🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 617
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 845
Може ли да спрете кавгите помежду си? Има ЛС за тия неща...
Та относно дуела - според мен Кустьо взема първите 3 игри, пренадъхва се и Стоян взема 4тата игра. Според мен, Стоян ще спечели дуела заради подвеждащия тийзър за утрешния дуел и взема играта, т.е. 9 на 6 за Стоян. Тей като не чух за гига много обрати, както обикновено споменават ИиА, та не го казват защото обрата е само един в полза на Стоян.

ПС. Нищо лично дами, но темата започва да става досадна за четене след като всяка от вас се вихри с коментари, които са дълги, колкото "История славянобългарска" и е свързано с някакви си ваши кавги, въпроси, неразбраност и т.н. относно различни коментари и характери, а не с тия на участниците и като цяло предаването Wink

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 01:27 от shokomen

# 1 846
  • Sunshine state
Калоян е абсолютен селски тарикат и си умира от яд като не му минат номерата, започва със заплахите. Щял да лишавал от вечеря.. Абе тоя за Господ ли се взе?! Идиот. Надка и тя там му приглася злобно. Гнус ме е от тия двамата. 😷 Не виждам как ще спечелят зрителския вот.
За Стоян съм на дуела. Не ме кефи особено, ама Кустев много се омаза в последно време.

# 1 847
Аз досега не съм коментирал ДД отношенията.
Нямат бъдеще навън различно от това да се завъртят няколко пъти и да намачкат чаршафите. Отношенията им вътре са повече стратегия за мен лично.
Дая видимо на моменти преиграва и мен лично ме дразни понякога.
Но. Има едно голямо но. За мен лично има определено химия между тях, понякога се вижда в погледите им. И тази химия ми се струва взаимна, а не едностранна от страна на Данчо.

Иначе аз с удоволствие като зрител бих изпял една песен на Контрол "И ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далеч от мен ...". На мен лично ми писна и в епизодите, и във форума да се нищи едно и също по хиляда пъти. Горещо искам възможно по-скоро един от двамата да се махне, по-добре ако този някой е Дая.

# 1 848
Предимно чета и по-рядко пиша, но Вайалет, настина биеш на очи и дразниш с това Даяна, Даяна и затова са обръщенията, към теб! И тъй като виждам, че обичаш да боравиш с проценти и опитваш да убедиш най-вече себе си, че 99% мразят Дая, аз ще ти кажа, че 99% от форума смятат, че си Камелия! Кофти е да обобщаваш, нали?
Аз пък харесвам Даяна! Мога да кажа, че и с хора с които говоря и са фенове на предаването също я харесват. И нямам предвид външно /то си е очеизвадно/. Считам, че се държи много обрано! Кое в поведението й е неприлично? Я, стига! Дори и една целувка не е имало! Гледали сме много риалитита в които, като пламне искрата и после е наистина срамно за гледане. Тя е свободна жена и може да прави, каквото си пожелае. Още в началото Йордан заяви, че с годеницата са му, като "братче и сестриче" и че щом годеж от година и половина не е довел до никакво развитие, изводите са ясни. Това й даде зелена светлина. След влизането на Камелия, Йордан изобщо не се отдръпна, което също й показа, че той няма чувства и намерения, към тази жена. Всичко беше от съжаление, към Камелия и тази връзка изобщо няма да просъществува. Не вярвам и Дая да продължи отношения с Йордан отвън. Въпросите ми са риторични, защото това дуднене втръсна!

# 1 849
Забравих да напиша за дуела заради ДД история Simple Smile

Всичко в живота се връща,колелото се върти.
Смятам, че Стоян заслужава да получи реванш от Кустев.
Силно стискам палци реванша да е отстраняването на Кустев от играта точно от Стоян. Вижда ми се достатъчно справедливо.

Не харесвам Стоян още от третата седмица, но на този дуел съм твърдо в неговата агитка. Битките никак не са лоши за него според мен, има реален шанс да победи и остане. Тогава ще видим и колко струва думата на Калоян.

# 1 850
  • София
Година и половина годеж и то в момент на криза не е много, ако искат цялостна сватба, организацията започва година по-рано. Тя в сторита има събрани идеи за рокли и пише, че  избира рокля. Така че явно не е да не действат натам, не знам измисли ли си го това, че са брат и сестра или наистина е дал заден.
Аз гледах интервюто и с жена му, в което разказват как тя го е откраднала от предишния. Данчо пак се обясняваше как с предишната се карали, а жена му му се усмихвала от съседния балкон. Така че той явно си е такъв и действа все по един и същи начин. С която и да е, след време ще му хване окото съседката.

