🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 593
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 650
За Стоян съм, макар че доскоро не го харесвах, но Кустев ми е Нада в мъжки дрехи! Долен, долен Кустак!

# 1 651
  • София
За Стоян съм. Не защото ми е много симпатичен. А защото готвачът ми падна много в очите. Както щеше да вдига бунт срещу мутрите, така като видя на къде духа вятъра веднага се преориентира най-подлизурски. Като Надка. Безпринципно и нахално.

# 1 652
Скрит текст:
Ако спойлерът излезе верен като предходните ще си ходи Стоян, а самочувствието на Кустев няма да може да влезе през портите на фермата.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:40 от wiwala75

# 1 653
Битките са в полза на Стоян. И аз ще съм против Кустев, а толкова го харесах в началото.

# 1 654
Утре ще съм за Стоян ! Кустев да го духа ...разбира от гайда,колкото магаре от сватба....ми готви си боб и кротувай бе самохвалко....дано Стоян му разбие самочувствието на този лош материал и да си оди.....аман от кадърни-некадърници....Иван ме разсмя и то много ...точно в десятката....

# 1 655
Обаче Стоян видимо е отслабнал. Сега нали дадоха негови кадри от визитката - разликата е голяма. Hands Clap
Искам да бие Кустев и да му натрие носа.

Wiwala, СПОЙЛЕРИТЕ В СКРИТ ТЕКСТ!!!!! Някои потребители тук не искат да ги четат

# 1 656
Ако спойлерът излезе верен като предходните ще си ходи Стоян, а самочувствието на Кустев няма да може да влезе през портите на фермата.
Спойлерите са два, с двама различни победители.

# 1 657
Коментирайте ги в скрит текст, че много хора не искат да разбират кой ще спечели.

# 1 658
  • София
Ама наистина някои хора нямат елементарно уважение към останалите потребители..

# 1 659
  • София
Надя колко е гнусна.

Хубав дуел ще е.

# 1 660
  • София
И двете са с безумно поведение.

# 1 661
Обаче Стоян видимо е отслабнал. Сега нали дадоха негови кадри от визитката - разликата е голяма. Hands Clap
Искам да бие Кустев и да му натрие носа.

Wiwala, СПОЙЛЕРИТЕ В СКРИТ ТЕКСТ!!!!! Някои потребители тук не искат да ги четат
Извинявам се!

# 1 662
  • Другата България
Познах. Кустев.
Всякакво извинение и съжаление на Кустев е фалшиво отвсякъде, такова лицемерие лъха от него.....оффф.
Надка пък отново за Милена, с играта си манипулирала заради лична облага.
Моляяя? А тя? Какво прави? Същото, дори и по-зле, в пъти по-зле.

Моля, престанете да коментирате спойлерите открито.

# 1 663
Wiwala75, редактирай се.
Кустев се е много уплашил Grinning Grinning

# 1 664
и аз не знам как се готви киселяк,коприва и тем подоби,но Надя продължава да дълбае дъното...то бива=бива ма нейното не бива....омразна ми е,но съм щастлива,че не ми е в обкръжението,а и да драпа няма как да е,ще е освиркана от раз....под нивото ми е и за мен е една комплексирана започната и недовършена женичка.....

Общи условия

Активация на акаунт