🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 350
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 425
Беше ми неудобно да ги слушам ... с разменени тела, тя стиска чаршафа и вече прелива от щастие ...
Направо как, как, как е възможно да правиш това, знаейки че някъде навън има човек, който страда от това и като цяло се излагаш пред цяла България ...
Даяна е направо олицетворение на думата 'деградация'.

# 1 426
То пък Данч едно тяло...

# 1 427
Беше ми неудобно да ги слушам ... с разменени тела, тя стиска чаршафа и вече прелива от щастие ...
Направо как, как, как е възможно да правиш това, знаейки че някъде навън има човек, който страда от това и като цяло се излагаш пред цяла България ...
Даяна е направо олицетворение на думата 'деградация'.
в комплект с ДанЮ.

# 1 428
Петър и Калоян обсъждат колко са им намалели силите. Обаче захапали цигарите.

Изненадвам се колко много пушат всички вътре и то постоянно. Независимо дали работят, ядат, почиват - всички са захапали фасовете и смучат ли смучат.

# 1 429
Ойй, Иван що се е обръснал, как е могъл, защооо... Laughing

# 1 430
Оле тая Даяна е мн зле. Как ревнува мъж, който не е нейн, и най - нагло се слага на друг.
Все ми е на акъла че и тя ще бъде като Ванчето на 40 сама, защото с това поведение едва ли ще си намери някой който да я търпи

# 1 431
Аз нещо се обърках - Даяна кога се отсъди на Данчо? Нямаше да спят заедно, ала бала?

# 1 432
Според мене сръднята и ревността бяха на майтап, като гледам как си хортуваха после. Много тежки думи тук се изписаха по неин адрес - деградация, оо.... прекалено е, мисля...

# 1 433
Ваня добре реагира за гащите си насред масажа 😀 Аз май бих си глътнала езика някой така да ме провери под кърпата.
Даяна от само начало я виждам под режисура и в игра, но защо се е навила на такава тъпа роля, наистина не разбирам.

# 1 434
  • Тра-ла-ла
Абсолютно си личи играта на Даяна. В смисъл...щом личи - не й се получава Joy

# 1 435
  • София
Даяна не е деградирала, но е глупава в отношенията си с мъжете. Не е покварена, тъпа е.

# 1 436
И да е на майтап или режисура, пак говори зле за Даяна. Ако държи на себе си и името си, няма да играе такива игрички.

# 1 437
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 59 (12.11.2020)

# 1 438
Абе някой знае ли някакви клюкини за финала на фермата?

# 1 439
Хайде сега, играела била Даяна Joy
Казах ви аз, че е проста, та дрънка.
И ви казах, че и проста ще си остане...

Общи условия

Активация на акаунт