🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 889
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Другата България
В десятката е това:
Ачо:    'Камелия е влюбена в Данчо, Данчо в Даяна, Даяна в Петър, ... а Петър - в себе си!'

Няма как да се каже по-добре.
Толкова е прозрачно, а и самата Даяна си го каза, и тогава го коментирах.
Ако Петър бил откликнал, а не да "срещне стена", тя нямаше сега да е с Маг Дани.
Маг Дани просто се оказа на правилното място в точното време, когато на пърхащата кошута и трябваше точно мъж и за ракета носител, и за реклама. Тя не е влязла там да гради приятелства с жени, аз не чух и за реала да споделя за приятелки. Даяна осъзнава прекрасно, че е красива жена и харесвана от мъжкото съсловие, и това е нейното "оръжие", на което явно е разчитала, за да стигне максимално напред в предаването.
Аз не я осъждам за това.
Всъщност аз не я осъждам за нищо, нито съм точния човек, нито имам право, нито затова гледам предаването.
Ако помните, до скоро дори ѝ симпатизирах и беше моят женски фаворит, така да се каже.
Обаче! След фиаското с Камелия, след като се опита да убеди всички и там, и навън, и самата Камелия, че са само приятели с Йордан, а показва съвсем друго и му виси по цепките, продължава да го прави, както и да спи с него в едно легло, след като си каза това за Петър и за Калоян - че отначало се ориентирала към тях, ама не станало, след като и подозренията ми за Миро се оказаха верни, и добре, че навреме излезе онзи момък.....та след всичко това няма как да харесам тази жена.
Да, продължавам да смятам, че това на ДавЧ и Камелия е театър и евтина режисура с цел реклама, и за двамата, но и продължавам да смятам, че поведението на Даяна не ѝ прави чест. На млада жена, с такова мислене.
И поведение.

# 1 576
Мери, много точно си го казала 👏

# 1 577
  • London
Аз изобщо не смятам, че Даяна има каквито и да било намерения или симпатии към Петър.... всичко е с цел да се измести епицентъра. Наистина ли има някой, който вярва, че Даяна се вълнува от всички мъже там, Петър и не знам кой още? Та тя беше като ваденка за Йордан, всичко е заради историята с Камелия и се чуди как да измие ръце.... дреме й на нея и за Пешо и за Гешо. Иска му се на Пешо.... общо взето.

# 1 578
Даяна си флиртува за спорта мисля аз. Влиза някъде, оглежда , пробва ,и който поддаде.
Очевидно няма скрупули,  прилича ми на женски Данчо, празно няма.

# 1 579
Аха, значи щом сме в 21ви век е нормално жена да флиртува с 3ма от 7 мъже едновременно? С единият от тримата дори границата на флирта отдавна е премината, а той е сгоден и тя вече знае мнението на годеницата му относно отношенията им. За мен не е нормално това поведение. Няма лошо млада и красива жена да получава мъжко внимание, но това означава ли, че тя самата трябва да пуска стръв за да привлича вниманието? Двете неща са много различни. Според мен, тя не е по-различна от Жанета и Антония, но се прикрива зад маската на сериозно и морално момиче. Дава заявка, че иска сериозна връзка, а в следващия момент се сваля на когото й падне. Сериозните мъже не биха искали да градят връзка с жена, която има такова поведение. То дава заявка за забежка за една нощ, а не за истинска връзка. За обратната ситуация важи същото. Аз, като жена например, не бих искала да градя връзка с мъж, който се сваля на всички. Не ми е сериозно такова поведение.

# 1 580
  • Варна
Даяна си флиртува за спорта мисля аз. Влиза някъде, оглежда , пробва ,и който поддаде.
Очевидно няма скрупули,  прилича ми на женски Данчо, празно няма.
С първото изречение съм съгласна, оттам нататък, какво значи "който поддаде"?
Какво им прави на тези бедни поддали се мъже?

# 1 581
Някои поддават по-лесно, малко мигане с очички, леки докосвания ни в клин ,ни в ръкав ,и Дани Бой е влюбен.
Калоян и Петър явно не са поддали веднага.
Това имах предвид.

# 1 582
  • Варна
Тоест жените да не флиртуваме, че някой с по-слаби ангели да не вземе да се влюби?
Или красивите жени да не флиртуват, че не можем да си опазим мъжете... ама-ха..

Joy

Не че смятам, че Даяна трябва да се гордее със себе си.. не за друго ама не е там мястото ..
Но този публичен линч срещу нея е в повече ..

# 1 583
violet318, какво значи, че жена като флиртува с 3-ма мъже си показвала каква е? Ами то хубавите жени се случва да флиртуват и с повече от 3-ма, какво толкова? Вече това заклеймяване ми мирише на "Гроздето е кисело". То бива, бива ориент, ама хайде да не сме толкова смотани. Все пак не се намираме в Ганковото кафене през 1876 г. В Европа, в 21-ви век сме!

