🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 470
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Дори не съм разбрала, че бракът е уреден, но не се ли усеща, че казва пред няколко милиона, че изневерява на жена си - човек, който ти е родил 2 деца и ти пере гащите, а ти да му сриваш достойнството. Нямам думи.
Kaкво достойнство. Явно е безгласна буква жена му.
Оф, жал ми стана и за двамата.

# 1 756
Еха, Милена ще направи така чак Боби да избухне. Ами нарочно го прави, убедена съм. И за спагетите - пак някакъв налудничев поглед, ухилена и все другите виновни.

Прави ги луди и щастливи.Laughing

# 1 757
  • Варна/Амстердам
Промото за утрешния епизод:

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-bitka-za-oceljavane.html

Някой разбра ли как Кустев нареди битките?

# 1 758
  • Велико Търново
Според Дана - Милена го прави пред камерите. По тази логика защо направо не го каза на масата, а го викна в страни?
Защото на масата не е сигурно, че сред общия шум камерите ще "уловят" това, което казва, а настрани, на по-тихо, това със сигурност ще се получи. На нея не ѝ трябва другите да чуват какво говорри на Калоян, защото усеща, че все още повечето са срещу нея. Напълно ѝ е достатъчно зрителите пред екрана да го чуят и (евентуално) да променят мнението си за нея. Не знам дали като излезе първия път вече са били започнали да дават Фермата и дали е усетила негативните настроения срещу себе си, но даже и да не е, всяко показване в "добра светлина" си е добре дошло.

Ахахаа, Нада 20 уева за бонбони!
Надя Надя много си празна от всякъде с едни бонбонки ли ,ще чистиш имидж пффффф ...
Бонбоните бяха някаква гадост. Та "почерпката" беше по-скоро малка гавричка с останалите, никакво чистене не е.

но сега нали Надя ,Калоян и сие са върху ушите ти се опълчи за нещо,което ти самия си обещал/казал
Принципно начинът ти на писане понякога леко ме затруднява да схвана мисълта ти, но все пак... ако имаш предвид миенето на чиниите,  доколкото разбрах, Боби не е обещавал да го направи. Според мен Милена нарочно го каза - да прехвърли топката към него и да се отърве от ратайските задължения.

Борислав наистина ли си призна за ергенската квартира и любовници "нищо, че вече бил женен"?
Аха.
Той и като си говореше с Розовите бузи за жена си и уредения брак каза - каква любов, уважение, да, ама любов.
Те хора, които уж се обичат ги правят тези неща, вие се учудвате на човек, чиято жена му е "спусната отгоре".
Пък и тя изневярата може да е била преди децата и преди осъзнаването за семейство.

# 1 759
Аз си мисля, че ако Калоян не си пада по мъже, то потенциалната му партньорка би била жена с ниско самочувствие и нерешителна за вземане на решения. Много силно е изразен поривът в него да се налага, да е единственият прав или иначе - контролът да е в неговите ръце.
Дете на военен. Дублира баща си.
Една самоуверена жена с по-тежък характер, която също предпочита да води и да 'й се чува гласа' бързо ще му покаже вратата.
Мисля, че една от причините някои жени да са смачкани отвътре е, че именно с хора като КАлоян и баща му съжителстват - дето удрят по масата и разговора приключва.
Жената върти къщата, подрежда, глади. А мъжът решава. Възпитава. Наказва.
То и на любов не ми прилича.

# 1 760
До началото на този епизод подкрепях Борислав, като най-премерен, сдържан, интелигентен. Днес видях циганското му лице за 1ви път може би, 1во с изцепката за квартирата и 2рото, когато изчака да се събере групата и започна да напада Милена, за да получи максимална подкрепа и съвсем да я закопае. Мъж да разчита на групата, че да не изглежда мързелив, с ръце пъхнати в гъза, че 2 чинии не измил, въпреки "че не му било проблем". Миналата година толкова достойни победители имаше, публиката имахме широко поле за избор, тази година как е възможно такъв слаб каст да направят, че да избираме най-малкото зло, т.е. най-малко представения, че най-малко да се е излагал.

# 1 761
И какво е нивото на Милена за което Дана много я е яд ? Изказвайте си мненията без да засягате ..

# 1 762
  • Варна
Промото за утрешния епизод:

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-bitka-za-oceljavane.html

Някой разбра ли как Кустев нареди битките?
Ами спомена, че тази битка с висенето на ръце ще я сложи за 5 точки, но може да си е променил мнението.

# 1 763
  • Варна/Амстердам
Благодаря, Хексе! И аз с такова впечатление останах, но ще видим. Simple Smile

# 1 764
  • Другата България
Аз поне разбрах:
Алманах - 1 точка, реката - 2 точки, дърпане въже - 3 точки, талпите - 4 точки, висенето на ръце - 5 точки.
Изобщо обаче не съм сигурна в това, което пиша, за първи път.

# 1 765
  • Варна/Амстердам
Мери, благодаря! И аз имам усещането, че има нещо подвеждащо, така че ще видим утре. 😁
Искам Стоян да натрие вирнатия нос на Кустев и да го прати право на тезгяха в ресторанта му. 😁

# 1 766
  • Варна
Силно се надявам Стоян да бие това кюфте Кустев, много силно.

# 1 767
Еее щом се играе 5та битка значи тя е решаваща нали?

Ако е така Стоянката няма много шансове. Макар,че като гледам и готвача как се пъне на кантар...

# 1 768
  • Варна
Еее щом се играе 5та битка значи тя е решаваща нали?

Ако е така Стоянката няма много шансове. Макар,че като гледам и готвача как се пъне на кантар...

Страх го е Кустьо.

# 1 769
Надка е участвала в Съдебен спор
https://youtu.be/4bEce05FyLQ

Общи условия

Активация на акаунт