, че има психически проблем и го мисля съвсем сериозно. Не защото няма мъж на тази възраст, а пак защото като цяло не се държи нормално, а на тема мъж направо се унижава и откача, съвсем буквално. Ми не ми е нормално, пак ще го кажа.
Абсолютно я нападат заради положението й - без мъж на 37г. Иначе поведението й не е One of a kind. Има го и при други жени и далеч по-млади и това няма нищо общо с термина "стара мома". Не само старите моми са мрънкащи, дуднещи и откачат на тема мъже. Обаче те умишлено я удрят точно по болното място. И коментират как човек, живеещ сам, е деградирал. Как се държала на 40 години, спукано гърне имала 3-4 пъти с мъжете и т.н. Това от вчерашния епизод. Не'ам нерви да изровя всеки път когато Пешко я е обиждал

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:48 от Джулая

# 910
"И коментират как човек, живеещ сам, е деградирал."  - абсолютна простотия.

# 911
Да, точно Надка каза, че човек, който живеел сам, деградирал. Ванчето космополитна личност, обиколила света, а Надка се забила на село и говори с пчелите, голяма градация...

# 912
  • София
Даяна даже по-добре да се насочи към Пепи, че работата с Данчо започна да отича и зрителят се отегчава.
Ако смята да се задържа за по-длъжко, де. Че да гледаме как се пристисква и прави на приятелка на Данчо още нам си колко седмици, ще е пълна досада.
Аз не бих съдила Дая, че едва ли не разваля нечия връзка, защото оня миндил трябва да има някакво наличие на мозък и да си прецени. Повече ме дразни в нея, че се прави на светица.
Ако му беше казала в прав текст: Кефиш ме, искам те, обладай ме тук на  покрива! - щях наистина да я харесам.
А тя...мрън-мрън това, мрън-мрън онова...Ох, какво ще си кажат нашите, ох, ами зрителите....и кво- пак не я харесват масово.

Е, Алба,това не е в природата на всяка жена. И аз, например, не бих го направила така директно. Изобщо не ми е в стила. Това, което бих направила на нейно място е да отрежа Данчо напълно след срещата с годеницата. И съм сигурна, че такова поведение щеше да го накара на бърза ръка да вземе решение коя избира, и решението щеше да е в полза на Дая. Но тя е лишена от тази женска хитрост, уви!

# 913
Мхм, а тях като ги закачат на болните теми скачат като ужилени. Като онова...защо били такива злобни.
А Ваня поне приема критиката. На психично болна съвсем не ми прилича и намирам за проява на много лош вкус да се правим на психиатри тука и да слагаме диагнози на хората.
Милена наистина не ми се стори искрена хич. Разговорът им с Мара за децата беше страховит. Даню с право се възпротиви.
А Петър...мисля, че е доста тщеславен човек. Глади му се косъма като види, че някой го харесва. Нищо, че по принцип го харесват. Затова се възползва донякъде от симпатиите на Ваня.

# 914
"И коментират как човек, живеещ сам, е деградирал."  - абсолютна простотия.

Извинявайте, понеже още не съм гледала епизода, кой казва, че живеещите сами са деградирали?

Що за глупост???

Общи условия

Активация на акаунт