🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 812
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Sunshine state
Това не е шега. Защо да не вземе мъж??

# 1 861
  • София
Стоян излезе мъж и избра Кустев, а не чичо Митко. Поздравления. Не че Кустев е страховит съперник, напротив, но имат личен конфликт, а какво по-добро разрешаване на спора от Арената. Точно това трябва да се случи и между Надя и Милена. Дори и с риск Надя да отпадне, което ще ми е крайно неприятно, то ще ми бъде много по-неприятно ако някой друг отстрани Милена или Надя. Искам да видя такъв дуел на всяка цена.
Трудно ми е да дам прогноза. Изравнение са силите сякаш не знам. Но с битката за издръжливост за 5 точки Кустев дърпа много, трябва му само още една друга игра от трите. Алманаха все тая. Този измислен алманах с този смешен спринт за бутона винаги трябва да е за 1 точка. Утре преди дуела ще дам окончателна прогноза, но засега 55 на 45 за Кустев. Определено изтеглените битки са повече в полза на Стоян, но не го виждам как би спечелил последната битка с висенето. А и не е чак толкова добър, че да спечели всички останали битки. Иначе не знам за кой да съм. Кустев е много по-интересен за самия формат, Стоян пък е работяга и добряк. Големия негатив за Кустев е, че се заканваше на Шаро и Маро, но не направи нищо, а после стана дружка с тях и от тогава ми падна от плюса, но пък все пак е бил там, докато Стоян никога не е бил. Само от съжаление да бъде за Стоян, амиии трудно. То и Митко и Петър ще са за това в агитката му, а не че ще са за него истински, а по-скоро да не е сам. И понеже 90% от форума ще е за Стоян, то аз избирам по-непопулярната позиция и ще викам за Кустев, хайде пък да видим. Simple Smile Но истината е, че по-скоро ще съм за хубав дуел с хубави битки. Искам, интрига, драма и обрати до последно. Който и да спечели ще съм Ок, който и да загуби ще съм Ок. Но все пак ще съм в малката агитка на шеф Кустев.
И за конфликтите с Милена за финал. Не е ли малко странно, че надроби скандалите точно в последния ден от фермерството на Калоян? Преди определянето на дуелиста бе по-тиха и по-ниска от тревата, сега изведнъж три скандала с нея за по-малко от 12 часа. Не знам малко странно ми идва всичко това. Нищо чудно Иван и Андрей да я ползват като Къртица.
За конфликта между Милена и Надя съм 50 на 50. Права бе Мария, че споровете се уреждат на Арената. Според мен и двете пресолиха манджата и издребняха. За спора между Милена и Калоян също съм раздвоен, но Калоян ме изгуби със забраната за храна. И самият той също изгуби словесния дуел в момента в който издаде тази заповед. Изпусна си нервите и не обмисли добре думите си, т.е. Милена просто го подхлъзна. После си я бил отменил, е то след дъжд качулка. Значи в случая Милена пак разгоря огъня и не бе права по принцип, но Калоян понеже е тъпичък и с беден речник и слаб житейски опит не успя да извърти така нещата, че да я разбие само с две, три изречения и да я постави на място пред зрителите на БТВ. Милена много добре знае, че вечерята се сервира в 20:00 ч. и нейно задължение е да сервира. Досега не е имало скандали в тази насока вече 10 седмици. Просто се заяде, заради лошо подбраните и заядливи думи на Калоян. Това че не е знаела за 20:00 ч. е долна лъжа. Ако Калоян наистина винаги е помагал както твърдеше (а и не бе оборен за това от Милена) и се е съгласявал с исканията на ратаите, то целия този цирк с къпането точно в 20:00 ч. когато трябваше да сервира бе напълно излишен от страна на адвокатката. За конфликта с Боби там обратното. Милена печелеше спора преди да каже, хубава работа ама циганска. Точно така Миленче. Хубав цирк сътвори ама цигански. Непрекъснато се чуди къде да се присламчи и да захапе за слабото място на някой и дори в случаите в които има право и аха да е взела някакво надмощие или симпатия у зрителя и се самоубива с някое свое недомислие. Аз така и не разбрах каква бе цялата тази драма с посудата. Не се разбра Боби да и е обещавал такова нещо, май тя си го измисли за да се маха по-бързо от ратайството. Самият Боби сякаш бе изненадан, не знам, липсва ми информация.
Тук и Боби се изложи много, защото беше женска постъпка да чака да се събере групата и там да я наклепа пред всички. Все едно търсеше подкрепата на глутницата. Дори и прав да е бил, не се прави така.
Всъщност се чудя и аз за какво изобщо размишлявам над някакви измислени и съшити с бели конци битовизми. Аз чак днес разбрах, че бившия сценарист на Биг Брадър е част от екипа на тазгодишната Ферма. Ами то това казва всичко. За какво изобщо да се пише повече. То и се чудя защо не мога да смогна да ви чета и защо има чисто биг брадърски похвати и скандали всеки един епизод. От вас разбирам, че не е било така в предишните ферми. Не знаех наистина. Ами ''супер'' честито ми, аз от ББ бягам, дойдох тук за да го гледам...

# 1 862
Двамата дето най се оплакаха, че са тормозени, май са Надя и Стоян. Колко различно им се е отразил тормоза , Стоян ми е симпатичен вече.

# 1 863
Уж ви четох, малко отгоре, признавам, но може ли линк със съдебен спор с Надя?🥀

# 1 864
Тя е свободна жена и може да прави, каквото си пожелае. 
Може и го прави, ама не се прави така и затова Дидка е оплювана.
И стига с това, че потребителката била Камелия и затова не харесвала Дидето.

# 1 865
Ако загуби Стоян, Милена ли ще посочи за фермер, как мислите...Тя ще загуби вота от Кустев. Той ще я прати ратай, или може да прати Дая. Мъж кого ще прати, Боби?
Ако Кустев загуби, кого ще посочи?

# 1 866
  • sofia
Здравейте, аз
довечера съм катеторично за Кустев , супер веселяк и ми е много симпатичен.
Стоян ми е крайно безразличен.

# 1 867
  • Варна

Според мен би посочил Мария.

# 1 868
Надка е участвала в Съдебен спор
https://youtu.be/4bEce05FyLQ
Намерих го. Слагам го тук за да го гледам по късно, че ме заинтригувахте.
Май довечера ще съм за Стоян от едното съжаление към него.
Иначе и двамата с Кустев трябва да си ходят.

# 1 869
На Милена провокациите са елементарни и необмислени. Липсва ми интелигентен замисъл у тях. Не съм против да ги създава, все пак е игра..., но при нея са селски поднесени, с тъпи доводи. И речникът и не кой знае колко по -богат от на Калоян.
Скрит текст:
Някога гледах ББ и в един от сезоните беше Милена Ангелова, ако някой си спомня, и тя провокираше и беше винаги в опозиция, но го правеше наистина с интелект, имаше добър литературен изказ и всичко беше добре поднесено. Като влезе не я харесвах, но ме спечели и не само мен. Май спечели и сезона, но не съм сигурна вече.

# 1 870
Колкото и да ми е неприятно предаването Съдебен спор, епизодът с Надя ми беше полезен, за да проверя доколко впечатленията им от нея са верни или неверни. Явно съм била на прав път, никак не беше убедителна в обвиненията си тази жена. Личеше си, че гадната случка, след която е поискала развод, е отшумяла отдавна, но тя се напъваше да изглежда ядосана и много наранена. Може да е било така навремето, но специално за пред камерата тя се опитваше да го възпроизведе. Бившият ѝ съпруг ми стана симпатичен, но не заради раковото заболяване, а защото ми се стори, че на неудобните въпроси отказваше да отговори, за да не излъже. Това в съдебната зала, но малко преди това той отрече категорично да е посягал на жена си. А и физиката, пък и цялостното  му излъчване не предполагаха да е побойник. Но това условно, защото алкохолът прави "чудеса" с хората. В залата пък не чух никаква лоша дума за нея, дори я похвали, че е чудесен родител. Надя говореше за медицинско и някакви смс-и, но реално не показа нито едното, нито другото, макар и да изнесе телефона си. Трудно е човек да си направи категорични изводи, когато става въпрос за тв предавания, особено от панаирджийски тип, затова нищо крайно няма да напиша, но за мен Надя от интересен играч се превръща просто в един неприятен играч.
Милена ме кефи. Умишлено или не, създава ситуации, които предизвикват интересни реакции. Надявам се да остане до финала, но се съмнявам. Двете с Дая продължават да са единствените, на които умерено симпатизирам.

# 1 871
Който не познава Милена ще каже "браво"!

Всичко е за пред камерата!!!

Ела Дана да говорим пред камерите!
Хитра лисица!
виж сега колкото и да не я харесваш=факт..то поне се научи да разграничаваш някой неща...ми добре направи,че е пред камера иначе как ще разберем как и кое е....
Надя в кухнята пак дълбае...

Вижте сега, няма как да ми казвате какво съм се научила като не се познаваме.
Второ, щом всички вътре са на моето мнение явно не аз съм "заблудената".
Всяка нейна дума е премислена преди да се изрече поне пет пъти.

Не е нормално да викаш всеки да си "говорите" до някоя камера. И да ми кажете, че е искрено.

Друго не мога да кажа като го няма в епизодите. Simple Smile
Голяма работа, че е пред камерите. А какво мислят хората вътре не е от особено значение, защото масово вътре са нагаждачи и лицемери, които са със силните на деня.
Аз не знам колко тъп трябва да си, че да мълчиш пред откровената наглост и простотия на Калоян. Тоя е срам за професията си и като цяло за мъжете.

# 1 872
Кажете каква толкова проклетия е била Милена по време на фермерство си, че тогава не следях в редовно. Освен за сухите пасти. Какво толкова различно направи от Кустев или отровното трио, че 10 седмици не могат да го преглътнат? Защото аз от отровното трио не видях някакво кой знае какво добро отношение. Кой беше фермер, когато Пепи удряше и хвърляше и псуваше по адрес на Асен?

