🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 903
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Тра-ла-ла
Данчо на карикатурата е по-хубав отколкото в действителност Joy И трябваше в неговите ръце да е пробивния инструмент Joy

# 1 561
  • London
Stuck Out TongueAstonished
Всички нападнаха Даяна каква въртоопашка е и как Петър ще вземе нея на вечеря, тя как щяла да го сваля...ами, ако Петър покани Калоян на вечерята?! Joy Nature Rainbow

Не вярвам, че би поканил Даяна, защото там всички ги виждат с Данчо като двойка без значение кой какви тъпотии за приятелства афишира. А ако все пак това стане ще  настане война вътре, сигурна съм, че Йордан ще откачи и ще изревнува. Нищо чудно да се заформят нови скандали.Bowtie

Аз ако съм на Ваня след като видя всичко това няма да му продумам на Петър, той наистина вече се подиграва с нея доста кофти.

Готина карикатура, аз каквото и да се случва си ги харесвам двамцата. Ама да се вземат вече официално не да слушам за приятелства.

# 1 562
Нали затова доста по-назад писах, че Пешо не откликва на закачките на Дая, защото това означава война с Йордан МагЕсник. Joy Не защото не я харесва Пешко, а защото няма нужда да се конфронтира с Даню. А тук някаква дивна радост, че Пешо не отразява Дая, еййй.. Trollface Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 563
На мен ми прави впечатление, че като Ваня беше като влюбена в Пешо, се държеше по-детински, сякаш се беше зашеметила от него и от това чувство и дори сякаш не отразяваше, когато е бил груб с нея.
А сега като че ли изтрезня от това чувство, по-различна, по-здраво стъпила на земята.
Мисля, че е положителна промяната й в поведението.

# 1 564
  • Тра-ла-ла
Петър с тези чорапки на китки и кръстосани тънки крачета...не знам дали нещо може да стане с Даяна

# 1 565
  • London
Ваня самия Пешо я приземи по най-грубия начин, тя милата иначе грам не се усеща накъде духа вятъра.... Тъжно, но факт.

# 1 566
Петър с тези чорапки на китки и кръстосани тънки крачета...не знам дали нещо може да стане с Даяна

Нали?! И с тези искрящи сини очи, които го гледат с такива обожание, мъжки сини очи, влюбени. Joy

# 1 567
  • София
violet318, какво значи, че жена като флиртува с 3-ма мъже си показвала каква е? Ами то хубавите жени се случва да флиртуват и с повече от 3-ма, какво толкова? Вече това заклеймяване ми мирише на "Гроздето е кисело". То бива, бива ориент, ама хайде да не сме толкова смотани. Все пак не се намираме в Ганковото кафене през 1876 г. В Европа, в 21-ви век сме!

# 1 568
От промото дето Милена казва в очите на Калоян 'комплексар' май излиза, че Милена може да е всякаква, но е повече мъж от мъжете там.

# 1 569
violet318, какво значи, че жена като флиртува с 3-ма мъже си показвала каква е? Ами то хубавите жени се случва да флиртуват и с повече от 3-ма, какво толкова? Вече това заклеймяване ми мирише на "Гроздето е кисело". То бива, бива ориент, ама хайде да не сме толкова смотани. Все пак не се намираме в Ганковото кафене през 1876 г. В Европа, в 21-ви век сме!

Пак казвам, тук е въпроса какво разбрате под флирт. ЗА мен флирта е да съм в заведение примерно и да видя някого, който ми хареса, да му се усмихна по-закачливо. Да го заговоря.
Но да спя в леглото на мъж (и то сгоден), после да се разкрачвам пред втори, да въртя очи и на трети .... извинете ...
Няма проблем, просто за мен флирт е едно, за Вас е нещо различно. И това е нормално, всеки има различно усещане за нещата.

# 1 570
Пффффф, да бе!
Дидка общата се държи все едно е в Ганковото кафене през 1876г.

# 1 571
В "Преди Обед" - със Сашо К., Деси, Ива Екимова, Митко Калайджиев от Фермата 5 и нашия Ачо.

Ачо:    'Камелия е влюбена в Данчо, Данчо в Даяна, Даяна в Петър, ... а Петър - в себе си!'

Ива Екимова:  'На мястото на Камелия щях да вляза във Фермата, да му извъртя 2 шамара (на Данчо),и да си изляза. (Защото Камелия беше публично унижена пред цяла България!)'

Димитър К:  'Аз съм объркан, обърках всички представи за любовта в това предаване (Фермата 6). Аз също съм лек шизофреник, но в това предаване всички са на черешата. Днес ухажват един, утре ... друг... объркаха на децата представите. Ако Фейсбука развали децата, сега във Фермата ще помислят, че това е любовта.'

Абсолютно!

------------

Редакция. Пускам и линка.

https://fermata.btv.bg/videos/angel-dajancheto-si-tarseshe-vnima … na-piedestal.html

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 17:02 от Tahiti

# 1 572
Хахаааха, истина е! Ще го гледам! Simple Smile

# 1 573
Калоян е просто с мизерна душа....като кой или какъв,ще казва....тази вечер няма да вечеряш.....нямаше ли друго наказание в тиквата му проста....този е егаси и перкото ,а на само малко години...не ми се мисли изгората му как,ще я тероризира ежедневно кът баща си......ужаст!....

# 1 574
  • Варна
От промото дето Милена казва в очите на Калоян 'комплексар' май излиза, че Милена може да е всякаква, но е повече мъж от мъжете там.
Това комплимент към  Милена ли трябваше да бъде?

И к'во? Мъжът на пиедестал. Даяна на площада вързана за позорния стълб.
Виждам достатъчно желаещи да я пребият с камъни..:Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт