🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 905
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 215
А забелезáхте ли, че за Данчо няма ни един компромат вчера?
Да,но като цяло и той не коментира особено другите.

Да, верно, той си е зает с Дайчето, не го вълнуват разни други хорица там.

# 1 216
  • Асеновград
Искам Стоян дуалист , да дръпне готвача и да го победи.
,,Червендалестата клюкарка,, , все повече се излага. Почти за всички е коментирал зад гърба , но събра смелост само срещу Стоян да се изправи , защото знае че е добряк и няма да отвърне.Доста наранен остана Стоян  , но смятам че вместо ,,да му изкарат очите , му изписаха веждите,,
Сега видях и ревностите на Дайка , довечера отново ще има излагация. Нали сте само добри приятели ,,,,,горката годеница отвън, Ще прави миш - маш и ще си плаче .
Милена не мога още да е преценя , но ми харесва повече от Надка , засега.

# 1 217
Промених си вота в анкетата, определено!

Според мен е масж на Ванче, Даяна няма да изревнува от Надя така. А и жената е доста слаба.

# 1 218
Калоян е много гнусно същество. Много. Тия тъпунгери като са плещили за Стоян,  да се бяха замислил,че той има семейство,което също нараняват. Стоян е преживял достатъчно насилие, животът на отхвърлен го е направил такъв, да иска да бъде приет от групата.
И последно,  правилно Калоян се ориентира към Косъма, лика прилика  са.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 10:59 от cardu

# 1 219
Довечера ни чака ревност! Ми, ще гледаме! Даяна от позицията на 27 годишна, трябва да знае, че мъжете не са верни до гроб на жените, или тя си мисли, че красотата и ще е вечна и ще клепа с мигли на всеки мъж, който си пожелае! Наивно момиче!

Уф, айде пак! Те мъжете са си такива. Много жалко, че вашия опит е такъв.

Друг е въпроса, че няма право да ревнува “най-близкия си приятел”.
Ама какво да я коментираме още... тя ревнуваше Йордан от годеницата му.
Досега никого не съм обиждала тук, ама си е баш мухла. 😂
Все повече намирам общи неща между нея и Калоян. И двамата имат претенции за някакви супер ценностни хора, които нямат общо с действителността. Живеят с мама и тати, Даяна се натиска на всеки мъж, Калоян и той ту целуваше Жанета, ту Антония, ту на Дана пускаше реплики...

# 1 220
Продължавам да се дивя колко безлични са мъжете в този сезон. Те и жените вече ме съмняват, защото много намирисва на режисура. Специално за снощи - поведението на Даяна и Мария, също и на Милена. Даяна - виждам, че дълго и напоително се обсъждат измъчените ѝ отношения с Йордан. Ама ту единият е много влюбен, ту тя, пък нерви, угризения, ревност и какво ли не. Аз не знам от колко време споделят едно легло, но ако ги имаше тези чувства, Даяна с девствен пояс ли е?Laughing Нищо романтично или лИбовно не усещам в тази посока. И снощи беше показателно - Даяна увиснала на врата на Данчо, а в следващия момент вече се е усукала около Петър. Хахах, може би е получила все пак роля след онази, която я е добавила към актьорското съсловие. Мария и подкрепата ѝ за Стоян също ме навеждат на мисълта за сценарий. Просто ми звучеше фалшиво. За Милена и начина, по който подклаждаше огъня на недоволството на Стоян не съм сигурна, може да е сценарий, може да си е нейна стратегия.
За самия Стоян съм много учудена, че толкова хора са пролели сълзи  - този прийом е типично бигбрадърски. Аз бях голям фен на ББ едно време, докато не осъзнах, че шоуто от година на година става все по-брутално тъпо и просташко. Но дори във времената, в които го гледах, винаги съм подозирала, че изповедалнята освен място за фалшиви или истински излияния, е също и координационен център - кога и накъде да се побутне сценария.Та снощният интригантски подход на режисьорите на Фермата с нищо не ме впечатли - в ББ това го изстискаха като лимон. И съчувствие към Стоян не изпитах. Реакицята му или беше преувеличена - самостоятелно или "с помощ от приятел", или просто е глупав и незрял човек. Ако е второто, много жалко за него, ако е първото - значи е хитрец или послушен участник.  Толкова за Стоян. От целия епизод само репликата на Милена за мъжете май беше нещо съдържателно.