За битката ми е трудно да направя прогноза.

# 1 851
Предимно чета и по-рядко пиша, но Вайалет, настина биеш на очи и дразниш с това Даяна, Даяна и затова са обръщенията, към теб! И тъй като виждам, че обичаш да боравиш с проценти и опитваш да убедиш най-вече себе си, че 99% мразят Дая, аз ще ти кажа, че 99% от форума смятат, че си Камелия! Кофти е да обобщаваш, нали?
Аз пък харесвам Даяна! Мога да кажа, че и с хора с които говоря и са фенове на предаването също я харесват. И нямам предвид външно /то си е очеизвадно/. Считам, че се държи много обрано! Кое в поведението й е неприлично? Я, стига! Дори и една целувка не е имало! Гледали сме много риалитита в които, като пламне искрата и после е наистина срамно за гледане. Тя е свободна жена и може да прави, каквото си пожелае. Още в началото Йордан заяви, че с годеницата са му, като "братче и сестриче" и че щом годеж от година и половина не е довел до никакво развитие, изводите са ясни. Това й даде зелена светлина. След влизането на Камелия, Йордан изобщо не се отдръпна, което също й показа, че той няма чувства и намерения, към тази жена. Всичко беше от съжаление, към Камелия и тази връзка изобщо няма да просъществува. Не вярвам и Дая да продължи отношения с Йордан отвън. Въпросите ми са риторични, защото това дуднене втръсна!
Подкрепям мнението ти с две ръце! А и да не забравяме, че много от моментите които ни показват изглеждат прекалени, тъй като това е магията на телевизията- добавя се музика, доближава се кадърът, забавя се и бам... Една прегръдка става най-романтичната сцена на света. Но тази обработка например я няма при нито една прегръдка на Кустев и Мария, екипът преценя какво да прави за жалост...

# 1 852
"Не му е на магарето работа къде пасе коня" - Калоян.
Майкооооу!!!!
Това момче е тотал щета, тотал!!!
Идеален за финалист ми стана Калоян след това фермерство,идеален. Никакъв шанс за зрителския вот.
Ако Боби е играч ще направи всичко възможно да е на финал с него от мъжете.

# 1 853
Според вас как ше реагира Данчо като разбере, че Петър е поканил Даяна? Предполагам, че започне да дудне що за стока е Петър и на бързо ще забрави, че с Даяна са само приятели Simple Smile))

# 1 854
Няма да пиша за 120-ти път неща, които мисля. Снощи имаше към 700 коментара в страницата на Фермата под снимката на Даяна, не видях положителен. Не съм само аз възмутената. Писна ми да се обяснявам - хиляди коментари с ку*ва, за мен сте се хванали.
Окей, аз нямам проблем с това. И мисля да приключим този спор, защото спамим излишно. Много коментирам и всеки друг участник, особено Калоян и Надя. Както и да е. Доста аргументи написах за тезата си, няма да се повтарям.
Въпрос на морал - у всеки човек и как го тълкува и изразява.

# 1 855
  • Варна
Според вас как ше реагира Данчо като разбере, че Петър е поканил Даяна? Предполагам, че започне да дудне що за стока е Петър и на бързо ще забрави, че с Даяна са само приятели Simple Smile))
Аз пък мисля, че няма да прояви грам ревност. Даже може да си спретнат някоя контравечеря с Ванчето

# 1 856
Надка е участвала в Съдебен спор
https://youtu.be/4bEce05FyLQ

Е не, падам и умирам, как ги намирате тея компромати 😁

Ох, ще ме уморите от смях, тука Надя още повече прилича на Веселка.

# 1 857
  • Тра-ла-ла
Аз пък мисля, че няма да прояви грам ревност. Даже може да си спретнат някоя контравечеря с Ванчето
Или с Калоян?! Joy

# 1 858
  • Sunshine state
Да, що не отиде с Калата на вечеря? Май няма условие да е жена, та ей му отговорът. 😁

# 1 859
  • Варна
За мен тази шега се изтърка.

Общи условия

Активация на акаунт