🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 360
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 915
Заради хора като Надя и Кустев, жените между 25-30 (не дай си боже 30+) без деца/брак, започват да живеят с чувство на непълноценност. И не защото искат деца, а нямат, а защото не искат, но им се натрапва, че трябва да имат. И накрая започваш да искаш неща, които всъщност не искаш само, за да се впишеш в колектива. Затова и браковете са колкото разводите в държавата.. защото се бърза под натиска на обществото. Толкова много са причините да си сам или без деца, а те свеждат всичко до характер. На мен ми се струва, че Милена е с най-щастливото семейство(поне привидно), а веднъж не я чух да набива канчета коя, защо и как била стара мома. Останалите с разводи, с изнвевери, с не знам си к'во .. аре ма*ната й на тая оса Надя и Рататуи Кустев. Язък, че се занимава с толкова важна за планетата дейност пчеларство.

# 916
кака  Нада

# 917
"И коментират как човек, живеещ сам, е деградирал."  - абсолютна простотия.

Извинявайте, понеже още не съм гледала епизода, кой казва, че живеещите сами са деградирали?

Що за глупост???
Естествено, че Надя...

# 918
Не съм написала, че я е отрязал в предаването, а друго нещо по-рано днес. Simple Smile

Значи и на Миро се е пробвала и то наскоро, така ли? Миро не беше ли също сериозно обвързан? Е това, ако е вярно минава всякакви граници това момиче, явно иска да се изявява като някаква фатална жена, ала Анджелина Джоли ама накрая ще остане с пръст в уста. После да не ми говорите как Данчо само бил виновен, Даяна защо сме я съдили. Има си афинитет към обвързани мъже момичето и това е. Даже Жанета и Антония не се показаха в такава светлина, а от тях би се очаквало.

# 919
  • София
Тук стана ЕЖК. Хайде по-сериозно.

# 920
  • Тра-ла-ла
"М" може да е Мария Joy Да дам поле за размисли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 921
Надя определено не знае значението на думата "деградирал", иначе не би я казала така не на място. И тя като мнозина в шоуто се прави на мъдра и умна, каквато не е.

Сега! Разбивам си тука белтъци за целувки (с миксера, не на ръка Wink ) и ми хрумва нова версия за поведението на Дайчето.
Да не би момичето да е с мисия да предизвика ревност в  баскетболистчето? Да му покаже колко харесвана и  желана жена е? Не си обяснявам иначе това търсене, оглеждане и откриване в мъжкото фермерско съсловие. Можеше спокойно да го играе самостоятелен играч.

# 922
"М" може да е Мария Joy Да дам поле за размисли Stuck Out Tongue Winking Eye

И Митко. Joy Joy

Да, да кажеш, че някой е деградирал, защото не е обвързан, е глупаво и абсолютно неуместно. Виж, саможивляци познавам (някои ги наричат "завършени егоисти" , аз имам по-различно мнение по въпроса) те са си самодостатъчни обаче, а Ваня очевидно страда и има нужда от човек до себе си.

# 923
За мен Кустев е абсолютно излишен в този формат. Уж е готвач, поне да беше показал нешо, да беше научил някой на някоя готвсрка техника.
На приказки - ще им разбия групичката, ала -бала - ници.
Само празни въздухарски приказки.
После гледа мача с тези, които плюе.
Върти се край жените, плюе останалите.
И седнал да плюе Ваня - от името на кой?
Разведен без жена, обаче раздава морал за необвързаните ...
все го дават да приказва, не е много деен. Вече не готви. Нищо не споделя.
Само интригантства, барабар с Надя, която си умира да хвърля огън и жупел по хората.
И се видя как издиша на теста, според мен на дуел и Стоян може да го бие.
Абсолютен въздух под налягане, с нищо не допринася.
Изобщо не разбирам защо е там.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 18:15 от Анонимен

# 924
  • Варна
Не'ам нерви да изровя всеки път когато Пешко я е обиждал
Aко ще ровиш, поразрови и колко пъти Ванчето го е псувала и му е викала "тъпак" и "млъкни!" Joy

Извинявайте, понеже още не съм гледала епизода, кой казва, че живеещите сами са деградирали?
Що за глупост???
По-скоро че самотния човек в един момент започва да деградира. Нарекоха самотата - "бавната смърт".No Mouth

# 925

violet318, права си. Но защо не проявяваш такава толерантност и към Даяна? Ти също лепиш етикети. На всеки му идва късмета, когато му е писано. Едни се женят за първата си ученическа любов и са щастливи. Други минават през 3-4 брака докато достигнат щастието. Всеки има право да търси. Гадно е поведението на Данчо, защото минава през чувствата на две жени по много недостоен начин. Но по принцип, и той като всеки човек на света, има право да търси житейска формула, която го прави щастлив.

Защото нейното поведение е НЕморално. Тя си играе с чувствата на някой. Вижда, че  ехлътнал, тя не е . Защо просто не му каже, ами е залепена за него постоянно. За мен не е нормално да спиш в едно легло със сгоден мъж 2 месеца и после да кажеш: "Как се чувства годеницата ти" ... значи хем знаеш, че нараняваш някого, хем обаче продължаваш за лична изгода. Това какво е? Егоизъм!
Тя е на 27 години и аз съм на 27. Аз само при мисълта, че някой е обвързан дори не смея да го прегърна, дори и да съм приятелка с жена му. Какво остава да спя в глеглото му ... Възпитана съм в патриархално семейство, в нас 'жената е жена на мъжа си", мъжът - също. Знам, старомодна съм и сигурно ви звуча като някоя задръстенячка от 15 век, но това си е моята ценностна система. Чуждото си чуждо и аз нямам право да се докосвам до него. Предвид работата ми, моите приятели ме възприемат като добър психолог, споделяме всичко, помагам им морално, но дотам. Никога не съм оставала да спя в приятел или пък да се възползвам от това като съм усещала неведнъж, че с аме харесвали повече от приятели. Честна и морална съм, ако искате го тълкувайте като задъстено.

Абсолютно подкреоям мнението ви! Мята невинни погледи наляво, надясно и вечно или на варта му, или като залепена, малко нахалничка ми идва....Някак не ме убеждава, че търси щастието си! За Данчо пък да не говорим...никой не коментира, когато той сподели, че развеждайки се с жена си, е завъртял нещата така, щото тя да изоезе виновна! После коментира с Петър, ами аз мисля, че съм мъжкар, егати сбърканата работа...ако това е да си мъжкар...

# 926
  • София
Ами аз самата не съм светица и няма да хвърля камък по никого.

# 927
Най-накрая видяхме с кого спи Надя! - С Митко Smiley
Тази година палави приятелства се родиха Smiley

шегувам сеWink

# 928
Надка е толкова работлива! Нито социални мрежи, нито инфо за нея. Няма време за такива неща тя.
Само нейната зодия никой никъде не видя и разгада.
Може да няма знания с интернет ,а и на село по баира не ми се вярва да има нет дори и да знае да борави с него......както съм писала и пак,ще се повторя Надя не е нито умна,нито добра-Дъно е и си заслужава да си ближе раните...

# 929
  • Варна
Може да няма знания с интернет ,а и на село по баира не ми се вярва да има нет дори и да знае да борави с него......както съм писала и пак,ще се повторя Надя не е нито умна,нито добра-Дъно е и си заслужава да си ближе раните...
Има явно достатъчно за да може да рови на бившия си мъж в телефона.
Освен това,  селото където живее е доста престижно място за живеене и 100% има нет.

Общи условия

Активация на акаунт