🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 883
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Другата България
Няма човек, който да ме убеди, че жена като Даяна, на 28 години, красива, уж известна,  ще предпочете един 40 годишен разведен вече веднъж мъж, със седем годишна връзка навън /и пръстен/, започнал да отпуска лееееко шкембенце, изглеждащ като Йордан /грозен според мен, и отблъскващ/, с дете с проблеми, признаващ си, че си пада по женската част,
Е, няма да те убеждаваме, щом казваш че не можем. Но сега виждам и защо - намираш Данчо за грозен.
На мен пък не ми е грозен. Е, не е пръв хубавец, но не е отблъскващ.
Разговорът с него интересен, винаги може да извади нещо от ръкава Trollface и е склонен често да прави комплименти/нещо, което българския мъж забравя веднага след като сметне, че жената му е сигурна/.
Даяна сподели, че не е била с 40 годишен, сигурно и е интересно и е увлечена да си общува с по-зрял мъж.

В едно съм съгласна с теб - навън нямат бъдеще.
Аз съм наясно, че всяка жена си има различно мнение за мъж като цяло - визия, характер, манталитет, възпитание, интелигентност, образование, и т.н., и т.н.
Затова и не налагам мнението си на никого.
За мен това, че Пенчо ще ми прави комплименти на лягане и на ставане, а като излезе навън ще прави такива още на 876543 жени далеч не е за предпочитане пред мъж, който мълчи, не говори постоянно като латерна и ми сваля звезди, но като каже нещо, е на място и мога да му имам доверие от половин поглед, без да ми е поднесъл Земята на длан.
Всеки с приоритетите си.
В случая говорим за Даяна, тя каза, че за нея външния вид е на първо място.
И си каза, че с Петър е срещнала стена. Според мен по външен вид за Даяна Петър е много по-напред в класацията от Йордан. От това, което показва на екрана.
Че и е интересно, е ясно.
Че и е И изгодно, също е ясно.
Ама това не е игра на "Не се сърди, човече" или на Хитър Петър.
Заради един интерес на една глезла една друга жена може би страда навън.
Той интереса клати феса, банално, ама вярно, но в случая нещата не опират само до общуване.
Тя и Надя си общуваще с Ачо, Мара с Кустев още си общуват.......

# 1 591
  • София
Ники Илиев е на 39, женен, с професия, не знам преди колко време са били заедно, но и Даяна е била по-млада, така че си има вече опит с по-зрял мъж, не е Данчо първият.

# 1 592
Преди Даяна да каже на Данчо, че се е огледала в Калоян и Петър, пък Данчо, едва ли не, единствено "поддал" , миличкият, си мислех, че Дая си "другарува"  с него Точно защото той (според мен) е доста по-интересен и духовит събеседник от "винаги двама, винаги" . Тогава симпатиите ми към Дая намаляха, защото разбрах, че всъщност Не я вълнуват такива подробности като дали събеседникът е интересен и духовит. Не че съм сигурна, може и да я вълнува, разбира се.
С други думи - мислех я за по-интересна. Simple Smile
Но ми идват в повече приказките за въртиопашки и още по-грозни определения, защото са неуместни и пресилени.

А флирта между двама възрастни как си го представяте, като между деца в детската градина ли? Joy

И още нещо - защо всички се възмущават, че Дая не се е отдръпнала от Данчо след влизането на Камелия, а никой не пита Защо Данчо не се отдръпна от Даяна? Trollface Ма, той невинен, бе все забравям, тя мръсницата го е оплела. Joy

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 18:17 от Смиляна

# 1 593
Спойлер във фб
Скрит текст:
Стоян избира Кустев и пада с 1:9
ай стига бе....верно...язък.....Да попитам Данчо само ФОКУСИ с карти ли може ?

# 1 594
Хареса ми много Анго в "преди обед' как кавалерски защитаваше Даяна, умерено, но ...браво!

Надя - нямам думи, то такт, то внимание, то мисъл... 'имаш ли пари' замрази ли си яйцеклетки',  'дефектни са ти яйцеклетките вече'........

# 1 595
Едва ли, но явно само с карти разполага там. За другото вероятно е нужна подготовка, а едва ли си носи целия хммм...забравих думата...инструментариум.

# 1 596
  • London
Мен също би ме заинтригувал повече Данчо от Пешо. Дори визуално и някой като изръси, че бил грозен и падам. Вкуса е нещо строго индивидуално, няма мъж да е по вкуса на всяка.....

# 1 597
И аз го намирам за хубав Данчо. И далеч по-мило излъчване има от Пепи.
Пепи ми е много...анималистичен. Иначе мускулите впечатляват. Но чертите на лицето...Не знам, на живо може да е друго.

# 1 598
  • при късмета

И ако някой отново реши, че съм се изразявала злобно - хайде, поставете се на мястото на жена и да знаете, че някоя друга се сваля на мъжа ви, целува му ръжете, спи в леглото.
Да, сигурно ще скачате от щастие ... дали?
Не мисля.
Става банално вече. Защо да се поставям на мястото на безкрайно глупавата годеница? Тя е в това положение, защото гледа на нещата като теб. Ако ги гледаше от правилния начин изобщо нямаше да има нужда, някой да се поставя на нейно място и да ѝ съчувства. Глупав начина на разсъждение е "тя му се сваля", правилния е "той я сваля". Глупаво е да мисли "тя го целува" (където и да е), правилния е "той я целува и прегръща". От къде на къде леглото е на Данчо, защо пък да не е на Даяна? Колкото е на единия, толкова и на другия. Глупаво е да мисли "тя е в леглото му", правилното е"той е в леглото ѝ". Така, че тази жена сама се е поставила в това положение и изобщо няма какво да я мислим.
Всъщност никоя жена във фермата не спи в едно легло с друга жена. Ваня се бута при Петър и доста време спяха в едно легло, сега не знам. Мария е в едно легло с Кустев, а Надка с Митко. Нали по твоята собствена логика ги гледат мъжете им. Ти сама каза, че никога няма да спиш в едно легло с приятел, но само за Даяна го изтъкваш този факт и за нито една от другите. Ако това беше критерии за леко поведение, то тогава и за тях се отнася.
Да не говорим, че пак не си обективна. Ще ти припомня думи на Даяна и то след излизането на годеницата от фермата. Каза, че от тук нататък ще се държи с Данчо, като огледало, както се държи той към нея, така и тя към него. Така, че и към момента, т.е. след разговорите и на двамата с годеницата, Данчо е водещия в отношенията.
Аз Данчо физически не го харесвам. Но и Петър изобщо не харесвам. Гърбавия нос и несъразмерно слабите крака с тялото, никак не ме привличат. Гласът му, който доста от тук определиха като секси, на  мен ми е неприятен.Имам чувството, че нещо му е заседнало в гърлото и имам позиви да го потупам по гърба. Ако съм вътре и трябва да избирам с кого от двамата да контактувам повече, ще избера Данчо. Поне по-смислени разговори могат да се водят с него и откъм интелигентност от всякъде е над Петър

# 1 599
  • Другата България
Ами то и аз "падам" някой като каже, че Данчо е красив.
Именно защото вкусът е нещо индивидуално и тук си пишем мнението индивидуално, без да е задължително да характеризираме това на другите.
А и темата не е за нашия вкус, а за този на Даяна.
За мен и според мен по това, което съм чула от Даяна, ми е непонятно как може да хареса мъж като Йордан пред Петър.
Затова и мисля всичко, което писах по повода.

# 1 600
Просто Данчо не е мъж за една жена. Перфектен за приятелче и компания, но иначе от вечно търсещия тип. Не знам коя не би го ревнувала. Някоя много широка душа му трябва. А той самият хич не изглежда ревнив. С тая Ками явно взаимно се мъчат.

# 1 601
Аз или нещо съм пропуснала, или..
не знам. Но да ви питам - Данчо е донесъл във Фермата леглото за масажи? Това да не му е професия?
Моето мнение е,че на Данчо му трябва една жена, която да си "другарува" като него...т.нар. отворена връзка. Иначе все някой ще  реве .

# 1 602
  • София
Май сам си го измайстори.

# 1 603
  • София
Спойлер във фб
Скрит текст:
Стоян избира Кустев и пада с 1:9
ай стига бе....верно...язък.....Да попитам Данчо само ФОКУСИ с карти ли може ?

Не е вярно. Става точно обратното.

Скрит текст:
Скрит текст:
Стоян наистина избира Кустев, но побеждава с 8 на 7

# 1 604
Истината е, че сме склонни да преувеличаваме казаното, поведението или действията на човек, когото  не харесваме и ни дразни с нещо. И да сме снизходителни към същите думи или постъпки на друг, на когото симпатизираме. Това е като обобщение към всичко казано до тук.
Другото е, че всеки съди според собствените си разбирания, но колкото и да сме разкрепостени си има едни общочовешки норми във взаимоотношенията. Нищо ориенталско не намирам в представата на хората, които не одобриха и осъдиха поведението и. Аз не коментирах поведението на Даяна, но на база него си изградих представа за човекът Даяна. Представата ми е непълна, може и да е невярна, но това усетих и то не ми харесва. Както и с Надя. Оттук нататък трудно ще харесам нещо направен или казано от тях. След поредицата епизоди уличаващи в лицемерие и недостойно поведения мнозина от участниците, симпатията ми към някои от тях спадна до нула и вече не мисля, че нещо може да я върне. Кустев, например е участникът, който наистина харесвах след Анегел и Боби, но вече с нищо не може да ми върне положителната ми нагласа към него.
След спойлера ми стана гадно, но не съм и очаквала различен развой.

Общи условия

Активация на акаунт