🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 733
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 605
  • London
Човек може да каже, че харесва даден стереотип, но реално да се влюби в нещо коренно различно. Та за какво да гледаме какъв бил стереотипа на Даяна, тя може много неща да си говори, но фактите са, че лапна по Даньо...

# 1 606
Но за вкуса на Дая плочките и бицепсите са приоритет! Stuck Out Tongue Winking Eye И да не пусне шкембе след 10 години, че ще го изрита веднага. Така че определено за нея Петър е по-привлекателен външно. Каквито и фокуси да върти Данчо, нямат сравнение с Петър, поливащ се с мляко...

И още нещо - защо всички се възмущават, че Дая не се е отдръпнала от Данчо след влизането на Камелия, а никой не пита Защо Данчо не се отдръпна от Даяна? Trollface Ма, той невинен, бе все забравям, тя мръсницата го е оплела. Joy

Аз не съм останала с впечатление, че някой обвинява само нея. Просто явно тя е по-интересна за обсъждане и затова повечето коментари са за нея. Иначе, Данчо е женкар и наглец отвсякъде. Недоумявам защо годеницата му му се моли да се съберат, а не го нарита. Да унижиш половинката си по телевизията означава, че не я уважаваш. А за изневерите няма да коментирам. Когато си говореха двамата с Камелия, тя каза нещо от сорта, че му знае слабостите. Явно и преди си е кръшкал човека...

# 1 607
.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:48 от Анонимен

# 1 608
  • Другата България
Щом има хора, които да вярват, че Даяна е залитнала по Маг ДанЮ, значи може и да не е толкова бездарна актриса.....Joy

# 1 609
Най-сеГси беше чичо Митко като се залЕ с млЕкО. Паднах от леглото от смЕх!
Ама е артистичен човеко. И разведри обстановката след унижението на Балу.

# 1 610
  • London
Да, Мери теб ще те питаме как са нещата, по-умна си и май ги разбираш. Другите сме някакви калинки....няма проблеми.

# 1 611
  • Другата България
Да, Мери теб ще те питаме как са нещата, по-умна си и май ги разбираш. Другите сме някакви калинки....няма проблеми.
Щом казваш и се разпознаваш, коя съм аз, че да споря?

# 1 612
Момичета, дишайте! Не се дракайте. Всеки с мнението си. Нали трябва да става разговора. Няма сега зарад Даню да се карате. Моля ви сА!

# 1 613
Дая открито си заяви, че ако някой от двамата претенденти за царската корона Петър и Калоян и беше обърнал внимание навремето, тя нямаше да е толкова близка с Данчо. Това не означава, че Даяна в живота е лош човек, със сигурност има много стойностни черти, но тук не показа тези си качества. Така смятам. Няма как толкова хора да мислим еднакво неодобрително за един и същи човек. Значи нещо не и е наред в поведението и.   

# 1 614
Скрит текст:
Но за вкуса на Дая плочките и бицепсите са приоритет! Stuck Out Tongue Winking Eye И да не пусне шкембе след 10 години, че ще го изрита веднага. Така че определено за нея Петър е по-привлекателен външно. Каквито и фокуси да върти Данчо, нямат сравнение с Петър, поливащ се с мляко...

И още нещо - защо всички се възмущават, че Дая не се е отдръпнала от Данчо след влизането на Камелия, а никой не пита Защо Данчо не се отдръпна от Даяна? Trollface Ма, той невинен, бе все забравям, тя мръсницата го е оплела. Joy

Аз не съм останала с впечатление, че някой обвинява само нея. Просто явно тя е по-интересна за обсъждане и затова повечето коментари са за нея. Иначе, Данчо е женкар и наглец отвсякъде. Недоумявам защо годеницата му му се моли да се съберат, а не го нарита. Да унижиш половинката си по телевизията означава, че не я уважаваш. А за изневерите няма да коментирам. Когато си говореха двамата с Камелия, тя каза нещо от сорта, че му знае слабостите. Явно и преди си е кръшкал човека...

Не, не, не по-интересна за обсъждане, по-приятно е да се оплюе хубавото момиче, да го оплюем по най-гнусен начин. То е виновно, годеж разваля, да, бе, насила, той Сгоденият ѝ се дърпа, тя го преследва. Joy
По последните страници Никой не попита Защо Данчо не се е отдръпнал от Даяна, всички си изляха хейта върху нея.
Но, щом това ги прави щастливи, много се радвам за тях.
Ориент сме си, това е, такива са разбиранията масово. Ако една жена, млада, красива и необвързана, флиртува с няколко мъже, край, мръсница, онези думи, другите, няма да ги кажа. Никога.

В "Баш майсторът" имаше и подигравка как жена му отиде да търси любовницата да ѝ оскубе перушината, ако помните... Joy За подигравка си е.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:25 от Смиляна

# 1 615
Кано малко ми прилича на Уентуърт Милър от сериала “Бягство от затвора”. И с тази братска любов към Пено .Не знам .

# 1 616
Какво означава наглост?
Според един виц - да бутнеш човек по стълбите и да го питаш къде отива.
Според мен да флиртуваш със сгоден мъж и да го ревнуваш.
Годеницата беше червената лампичка, която трябваше да светне в съзнанието на двамата приятели. Да, ама не!
Даньо говори за джанковица, Дая се сърди, че това не било тема между приятели.
Е, пак ли на покрива искаш, лютеница да ядеш?
Но понеже не сме в Ориента, всеки е свободен да се излага докъдето му стигат възможностите!

# 1 617
  • София
След коментара на Иван,че Фермата е предаване за характери  е крайно време да го доразвият малко.
Предлагам да има по няколко номинирани всяка седмица и ние,зрителите да спасяваме двама.
Разбира се вече да не извъртяно и снимано.Нещата да се случват в реално време,то без друго лошото време няма да им пречи,тъй като те не вършат нищо фермерско.
Задължително да има студио на живо с гости видни наши звезди и защитници от родата на номинираните.
Накрая да има грандиозен финал,в който зрителите да решават всичко.Участниците да излизат със самодейна програма от музика,танци,фокуси,актьорски етюди,които да им дават аванс в класирането.
Единствена игра на финала да е Алманаха-щото нали това е различното риалити все пак.Право на отговор може да има човекът,уцелил бутона с тенис топка,а при грешен отговор да бъде поразяван от електрически ток.

# 1 618
Язък  му на Пеш за мускулЕто, щом не му вършат работа! Слабак! Сговни се, като пръв падна от въжетата за имунитет! Едното му самочувствие! Слаба ракия!

# 1 619
  • София
Не става дума за Ориент и не е, че хората не се дразнят и на Данчо за поведението, просто от него няма изненада, че си перка почти по старому, честно казано. Но Даяна някои я смятат за умна, има самочувствие за себе си, че е интелигентна жена, с образование и т.н., но не можа да издържи и 2 дена на обещанието си към годеницата с пликчетата миш-маш. Пуснах си днес "Преди обед" и там показаха пак кадрите от разговора им тримата, в който Даяна и се извини за това, което ще види и уж нямало/не искала да бъде част от това и после бам, отива при Данчо бой и му казва неща от сорта на "Поне ботушите ни да са заедно" Grinning Grinning Просто е едно противоречие цялата Даяна за мен, бие се между представата за себе си и това, което реално е, а то е една красива опаковка със семпло съдържание Simple Smile

Моля ви не ме обвинявайте, че ѝ завиждам, обещавам, че не Grinning

Общи условия

Активация на акаунт