🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 016
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 545
Абе не им ли забраняват от продукцията да публикуват в социалните мрежи преди да се излъчи излизането им от Фермата. Отварям профилите на Данчо в Инстаграм и ФБ и човека навсякъде си пише от първо лице, даже на 22.10 е постнал "Земи тоя хейт, бат Даньо! Завръщането към реалността ще е по-забавно от очакваното! Елате ми повече!

# 1 546
  • София
На мен ми беше грозно как Надя започна да говори на Ваня, че трябва да осинови дете. Много грозни изказвания, вярно е, че годините минават, но не е редно да съдим как ще премине живота на даден човек и на колко години би имал деца. Ваня според мен е преминала през доста трудности, но не и се връща назад. Не е получила вероятно нищо наготово и е работила доста през годините. Дано си срещне човека, поне покрай тази известност от Фермата.
Аз пък нищо грозно не видях в думите на Надя. Тя не и е говорила за осиновяване на дете, а за раждане. И е хубаво че го дадоха. Хубаво е да се знае, че го има като опция и има жени, които наистина искат да бъдат майки и е добре да знаят, че имат и друга опция, освен да хванат първия срещнат и да родят от него, само защото искат да бъдат майки. Не видях Ваня да има нещо против темата, а и като цяло Ваня споделяше някакъв свой проблем, Надя и даваше възможно решение. Грозно на мен ми беше изказването на Мария, че била категорично против. Ама е против от позицията на жена с две деца и съпруг, а дали нямаше друга песен да пее, ако беше на мястото на Ваня?

# 1 547
  • Sunshine state
Ама той какво друго е очаквал освен хейт?? 😆

# 1 548
  • Варна
Абе не им ли забраняват от продукцията да публикуват в социалните мрежи преди да се излъчи излизането им от Фермата. Отварям профилите на Данчо в Инстаграм и ФБ и човека навсякъде си пише от първо лице, даже на 22.10 е постнал "Земи тоя хейт, бат Даньо! Завръщането към реалността ще е по-забавно от очакваното! Елате ми повече!
Всички са излезли на 22.10. След това няма какво да се крият.

# 1 549
Аз съм меко казано потресена от това колко много хора приемат флирта като леко поведение. Mask И чета, че тук били много меки, във ФБ как били наричали Даяна, ЖДНБ... Аз там затова и не чета, де. Не че тук е много по-различно.
Ужасявам се, явно наистина сме си в Ориента...

# 1 550
  • Варна

Аз пък нищо грозно не видях в думите на Надя. Тя не и е говорила за осиновяване на дете, а за раждане. И е хубаво че го дадоха. Хубаво е да се знае, че го има като опция и има жени, които наистина искат да бъдат майки и е добре да знаят, че имат и друга опция, освен да хванат първия срещнат и да родят от него, само защото искат да бъдат майки. Не видях Ваня да има нещо против темата, а и като цяло Ваня споделяше някакъв свой проблем, Надя и даваше възможно решение. Грозно на мен ми беше изказването на Мария, че била категорично против. Ама е против от позицията на жена с две деца и съпруг, а дали нямаше друга песен да пее, ако беше на мястото на Ваня?
Ами Ванчето каза, че за момента няма проблем със забременяването и раждането. Не иска да го прави сама на този етап, търси партньор. На 37 има все още няколко години преди да се втурне да прави инвитро от донор.
Ама Надя си намила, колко било хубаво да си роди сама дете.

# 1 551
Аз съм меко казано потресена от това колко много хора приемат флирта като леко поведение. Mask И чета, че тук били много меки, във ФБ как били наричали Даяна, ЖДНБ... Аз там затова и не чета, де. Не че тук е много по-различно.
Границите на флирта отдавна са преминат. Това не флирт.

# 1 552
  • Тра-ла-ла
Всички нападнаха Даяна каква въртоопашка е и как Петър ще вземе нея на вечеря, тя как щяла да го сваля...ами, ако Петър покани Калоян на вечерята?! Joy Nature Rainbow

# 1 553
Даяна, пък ако е свестен човек, на момента щеше да се е изнесла от стаята, най-малкото от неудобство. Но и двамата са нагли хора. Напълно се заслужават.

