🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 913
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 200
А забелезáхте ли, че за Данчо няма ни един компромат вчера?

# 1 201
Първоначално и аз, като много от вас, се ядосах на продукцията за предизвикателството към мъжете, но сега си мисля, че това е опит да бутнат Стоян напред и да накарат зрителите да го харесат.
Според мен е далеч по-просто. Продукцията изтисква максимално Стоян преди да го простре.

# 1 202
Поплаках със Стоян и му съчуствах. Но всъщност се радвам, че продукцията предприе този ход за да го събуди от пасивната роля на добродушен наивник. Не, Стояне, тези хора не са ти приятели и никой от тях нямаше доблестта да изрече какво мисли за теб в очите. И да, не заслужаваше този мъж да живее в розова заблуда. Отвориха му очите и го нахъсаха да доиграе със стимул остатъка от Играта. Защото няма по-голяма гавра да вярваш на хора с които 50 дни живееш, а те ти се подиграват зад гърба.
Казал му в очите Калоян, че не го харесва и затова го направил ратай. Смешко! Извади късмет, че имаше по-тих и кротък човечец та да блеснеш колко си "готин".

Даяна на 27 и Калоян на 28 още живеят с родителите си, тръгнали да се подиграват, че човека е "заврян зет". Живее в малък град, съпругата му, ако има голяма къща, да плащат квартира ли? В България сме.

Опитах се да ви изчета, знам настроенията към А&И, но за мен нещата се развиха в полза и на тях-рейтинг и на Стоян. Хубаво е нагледно да лъсне ликьор-дружината, защото този сезон мъже не са се явили на кастинг.

# 1 203
И на мен снощи ми стана много много тъпо за Стоян, дано наистина да се е "посъбудил" след гаврата, която организирха сценаристите на предаването. Мисля си, че не трябваше да реагира така, някак оиди от лигльовци не ми се струват тежки. Кустев е един лигоч на 40 (не го знам на колко е точно, така ми изглежда). Калоян си го виждат всички какъв е, мис Футболист също.
С този си ход, видгнаха акциите на Стоян, и ако има зрителски вот, то моя ще отиде при него.

# 1 204
Довечера ни чака ревност! Ми, ще гледаме! Даяна от позицията на 27 годишна, трябва да знае, че мъжете не са верни до гроб на жените, или тя си мисли, че красотата и ще е вечна и ще клепа с мигли на всеки мъж, който си пожелае! Наивно момиче!
Сега, не е никак честно цял епизод на гърба на Стоян! Но, те И и А си развяха мръсното бельо пред цяла България с бившите им жени, та ще пощадят един човечец от село!

# 1 205
  • София
А забелезáхте ли, че за Данчо няма ни един компромат вчера?
Да,но като цяло и той не коментира особено другите.

# 1 206
  • Sofia
Единственото необичайно е, че човекът,  за когото се отнасят коментарите ги научи и че го нараниха толкова силно.
Иначе е присъщо на хората да злословят и да се майтапят на чужд гръб  , дори и ние тук го правим , без лоши чувства   нали? Въпреки че  освен клюки и шеги имаше и грозни обиди.  Там са в игра и затова обърнаха нещата на майтап и се посмяха дружно, а не защото всички са гадняри. Стоян и Милена твърде сериозно приеха нещата. Кой мъж със самочувствие би се трогнал от приказки на случайни познати, чак и да се разстройва до сълзи. И на мен ми е жал като видя страдащ човек.

# 1 207
Сега гледах промото и не ми стана ясно Йорданчо на Надежда ли прави масаж? Или това е Ваня?

# 1 208

Към Стоян провиха нещо, което аз забелязвам в обществото през последните може би 10 години. Хората, които не говоря много и не мрънкат, се смятат за слаби или недостатъчно активни. Замислете се за ситуациите на работното си място. Винаги има 1 човек, който работи супер много, тихо, без да се оплаква, но има и друг, който все казва колко е натоварен, а се прикрива и работи по-малко от първия. Проблемът е, че в наше време сме шумни, емоционални, сприхави. Боби и Стоян имат друг тип поведение. Може би и двамата са комплексирани, но са и добри хора. Днес беше много грозно всичко. Казаха се много долни неща. Съжалявам Стоян и ако бях във Фермата, щях да отида и да му се извиня. Дори да съм казала нещо лошо за него.

Петър, Калоян и Кустев са мнооого по-комплексирани от Боби и Стоян. Да си смирен, спокоен и неконфликтен не е комплексарщина!
Точно тези тримата са олицетворение на това да си комплексар. Претендират с едно огромно самочувствие, мъжкарство, достойнство, чест и други големи думи, които от тяхната уста звучат като смешки.
За какво да са комплексирани Боби и Стоян?! За това че имат работа, която обичат, намерили са си половинките в живота, с които имат прекрасни семейства с прекрасни дечица?
Гледайки по телевизията такива хора, те ни изглеждат смотани и “лузъри”, а всъщност те имат най-пълния и задоволителен живот в реалността.

# 1 209
Сега гледах промото и не ми стана ясно Йорданчо на Надежда ли прави масаж? Или това е Ваня?
Май на Пепелянка Над!
Стори ми се дълга кОса!

# 1 210
...
Алманаха не бих си купила, особено този с обичаите. Тенденциозен е и налагат някакви техни критерии, което не е редно. Само за обичая за побратимяването, Калоян каза, че в Русе е този обичай. то всички до един в различните краища се провеждат по различен начин, а така събрани в алманах, насажда, че само този обичай са избрали е правилния, а това категорично не е вярно.

Поправям те:
Калоян каза, че това което са направили (побратимяването) се прави в Хасково.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 10:31 от Cafelate

# 1 211
Ааа, Дая какво се тръшка че Данчо прави масаж на не знам коя. Нали са само приятели.

# 1 212
Май на Пепелянка Над!
Стори ми се дълга кОса!
Аха, пчелата-майка си търси търтей, май . Уж кротко си квасеше мляко, а се оказа в центъра на разлъката между Дейче и Данче .

# 1 213
Ааа, Дая какво се тръшка че Данчо прави масаж на не знам коя. Нали са само приятели.
Тя утре ще се затръшка и че прави фокуси на други жени...

# 1 214
Пешо не е казал нищо лошо, не трябва да се изкарва виновен по аналогия на Калоян, който си е лисик, нито е ходил като Калоян да зарибява всички момичета- даже напротив, не поддаде на Даяна. Честно казано мисля, че даже го досрамя от постъпката на Калоян- ще се усети в един момент, че се е побратимил с неправилния момент. Това, че позира понякога не ме дразни чак толкова, защото е някак като хумор и с това не прави нищо лошо на никого.
Относно Стоян- реакцията му показа, колко всъщност е слаб, хората могат да каЗват каквото искат за теб, още повече чуждите хора, ако ти не можеш да приемаш критика, проблемът си е твои. То в такъв случай какво правят известните личности като папараците постоянно пишат за тях помия. Думите на хората могат да ти повлияят само ако ти сам на себе си нямаш вяра и си слаб. Ето с тази си реакция, той доказа, че са прави. Ами така е- Стоян дори и да работи качествено, не блести с кой знае какви качества на характера, на мен лично не ми лъха на мъж. Ако имаше повече характер нямаше да допусне тялото му да е такова. Нека не забравяме, че много често тялото е продукт на волята.

Общи условия

Активация на акаунт