🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 341
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 945
Бих се радвала да ни показват примерно, как се точат кори, как се прави сирене, кисело мляко,как се полагат грижи за новородени бебета - кученца, котенца, агънца, как се прави покрив, мивка и т.н., а те ни занимават с незадоволените страсти на Д, Й, П, К и пр.! Те нас за слабоумни ли ни имат! Сеир да има! Тотално неуважение към зрителите!
Еми пусни си някое научно-популярно или образователно филмче.
На мен пък не ми се гледат как се учат някакви пълни аматьори.
Но да, искам да ги върнат 100 години назад и да живеят с това, което си изкарат от фермата.
Леко ми писна от редене на теракот и декоративни камъни.
Но затова май снимките трябва да почват пролетта за да има време да се засее градина.
Каквото искам, това съм си пуснала! Не стига, че са нарекли предаването Фермата, ми ни пращат в Биг Брадър, клюки, интриги и простотии! Това ли е истинският живот във Фермата!?

# 946
  • Варна
Скрит текст:
Бих се радвала да ни показват примерно, как се точат кори, как се прави сирене, кисело мляко,как се полагат грижи за новородени бебета - кученца, котенца, агънца, как се прави покрив, мивка и т.н., а те ни занимават с незадоволените страсти на Д, Й, П, К и пр.! Те нас за слабоумни ли ни имат! Сеир да има! Тотално неуважение към зрителите!
Еми пусни си някое научно-популярно или образователно филмче.
На мен пък не ми се гледат как се учат някакви пълни аматьори.
Но да, искам да ги върнат 100 години назад и да живеят с това, което си изкарат от фермата.
Леко ми писна от редене на теракот и декоративни камъни.
Но затова май снимките трябва да почват пролетта за да има време да се засее градина.
Каквото искам, това съм си пуснала! Не стига, че са нарекли предаването Фермата, ми ни пращат в Биг Брадър, клюки, интриги и простотии! Това ли е истинският живот във Фермата!?
Възможно е. Да не би в миналото, когато хората са се занимавали със земеделие и животновъдство да е нямало клюки, интриги и простотии?

# 947
И аз нямам профил нито във ФБ , нито в ИГ а съм на 27 г. Така , че не е странно , че Надя няма и това неозначава , че няма нет или нещо такова

# 948
Да, те клюките и интригите сега наскоро са измислени. Joy

# 949
Да, те клюките и интригите сега наскоро са измислени. Joy

Не са от сега, но все пак след като предаването се казва "Фермата" е може би по-удачно да са на първо място именно фермерските ангажименти, а след тях клюките и грозните интриги.
Аз не виждам кой знае каква грижа за овце, в градина не се ходи, цветя не се садят, основен фокус във всеки епизод са любовни напъни и приказки зад гърба. Те да си говорят интригите, но като че ли работата трябва да предхожда това.
Все се кове и чука нещо, това е строителна част и не е толкова това, което е истинското фермерство, а именно - земеделие и животновъдство.

# 950
  • Варна/Лондон
То пък ще е много интересно да гледаме 20 човека как се изгърбеат от работа и битки, и без грам интрига между тях. Да го направят като ням филм, първото нямо риалити.

# 951
Аз не'ам особена необходимост да гледам много селскостопански дейности -  как доят или ринат л@йна. Но нямам нищо против да имат битки с точно отмерване на Тор, моята зла и черна душа се радва от такива неща. Trollface Както и да лазят и ровят в тор, не в кал, имаше такава битка само в първи сезон май - между двете мурки.

# 952
И аз нямам профил нито във ФБ , нито в ИГ а съм на 27 г. Така , че не е странно , че Надя няма и това неозначава , че няма нет или нещо такова
Хаха, аз едва наскоро си направих профил в социалните мрежи по лични за мен причини, малко по-голяма съм от теб. 😀 Като гледам какво усилено се "демонстрира" във фейсбук, напълно я разбирам жената, че предпочита да е сред пчелите.🙂😉

# 953
  • София
Тор,тор...то толкова отровна атмосфера там,само тор им липсва.
Не ги оставиха малко гладни и без дим,сами ще се сбият в тази тор...

# 954
  • Варна
Тор,тор...то толкова отровна атмосфера там,само тор им липсва.
Не ги оставиха малко гладни и без дим,сами ще се сбият в тази тор...
Точно това не ми допадаше в ББ - караниците за храна.
Предпочитам да се карат за по-възвишени неща... Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 20:10 от Хексе

# 955
Bluemoon999, ахахах, с моста беше Велико!
"Ако един ден ти тръгнеш да скачаш от мост, аз ще те чакам долу за да те хвана!" Rolling Eyes
Представих си Петър като Батман как пикира за да го хване Калата.

За Надя!
От Варна, живяла в София, преместила се в село Нови хан. Пак тя каза, че преди е работила в някаква фирма и е въвеждала данни на компютър. Сега, ако ви се иска да вярвате, че обикаля пчелите с Нокиа 3310 - ваше право.

И момичета, нужно ли е да ни се натяква колко ВИ е досадна темата?
Аз пък тази година ще се повторя но ми е много приятно тук. Пишат нови потребители, чета различни мнения и най-чудесното е, че преобладава шеговит тон. Вярвам, че както аз, така и всички пищеши не мислят лошо на някой непознат пък бил той и излагащ се риалити герой.Simple Smile

# 956
И аз високо ценя шеговития тон. Ама, ето, някои не са разбрали майтапите за "побратимените годеници" и се жалват, че им тежи това, хора всякакви, какво да се  прави...

# 957
  • София
Темата тамън стана най-забавна от началото на сезона според мен. Аз искрено се забавлявам с попаденията ви а ла "Давам ти своята (мека) китка", ще ме прощава дамата, която го написа, не мога да си спомня коя беше, но се смях с глас 😂

# 958
Аз също смятам, че темата стана много хейтърска, с обидни квалификации и масово оплюване. Когато се критикува с чувство за хумор, ми е приятно и забавно да чета. Ама ми писна да чета разни фермани, в които е събрана толкова много злоба.  В живота нещата не са черни и бели, не може с лека ръка да се лепят етикети.

# 959
Изгледах снощния епизод.
Еми извинете, но аз не бих се разчувствала от това "побратимяване".
По-скоро ми беше нелепо и с този мост и т.н.
Другите пък цял сезон се мазниха и криеха мнението си, сега се сетиха, че трябва да са искрени.
Милена пък била преродена, айде не на мен тези. Нали виждам какви постове пуска за болни хора и починали деца.
И за Даяна очевидно е имало негативни изказвания, но нещо май за негативи към нея няма ефирно време.

Скучен епизод!

Единствено ме разчуства дъгата, паленцата, които открих и обстановката там. Спомени!

Ха, ха, Боби бил обсебен от себе си, а Данчо ѝ идвал малко егоистичен, след като говори половин час за себе си и употреби 938 пъти думата "аз".

Общи условия

Активация на акаунт