Именно. И точно това ме дразни в нея - ако имаше поне малко съвест - щеше да се изнесе и да спрат с това огорчение към Камелия.
Дори днес Митко Калайджиев каза, че е трябвало точно след Камелия да се изнесе. Аз това недоумявам - как така спиш в леглото на сгоден мъж. Виждаш, че годеницата му е влязла, защото се е почувствала наранена и след като продължаваш ад си там, значи:
1. Умишено правиш лоши неща и изпитваш удоволствие да нараняваш хората
2. Лъжкиня си. Тя даде дума, а не я спазва, че дори надгражда с огорчението към нея.
И ако някой отново реши, че съм се изразявала злобно - хайде, поставете се на мястото на жена и да знаете, че някоя друга се сваля на мъжа ви, целува му ръжете, спи в леглото.
Да, сигурно ще скачате от щастие ... дали?
Не мисля.

# 1 554
  • London
На мен ми беше грозно как Надя започна да говори на Ваня, че трябва да осинови дете. Много грозни изказвания, вярно е, че годините минават, но не е редно да съдим как ще премине живота на даден човек и на колко години би имал деца. Ваня според мен е преминала през доста трудности, но не и се връща назад. Не е получила вероятно нищо наготово и е работила доста през годините. Дано си срещне човека, поне покрай тази известност от Фермата.

Ще кажеш, че говорим за баба на 60 години..... живота е пред Ваня реално, не е престаряла. Дали ще има деца, дали няма си е нейна работа, то съвсем не е задължително общо взето. Надя, ако проектира живота на всеки според нейния собствен си е нейна грижа..... хората не са по калъп и не живеят по такъв, ама кон с капаци от село Сусурлево как да ти го схване? Деградил бил тоя, деградирал бил оня.... ,а  тя къде не е виждала табела по-различна от Нови Хан каква е? То не видяло нищо ама акъли седнало да дава..... Ваня я обвинявам аз основно за влаченето по Петър, останалото си е нейна работа.

# 1 555
  • София
А Камелия постави ли се на мястото на жена му. Не знаем информация, но от откъслячните признания на Данчо стана ясно, че и Камелия е била в тсзи ситуация, така че колелото се върти.

# 1 556
Да, и на Камелия не ѝ е пукало за жената на Данчо, а имат и дете със специални потребности, да не забравяме.
Главният виновник си е Данчо, както е и сега. Защо той не се отдръпна от Дая? Simple Smile

# 1 557

Ами според мен е много повече флирт. Да не говорим пък, че когато една жена за един ден флиртува с трима различни си показва поведението й. Което със сигурност не е достойно.
Не исках да гоказвам, но имам добра позната, която си е патила от нейното поведение по същия начин. Флирт е да погледнеш някой по-така примерно. Но вчера направо се разкрачи пред Петър, после в леглото с Даньо си коментират голите тела ...  ами да, леко е всичко това. Йордан, че е виновен дори няма нужда да се коментира, но в момента говорим за нея като цяло. Цялото й отношение към мъжете е леко. Дори Калайджиев днес каза, че трябва да посети психолог.
нека наричаме нещата с истинските им имена. Аз и да мисля грешно, хилядите хора със същото мнение като мен (че и доста по-крайно от моето), явно наистина виждат реалността. Да е един - окей. Но при няколко на ден и то така очеизвадно - вече е друго.
Все тая. Живота си е нейн, последствята от изборите й - също.

# 1 558
  • Асеновград

Не е проблема в това, че млада жена флиртува.
Проблема и неразбирането от повечето от нас е , че флиртува със сгоден мъж ( в никакъв случай не оправдавам Даньо) той е два пъти по виновен от Дая. Още повече като влезна годеницата , тя се правеше на ,,света вода не напита,, видя как страда жената , даде някакви обещания , а в същото време нищо не се е променило.
Ако беше се заплеснала от началото с Петър , никой нямаше да е вини че флиртува и мачка чаршафите с него.
Те това е проблема....

# 1 559
О, те вече и подаръци получават, ето какво ми излезе от на Данч профила😁

Общи условия

Активация на акаунт