🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 650
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 875
Кажете каква толкова проклетия е била Милена по време на фермерство си, че тогава не следях в редовно. Освен за сухите пасти. Какво толкова различно направи от Кустев или отровното трио, че 10 седмици не могат да го преглътнат? Защото аз от отровното трио не видях някакво кой знае какво добро отношение. Кой беше фермер, когато Пепи удряше и хвърляше и псуваше по адрес на Асен?

Добър въпрос. Първо, имаше наглостта да махне Надя от кухнята и да вкара Кустев там. Второ, нахалството да дразни Надя, като се разхожда с един тефтер, в който явно си пишеше задачите и други фермерски неща. Трето -  безочието да не се съобрази с Надя и да поеме за задача курника, а не мандрата, която Надя толкова искаше.  Четвърто, безкрайно несправедливо раздаде по една цяла суха паста на мъжете, понеже те работели и им трябвало енергия, а на жените раздели останалите по една четвърт (или колкото беше там). Пето, изпрати Дана за ратай и дори не я избра за дуелист за да потвърди мнението на Дана за нея (че е лицемерка разбира се). Шесто, изключително безсрамно и грозно си позволяваше да си слага ръцете на кръста, докато проверява като фермер, кой докъде е стигнал (Както Ангел с право я нарече тогава - шефката "Ф") А накрая дори ги глобиха, защото с безкрайната си надменост решиха ( с Данчо като вице) да свършат и допълнителна задача, която не бяха поемали, но пък с дъски предвидени за друго (и с които тя не им каза да го правят)

Дана не я смята за лицемерка, защото е пратена ратай. Simple Smile
Разбирам, че понякога си мислите, че каквото си мислите вие и ние сме на същото мнение, но доста често няма нищо общо.
Не искам да обидя никого, но това, което казвате няма общо с моето мнение и причините.
И, ако ме питате защо за момента не мога  да отговоря и то по ясни причини.

# 1 876
Довечера съм за Кустев, но имам чувството, че Стоян ще спечели дуела - повечето игри са силови.
Снощи Милена си бе поставила за цел да провокира и успя. Калоян и Борислав го разбраха най-добре. Дали продукцията я насочва, или тя просто си е такава, не знам, но й се получава. Не я харесвам от самото начало. Много дразнеща и правеща се на хитра, но това не й носи позитиви в случая!

# 1 877
  • Вестерос
Изкоментирахте ли, че Данчо каза, че той и Кустев за близнаци Grinning Toва за списъка със зодиите им го казвам.

Ох, изгледах смо началото на съд. спор. Това предаване нямам нерви да го гледам.
Нито видяхме смс - те, нито медицинско, направила е аборт в шести месец, а аз във фермата разбрах, че дете, гледано вече е починало.
Но си предрече съдбата, че ще стане тв. звезда.
Ама тя каза, че дъщеря ѝ Александра е починала на 30 и няколко дни.  Съдебен спор няма да си го причиня. Но ако става въпрос за същото бебе, как може да лъже тази жена за нещо такова Sad

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:24 от Tiffany А

# 1 878
А не ви ли е любопитно, как така, в битката за имунитет, най- първи падна Петър, след него Калоян... Сякаш Кустев трябваше да го спечели, но Боби превари. Коментирахме си вкъщи, още преди биткaта, че може да се наговарят, че Кустев да има имунитет, понеже мислехме него или македонеца за втори дуелисти. Любопитно ми е.

# 1 879
  • Вестерос
Данчо, не Калоян

# 1 880
Хитър Петър беше с някакви неподходящи ръкавици, които се плъзгаха, и затова първи се пусна.

# 1 881
Аз, понеже, наблюдавах главно тях двамата Simple Smile

# 1 882
  • София
Довечера съм за Стоянчо. Да, не е алфа мъжкар, но ми е добряк. И той имаше изцепки, но ми е по детски добродушен. Кустев е хитрец, на моменти ми харесва много, на моменти ми е подъл.

Милена е дразнител и то нарочно. Калоян се опита да е модератор, да овладее ситуацията, но няма способности да се справи с такова поведение и за това в абсолютна безпомощност я "наказа" без вечеря. Естествено, той е отменил наказанието бързо, но това не попречи на Милена да се прави на жертва нарочно.

Даяна се опитва да се прави на пич, понякога успява, но поведението й към Йордан ме дразни много. Уж са само приятели, уж говори с годеницата му, но остана в леглото с него, а когато Йордан масажира Ваня такава ревност извади и обяснението "Моят мъж с твоята жена...". Ами... не е достойно, кел файда за всичките й приказки.