Добър въпрос. Първо, имаше наглостта да махне Надя от кухнята и да вкара Кустев там. Второ, нахалството да дразни Надя, като се разхожда с един тефтер, в който явно си пишеше задачите и други фермерски неща. Трето -  безочието да не се съобрази с Надя и да поеме за задача курника, а не мандрата, която Надя толкова искаше.  Четвърто, безкрайно несправедливо раздаде по една цяла суха паста на мъжете, понеже те работели и им трябвало енергия, а на жените раздели останалите по една четвърт (или колкото беше там). Пето, изпрати Дана за ратай и дори не я избра за дуелист за да потвърди мнението на Дана за нея (че е лицемерка разбира се). Шесто, изключително безсрамно и грозно си позволяваше да си слага ръцете на кръста, докато проверява като фермер, кой докъде е стигнал (Както Ангел с право я нарече тогава - шефката "Ф") А накрая дори ги глобиха, защото с безкрайната си надменост решиха ( с Данчо като вице) да свършат и допълнителна задача, която не бяха поемали, но пък с дъски предвидени за друго (и с които тя не им каза да го правят)

После, когато попитаха бащата вярно ли е, той каза, че никога не е казвал това на детето, а е изпратил СМС от болницата на Надка, че лекарите му дават 3 седмици/месеца живот.
Е, как да го тълкувам това аз? Вие как го тълкувате? Надка е казала на 10 годишно дете, че баща му ще умре, че той е казал така.
Така го тълкувам и аз. Тя е казала на детето си (което май дори не е било и 10 тогава), че баща му ще умре.
Но аз лично бях потресен и от друго -  детето не искало да се вижда с баща си, заради смс-те, които той ѝ пращал в последните 3 години и нападките му към нея в тях. По думите на Надя "То има достъп до телефона ми и е прочело всичко" Нямам думи! Как 10 годишно дете има достъп до телефона на майка си и е прочело всичко, което тя очевидно пази за да използва като доказателство или каквото там е решила? Главата не ми го побира. 
Ако загуби Стоян, Милена ли ще посочи за фермер, как мислите...Тя ще загуби вота от Кустев. Той ще я прати ратай, или може да прати Дая. Мъж кого ще прати, Боби?
Ако Стоян загуби според мен може да предложи Митко за фермер. По-малко вероятно Боби. Надявам се, няма емоционално да предложи Милена, защото тя е незибераема. 
Кустев ще предложи Мария или Калоян/Пешо.

# 1 873
Ох, изгледах смо началото на съд. спор. Това предаване нямам нерви да го гледам.
Нито видяхме смс - те, нито медицинско, направила е аборт в шести месец, а аз във фермата разбрах, че дете, гледано вече е починало.
Но си предрече съдбата, че ще стане тв. звезда.

# 1 874
  • при късмета
Явно, когато пишеха послания на децата си в книжките, е имало защо да ми е жал за децата на Надка. Сега ми дожаля още повече. Надка и тях използва за инструмент за интригите си и постигането на собствени цели. Ужас. А сега са достатъчно големи сами да четат коментари или дори да не им е позволено, живеят в малко населено място и предполагам, че пак децата ѝ ще бъдат подигравани и ще го отнесат, заради "светлия" пример на майка си. Надке, сигурно четеш, може и с това да се гордееш, колко "добър и безкористен човек си"! Щом и ти не си влязла за парите, сигурно си влязла да се излагаш себе си и семейството си. Никога няма да спечелиш това издание, дори теоретично да е възможно, струва ли 100х. спокойствието на децата ти и личното ти достойнство? Че това последното колкото и да претендираш за него е под минуса. Твърдо убедена съм, че си мислиш, че си фаворит на зрителите и сега си тотално разбита, като си навън и реалността те залива.
Калоян разбира се се изложи, но не съм и очаквала друго. Но и Милена не мога да харесам. С Надка са ми еднакво неприятни от самото начало и това не се променя. За конфликта с Боби, нали уж е адвокат и работата ѝ да намира аргументи. Поради липсата на такива и тя опря до "хубава работа, ама циганска" и това ме води до извода, че такива липсват и от уж разбиране м/у тях кой да измие чиниите, Милена пред Калоян каза, че е обещание, а явно излъга. Заради това си заслужаваше порицанието пред строя, лъжата не е за хвалба.
Даяна прави още една груба грешка, взема страната на Милена. И за играта и за вота. Но пък опровергава мнението на плюещите я и това на Мара, че без Данчо не може да е в играта. За пореден път се вижда, че решенията, мнението и действията на Даяна вътре изобщо не зависят от Данчо, нито като позиция, нито като изпълнение и не търси подкрепа от него за тях, нито ги съгласува, преди да ги предприеме. Толкоз за закрилата на Данчо
И аз клоня повече към Кустев. Не знам, може да е заради личното пристрастие и категорично не одобрявам това, което преживя вътре Стоян. Но пък за него не е виновен само и единствено Кустев, а само той може да го отнесе. Повечето битки са в полза на Стоян. Кустев явно е силен само в ръцете, но откъм издръжливост никакъв го няма. Фермерските умения пак са на страната на Стоян

Общи условия

Активация на акаунт