🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 607
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 740
Да оставим Боби настрана.

За съжаление той си призна в прав текст пред цяла България, че тези неща още се случват.
В 2020 - до Марс ходихме, сърца сменяме, бебета в епруветки правим, обаче жените все още се купуват и продават като робини в свободна България, част от ЕС!

За тях жените са все още вещи.
Ето това е тъжното.
И за много момичета - реалността.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:13 от Tahiti

# 1 741
Хареса ми днес Милена. Ами то не може пък да е вечният ратай и безропотно да слугува на всички, да я лишават от храна, Надка да я учи как се варят спагети...избушиха й нервите и ги подкара наред.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 03:32 от Нина*

# 1 742
Залагам че Мария ще е фермер другата седмица.

# 1 743
  • Варна/Амстердам
Предлагам на продукцията да смени името на сезона с :"Нравствената деградация на едни фермери" или "Пътят към едно падение".

Предполагам, че Кустев ще изхвърчи и така ще предложи Мария за фермер и тя ще бъде избрана. Даяна ще бъде ратай, ако не вземе имунитет и номинирана.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:48 от voxxymoxxy

# 1 744
Отново Калоян:
"Има две мнения - грешното и моето."
Значи още в ден 1-ви, когато Калоян изрече "мъдрата"  фраза - "Жените са, за да се обяздват", ми стана ясно, че жената, която ще го "вземе" ще живее животът на майка му.
Този левент табуретката в хола не може да обязди, какво остава за нещо с пулс.
След 15, 20 години ще го засмуче някоя опитна жокейка, пък той ще си мисли, че друг дърпа каруцата.
За Борислав - то има разни лафове за тези културни особености на етноса, но...

# 1 745
  • Варна
Ами затова ще си кротувате, няма да провокират, да изразявате мнение пред властта, главите долу, думата на фермер е закон.

Като ви дойде времето ще ви се каже, че нямате достойнство и ще бъдете пожертвани в името на благото на началника.

Ако сте против режима ще бъдете публично унижени и пратени на труд в някой лагер (пардон ратай)

Баси, добре че Калоян не се е родил 60 години по-рано. Интересно бащата какви ги е вършил в името на честта...

И аз не мога да повярвам, а тук сме основно жени......някои жени си заслужават съдбата и аз много съжалявам  бъдещата жена на Калоян и не само.

# 1 746
  • На морето!
Много неприятно започна да става- гавра със Стоян, подигравка с чувствата на Ванчето, поредна забрана за храна за Милена...
Нещо силните на деня се опияниха в славата си и започнаха да тормозят грубо останалите под доволния поглед на Надя.

# 1 747
А, той жената ще я позалъже, докато не надуе корема. За толкова е хитряга прасето му с прасе.

Смао дето щом досега не го е свършил може верно да е на другия бряг. Което не е за подигравка, разбира се.

# 1 748
  • Варна
Той и там няма да се справи, онези са по-капризни от жените. 😉

# 1 749
  • София
Щом на 28 няма дете е гей? Моля ви, и аз не харесвам Калоян, ма вече превъртате играта 😁

# 1 750
  • Другата България
Ами затова ще си кротувате, няма да провокират, да изразявате мнение пред властта, главите долу, думата на фермер е закон.

Като ви дойде времето ще ви се каже, че нямате достойнство и ще бъдете пожертвани в името на благото на началника.

Ако сте против режима ще бъдете публично унижени и пратени на труд в някой лагер (пардон ратай)

Баси, добре че Калоян не се е родил 60 години по-рано. Интересно бащата какви ги е вършил в името на честта...
Много добре казано.
Съгласна с всяка дума.
Затова се чудя как може да има хора, харесващи това поведение, показаното от Калоян. Млад мъж, а все едно агент на ДС на 70 от времето на Тодор Живков. Такъв манталитет и поведение, за мен необясними.
И ако наистина по някакъв начин стигне на финал, то и той като Надка има шанс, равен на нула относно зрителски вот.

# 1 751
Щом на 28 няма дете е гей? Моля ви, и аз не харесвам Калоян, ма вече превъртате играта 😁

Не, в никакъв случай. Просто би си взел слугиня, а и да зарадва стария. Нали сам каза, че няма гадже, а си търси.

Иначе аз даже и Ваня не разбирам какво се втелясва, мъж та мъж. Я как хубаво си живее.

# 1 752
Борислав наистина ли си призна за ергенската квартира и любовници "нищо, че вече бил женен"?
Аха.
Той и като си говореше с Розовите бузи за жена си и уредения брак каза - каква любов, уважение, да, ама любов.
Дори не съм разбрала, че бракът е уреден, но не се ли усеща, че казва пред няколко милиона, че изневерява на жена си - човек, който ти е родил 2 деца и ти пере гащите, а ти да му сриваш достойнството. Нямам думи.

# 1 753
Как мъ, кака, туй е уваженийту...
Нормалности някакви...

# 1 754
  • Варна
Има ли " най-достоверен" спойлер за дуела?
Безразлично ми е, но предвид унижението което преживя Стоян, ще съм за него.

Общи условия

Активация на акаунт