# 1 221
А Данчо също имаше право да се цупи и ревнува как Дайка се разтяга с Пешко...Ама как му се метна веднага...

# 1 222
Много неприятен епизод, но така са решили от "Продукцията". Със сигурност са могли да извадят и други цитати за други участници. Защо направиха така със Стоян, много неприятно. Досега не даваха никакви мнения от него в стаичката за изказвания, сигурно нарочно. И такова разхищение на мляко...

# 1 223
  • при късмета
...
Алманаха не бих си купила, особено този с обичаите. Тенденциозен е и налагат някакви техни критерии, което не е редно. Само за обичая за побратимяването, Калоян каза, че в Русе е този обичай. то всички до един в различните краища се провеждат по различен начин, а така събрани в алманах, насажда, че само този обичай са избрали е правилния, а това категорично не е вярно.

Поправям те:
Калоян каза, че това което са направили (побратимяването) се прави в Хасково.
Приемам поправката. Както не помня и бъркам имена на хора, така и с всички останали имена и пращам Русе в Хасково и още безброй комбинации. Даже моето си име съм забравяла, въпреки, че не е за вярване Joy

И довечера не ни чака хубав епизод. И всичко е по вина на Калоян. Като нямат работа скучаят, а като скучаят нищо позитивно няма да измислят и с него да се занимават. Все ще ръчкат в негативното, такива хора са събрали. И да искат от продукцията да излъчат нещо друго, няма от къде да го вземат.

# 1 224
Никой не твърди, че Стоян е бял и добър, със сигурност си има особености на характера, които дразнят, но да изградиш сценария си унижението на друго човешко същество е низко и подло. Дали продукцията е искала да му помогне като събуди съчувствието на зрителя и разкрие грозната същност на съфермерите, ми не ми звучи правдоподобно. Първо, защото не е сигурно, че ще спечели евентуален дуел. Такова развитие няма как да се предвиди, ако няма времево разминаване в излъчения епизод. Какво има предвид, нали е на запис, битката в събота вече е играна, Стоян я печели и предварително записаният гавраджийски епизод да се излъчи в удобния момент... Бе, сложно ми се струва...

# 1 225
  • Варна
Калоян е много гнусно същество. Много. Тия тъпунгери като са плещили за Стоян,  да се бяха замислил,че той има семейство,което също нараняват. Стоян е преживял достатъчно насилие, животът на отхвърлен го е направил такъв, да иска да бъде приет от групата.
И последно,  правилно Калоян се ориентира към Косъма, лика прилика  са.
Айде сега двойни стандарти.. На теб пука ли ти за семействата на тези "тъпунгери"? Не мислиш ли че може да ги нараниш с обидите си?
Какво толкова са казали за Стоян - бил смотан, свирел фалшиво, имал ниско чело.. Ами всичко е вярно.
Даже доколкото разбирам само една мелодия може да свири с гайдата.
Ама дай сега да пеем в общия хор, колко голямо сърце има Стоян /това как го разбрахме?/ и колко е добър,

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 11:29 от Хексе

# 1 226
Нещата , които казаха за Стоян не бяха кой знае какво .. гадното беше , че ги събраха и излъчиха , много акцентираха върху него. Това е вина на продукцията , единственото, което наистина ме потресе беше, че реакцията му не предизвика елементарно съчувствие.

# 1 227
  • Асеновград
За мен най дразнещо беше , иронията и подхилванията на останалите  ,и намесването на семейството му  ( на кого му влиза в работата , Стоян къде живее и дали се съобразява с тъщата???)

# 1 228
  • София
Най-големите мъжки клюкари, реално са Кустев и Калоян.

На Кустев колко много му се иска да е в групата на силните, леле.. Стои и видимо им се подмазва и е готов да се подиграва на по-слабите, за да се хареса на тандема Калоян-Петър.
За мен Кустев е жалък играч, абсолютен слабак и една голяма карикатура.

Освен Митко, Данчо също не е клюкарствал по адрес на останалите, не и нещо, което да си заслужава вниманието.

Калоян доста си е повярвал и видимо се е позабравил в представите за самия себе си.

# 1 229
Стоян го заболя не толкова от думите, а от хората изговорили ги зад гърба му. Особено от Кустев, с когото спяха в началото в едно помещение, майтапеха го за хъркането, уж нищо злостно.
Хубави, лоши, смотани или прекрасни тези хора се сближават, защото делят затворено общо пространство, няма голям шанс да се скрият или усамотят (Ангел си беше намерил начин Wink). Чувстваш се наранен и предаден, когато си бил добронамерен, и си очаквал, че и другите са такива към теб. Дори заради собствената си заблуда.
Реално Стоян не сме го чули дори в изповедалнята да плюе по някого.

Общи условия

Активация на акаунт