🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 457
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Тра-ла-ла
Какви са тези чорапки в нежни цветове у Петър?!

# 1 411
  • Варна/Амстердам
Даяна ако не е с вирнат крак на облегалката на стола, то ще е разкрачена.  И да, вече всичко ме дразни в нея. 😂 Както Калоян би казал-"Втори шанс не давам!" 😂

# 1 412
Махни чорапите. Аз не мога да спра да гледам колко са му слаби краката...
Какви са тези чорапки в нежни цветове у Петър?!

# 1 413
При Даяна ако всичко предварително не е режисирано, то тогава това момиче незабавно трябва да се заведе на психолог. Положението е трагично. Много се изложи. Да съживи кариерата си след предаването е просто невъзможно.

# 1 414
Даяна се изложи, ама тоя нейния гол охлюв я задмина. Годеница влиза, рева горкан той. Сега се чудя, ко е по - голям резил, Данч или Дая.

Съгласна с горното мнение. На Петре краката му изядоха красотата Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 415
  • Велико Търново
Калоян с това число, ме подсети за Симо!😄
Оооо той какви по-сложни сметки въртеше. Калоян само една 5-ца знае Satisfied

# 1 416
Ама беше много хуабво, че казаха как повечето фермери комнетирали как Даяна е стигнала толкова напред едиснтвено заради покровителството на Йордан.
Маря каза, че нищо не е видяла от нея ...
Добро утро, фермери.
Май само тя си мисли, че другите са по-глупави от нея и нищо не схващат.

# 1 417
На мен ми хареса разговора между Калоян и Стоян , надявам се това да е края на драмата.

# 1 418
Знам, че Пешко няма нищо общо с Ваня, но може ли изобщо да не ти пука, че си съборил някого, все едно кого, и то човекът е паднал лошо Заради теб? И си продължаваш безценната игра, без да се поинтересуваш изобщо как е човекът, пострадал ли е... Не мога да го разбера аз това.

Даяна май се е бъзикала, бе, сега ще видим.

# 1 419
Имам много неща за казване относно участниците в тоя сезон, но не си струват приказките и ще кажа само, че тоя сезон и да се опитваха нямаше как да го измислят да е по-скучен и тъп.

# 1 420
Даяна ако не е с вирнат крак на облегалката на стола, то ще е разкрачена.  И да, вече всичко ме дразни в нея. 😂 Както Калоян би казал-"Втори шанс не давам!" 😂
Всички мъже бяха кръстосали крака, Даяна се разчекнала срещу тях. Как беше, manspreading.

# 1 421
Оффф, тоя Калоян с тия кръстосани крачета и сините джапаници като женски направо..... Grinning Grinning Grinning

# 1 422
  • София
Може да е всичко, ама не Данчо печели имунитетите на Даяна. Да бъдем обективни!

# 1 423
  • Тра-ла-ла
Според мен Калоян отиде при Стоян от позицията на голямото добро утро, което се смили да отдели време на "п*тьото" и един вид пак да му се присмее, макар и вътрешно. Не му вярвам в добрите намерения. Калоян се държи в стил "Къде съм аз, къде сте вий?!"

# 1 424
  • Велико Търново
Петър и Калоян обсъждат колко са им намалели силите. Обаче захапали цигарите.

Калоян се държи в стил "Къде съм аз, къде сте вий?!"
Е къде пък може да е едно л@*но

Общи условия

Активация на акаунт