🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 341
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна/Амстердам
Мара и Невестулка нали са големи приятелки. Защо не легнаха в едно легло? При все, че са омъжени жени и не пропускат да напомнят за това. Какво биха си помислили децата им, когато ги видят на един креват с непознат чичко? 🙄 Нали са много морални и нравствени жени... 😅

# 931
Е какви баири в Нови Хан? Сина си го посъветва в писмото да не виси по цял ден на компютъра Smiley
Сега, че Надя дава вид на селска жена, не бива да ни заблуждава, това си е поза-амплоа.
И Ангел не ходи в Пловдив с гегата и кожуха. Wink

Рядкост е, но все още има хора без профили в най-популярните социални медии, а други ги закриват.

# 932
    Покрай Даянините схеми се сетих за един стар виц.

Лесно му е на моряка! Пристига и момичето го чака на кея.
    Лесно му е на машиниста! Пристига и момичето го чака на гарата.
    Лесно му е на пилота! Пристига и момичето го чака на летището.
    А лесно ли му е на момичето!?
    От кея на гарата, от гарата на летището Joy

# 933
За мен Кустев е абсолютно излишен в този формат. Уж е готвач, поне да беше показал нешо, да беше научил някой на някоя готвсрка техника.
На приказки - ще им разбия групичката, ала -бала - ници.
Само празни въздухарски приказки.
После гледа мача с тези, които плюе.
Върти се край жените, плюе останалите.
И седнал да плюе Ваня - от името на кой?
Разведен без жена, обаче раздава морал за необвързаните ...
все го дават да приказва, не е много деен. Вече не готви. Нищо не споделя.
Само интригатсва, барабар с Надя, която си умира да хвърля огън и жупел по хората.
И се видя как издиша на теста, според мен на дуел и Стоян може да го бие.
Абсолютен въздух под налягане, с нищо не допринася.
Изобщо не разбирам защо е там.

Чеп за зеле не става от него.GrinningGrinningGrinning

# 934
Аз повече Надежда дори не мисля да я коментирам - вчера й видях визитката, която почва с:
"В хората има много злоба, за това избирам пчелите" ...
значи тя не харесва себе си, защото в нея има толкова злоба, че чак не знам как още не е почнала да налага някоя жена.
Не знам сега като се гледа дава ли си сметка какъв човек е изобщо. Не харесваш злобата, а самата ти я олицетворяваш.
Парадоски всякакви.

# 935
Изгледах снощния епизод.
Еми извинете, но аз не бих се разчувствала от това "побратимяване".
По-скоро ми беше нелепо и с този мост и т.н.
Другите пък цял сезон се мазниха и криеха мнението си, сега се сетиха, че трябва да са искрени.
Милена пък била преродена, айде не на мен тези. Нали виждам какви постове пуска за болни хора и починали деца.
И за Даяна очевидно е имало негативни изказвания, но нещо май за негативи към нея няма ефирно време.

Скучен епизод!

Единствено ме разчуства дъгата, паленцата, които открих и обстановката там. Спомени!

# 936
Бих се радвала да ни показват примерно, как се точат кори, как се прави сирене, кисело мляко,как се полагат грижи за новородени бебета - кученца, котенца, агънца, как се прави покрив, мивка и т.н., а те ни занимават с незадоволените страсти на Д, Й, П, К и пр.! Те нас за слабоумни ли ни имат! Сеир да има! Тотално неуважение към зрителите!

# 937
Е какви баири в Нови Хан? Сина си го посъветва в писмото да не виси по цял ден на компютъра Smiley
Сега, че Надя дава вид на селска жена, не бива да ни заблуждава, това си е поза-амплоа.
И Ангел не ходи в Пловдив с гегата и кожуха. Wink

Рядкост е, но все още има хора без профили в най-популярните социални медии, а други ги закриват.
Не знаех,че е от Н.Хан ,но че синът е на компа с нищо не те прави че си навътре в нещата/лично мнение/....и моя син е от 5 годишен на компютъра,но баща му хич не е в час и ползва компа да гледа филм или мач и то ако аз или синът му го пуснем...но си има собствен лаптоп за "И аз съм...Simple Smile"...

# 938
И аз това писах вчера - да ни поакзват неща ссвързани с бита, кое как се прави, тъкане на стан, животните.
Никога не съм харесвала Биг Брадър, защото там изкарват простотията от хората на показ, а Фермата беше обратното на това.
Пък сега май са на едно ниво тази година. Поне да имаше някой известен, от срам пред него нямаше така да се държат поне.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 18:35 от Анонимен

# 939
Бърза справка: Нови Хан е до София, а Круела Девил живее в някакво село до Варна.

Не е вярно. Не живее до Варна, а в Нови Хан.

# 940
Може да няма знания с интернет ,а и на село по баира не ми се вярва да има нет дори и да знае да борави с него......както съм писала и пак,ще се повторя Надя не е нито умна,нито добра-Дъно е и си заслужава да си ближе раните...
Има явно достатъчно за да може да рови на бившия си мъж в телефона.
Освен това,  селото където живее е доста престижно място за живеене и 100% има нет.
Ама и Надка ли била ровила в  телефона? Майкоу, остава и Стоян да каже, че рови.

# 941
  • Варна
Бих се радвала да ни показват примерно, как се точат кори, как се прави сирене, кисело мляко,как се полагат грижи за новородени бебета - кученца, котенца, агънца, как се прави покрив, мивка и т.н., а те ни занимават с незадоволените страсти на Д, Й, П, К и пр.! Те нас за слабоумни ли ни имат! Сеир да има! Тотално неуважение към зрителите!
Еми пусни си някое научно-популярно или образователно филмче.
На мен пък не ми се гледат как се учат някакви пълни аматьори.
Но да, искам да ги върнат 100 години назад и да живеят с това, което си изкарат от фермата.
Леко ми писна от редене на теракот и декоративни камъни.
Но затова май снимките трябва да почват пролетта за да има време да се засее градина.

# 942
Еми, ако имаше като преди крави, щяха да са заети с доене, почистване на обор, да правят насаждения, да прибират реколта - това е то фермерски живот. От умора и работа нямаше да имат толкова свободно време за интриги.

# 943
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Синдром на 40-годишната жена" е реплика на Петър,която изтърси в общото спално помещение,в разговор с Калоян,след като си събра партакешите от фермерската къща.Лежеше в леглото и я нареждаше.

На мен темата ми стана тегава и досадна.Гейове това,гейовете онова..вие сериозно ли ги мислите за обратни или просто се чудите какво да измислите по техен адрес,че да ги оплюете?
Че те двамата пращят от тестостерон,особено Петър.Аз пък вярвам в тяхното истинско приятелство,а в кое приятелство,женско или мъжко, няма обич,разбиране,подкрепа...

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 19:13 от Adoralova

# 944
  • София
То целта на предаването е да има интриги, колкото и И и А да се опитват да ни убедят в обратното. 😀

Общи условия

Активация на акаунт