Няма нищо лошо, разбира се ! И 10 да върти ако иска, що може. И аз съм била в такава ситуация, и аз съм се възползвала, няма какво да се лъжем, всяка жена харесва мъжкото внимание и когато го получава лесно, се възплозва. Проблемът е, че все пак те гледат милиони души и малко поне от куртоазия можеше да се опита да си удържи нагона. Наистина в очите на хората изглежда много лека в момента, а все пак участваше плеймейтка и откровена златотърсачка. На мен Даяна ми е от най-противните жени, които искат да изглеждат като модел на подражание, които имат претенции, че са класни и т.н. а всъщност са толкова жадни за мъжко внимание, че чак стават смешни.

# 1 584
  • Другата България
Оооо, дреме ѝ на Даяна за застаряващия плейбой Данчо!
Ако Пешо беше клъвнал още в началото Йордан нямаше никакъв, ама никакъв шанс.
Навън, след "вътре" /питах, ама май никой не ми каза/ Даяна и Данчо нямат никакво бъдеще.
Никакво, според мен.
Няма човек, който да ме убеди, че жена като Даяна, на 28 години, красива, уж известна,  ще предпочете един 40 годишен разведен вече веднъж мъж, със седем годишна връзка навън /и пръстен/, започнал да отпуска лееееко шкембенце, изглеждащ като Йордан /грозен според мен, и отблъскващ/, с дете с проблеми, признаващ си, че си пада по женската част, пред 29 годишен необвързан мъж, изглеждащ като Петър. Да, има самочувствие Петър, но ако го сравним с това на Йордан се замислям сериозно чие е по-голямо. И по-важно, чие е с по-голямо покритие.
И то точно Даяна, която си каза многократно, че за нея на първо място е кое - външния вид.
Харесала Даяна Данчо на "връба".
Всичко е с цел лична изгода.

# 1 585
  • London
Аз не мисля, че Даяна е флиртувала с 3 ма мъже.....чисто и просто си хареса Данчо, всичко друго са някакви фантасмагорични теории, че нещата явно да изглеждат по-сложни, но не са. Понякога нещата са простички.

# 1 586
Тоест жените да не флиртуваме, че някой с по-слаби ангели да не вземе да се влюби?
Или красивите жени да не флиртуват, че не можем да си опазим мъжете... ама-ха..

Joy

.....
Ти си знаеш🙂
А който си е взел мъж ,дето са му слаби ангелите ( като Камелия) , ще си сърба попарата.  Винаги ще има хубави и чаровни жени , дето флиртуват за спорта. И мъже също .
Някои хора имат нужда да си хранят егото по този начин, никого не съдя.

# 1 587
  • Варна
Няма човек, който да ме убеди, че жена като Даяна, на 28 години, красива, уж известна,  ще предпочете един 40 годишен разведен вече веднъж мъж, със седем годишна връзка навън /и пръстен/, започнал да отпуска лееееко шкембенце, изглеждащ като Йордан /грозен според мен, и отблъскващ/, с дете с проблеми, признаващ си, че си пада по женската част,
Е, няма да те убеждаваме, щом казваш че не можем. Но сега виждам и защо - намираш Данчо за грозен.
На мен пък не ми е грозен. Е, не е пръв хубавец, но не е отблъскващ.
Разговорът с него е интересен, винаги може да извади нещо от ръкава Trollface и е склонен често да прави комплименти/нещо, което българския мъж забравя веднага след като сметне, че жената му е сигурна/.
Даяна сподели, че не е била с 40 годишен, сигурно и е интересно и е увлечена да си общува с по-зрял мъж.

В едно съм съгласна с теб - навън нямат бъдеще.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 18:04 от Хексе

# 1 588
Спойлер във фб
Скрит текст:
Стоян избира Кустев и пада с 1:9

# 1 589
Надя доста грубо си вре предложенията за правене на донорско ин витро там, където изобщо не стои този въпрос.
Разбирам, че като майка на 2 деца за нея те са най-важното й постижение и най-голямата обич в живота, но...има едно Но. За някои неща се иска време сам да узрееш и да решиш, че истински ги искаш. Не съседката да ти каже и айде бебе в епруветка.
Ваня в момента повече иска да има партньор и иска баща за бъдещите си деца. Не обратно. Освен това жената не пада от небето. Инвитрото отдавна не е нещо толкова ново и тайнствено. Има сума ти клиники в БГ.
И тъй като съм била в позицията на Ваня, знаейки, че и минала през част от тоя път с арт процедурите, намирам за адски нетактично човек, който сам няма опит с това / в случая с Надя - бебе от донор/ да дава такива абсорютно неискани акъли.
Може би Ваня ако по-малко се тюхкаше, че е сама без деца, по нямаше да си врат гагите. Ама то пък иначе щеше да е набедена за завършин егоист, ако изглеждаше доволна, че си е сингъл... Бих казала, че поведението на Мария беше далеч по-адекватно. Тя хем е правила 2 арт процедури и пак не се дава за пример и не кара жената да ражда от датски донор.

Общи условия

Активация на акаунт