Мария въпреки странното си поведение по-скоро ми харесва - работяга, директна, няма шест пет при нея. Прекалено експанзивна е и трябва да се овладее.

Надя е интригантка от най-нисък клас. Съдебен спор няма какво да го коментирам, отвратително предаване е. Със сигурност Надя е преживяла насилие, но се е озлобила много.

# 1 883
А не ви ли е любопитно, как така, в битката за имунитет, най- първи падна Петър, след него Калоян... Сякаш Кустев трябваше да го спечели, но Боби превари. Коментирахме си вкъщи, още преди биткaта, че може да се наговарят, че Кустев да има имунитет, понеже мислехме него или македонеца за втори дуелисти. Любопитно ми е.
Победа на тази игра с около пет и половина минути говори или за много слаби играчи или за липса на мотивация за имунитет.

# 1 884
Смешни ми бяха Калоян и Милена.
Кано в ролята на мащехата: Сервирай вечерята!
Милена в ролята на Пепеляшка: Добре майко!
Мащехата: Сложи и салатата!
Пепеляшка: Ще я сложа, но първо ще отида да се изкъпя.
Мащехата: Първо ще подредиш чиниите! Иначе няма да вечеряш!
Е, да, ама Пепеляшка не се подчини и вместо да рИве като малко дИте, каза на мащехата си, че е комплексар! Joy
И тук приказката свършва, защото реакцията на другите приказни герои не беше нито красива, нито мъжка - Надето, Митака, Кустев.
Довечера съм за никой!
И двамата не ги харесвам и според мен нямат място на финала. Интригантство, клюкарене, нагаждачество са чертите, които откривам и в Кустев, и в Стоян. Също така склонността към фантазиране. В мечтите си и двамата се видяха с чек за 100 000 лв.
Но както се казва: Нека по - добрият победи!

# 1 885
  • Другата България
Кажете каква толкова проклетия е била Милена по време на фермерство си, че тогава не следях в редовно. Освен за сухите пасти. Какво толкова различно направи от Кустев или отровното трио, че 10 седмици не могат да го преглътнат? Защото аз от отровното трио не видях някакво кой знае какво добро отношение. Кой беше фермер, когато Пепи удряше и хвърляше и псуваше по адрес на Асен?

Добър въпрос. Първо, имаше наглостта да махне Надя от кухнята и да вкара Кустев там. Второ, нахалството да дразни Надя, като се разхожда с един тефтер, в който явно си пишеше задачите и други фермерски неща. Трето -  безочието да не се съобрази с Надя и да поеме за задача курника, а не мандрата, която Надя толкова искаше.  Четвърто, безкрайно несправедливо раздаде по една цяла суха паста на мъжете, понеже те работели и им трябвало енергия, а на жените раздели останалите по една четвърт (или колкото беше там). Пето, изпрати Дана за ратай и дори не я избра за дуелист за да потвърди мнението на Дана за нея (че е лицемерка разбира се). Шесто, изключително безсрамно и грозно си позволяваше да си слага ръцете на кръста, докато проверява като фермер, кой докъде е стигнал (Както Ангел с право я нарече тогава - шефката "Ф") А накрая дори ги глобиха, защото с безкрайната си надменост решиха ( с Данчо като вице) да свършат и допълнителна задача, която не бяха поемали, но пък с дъски предвидени за друго (и с които тя не им каза да го правят)

После, когато попитаха бащата вярно ли е, той каза, че никога не е казвал това на детето, а е изпратил СМС от болницата на Надка, че лекарите му дават 3 седмици/месеца живот.
Е, как да го тълкувам това аз? Вие как го тълкувате? Надка е казала на 10 годишно дете, че баща му ще умре, че той е казал така.
Така го тълкувам и аз. Тя е казала на детето си (което май дори не е било и 10 тогава), че баща му ще умре.
Но аз лично бях потресен и от друго -  детето не искало да се вижда с баща си, заради смс-те, които той ѝ пращал в последните 3 години и нападките му към нея в тях. По думите на Надя "То има достъп до телефона ми и е прочело всичко" Нямам думи! Как 10 годишно дете има достъп до телефона на майка си и е прочело всичко, което тя очевидно пази за да използва като доказателство или каквото там е решила? Главата не ми го побира. 
Ако загуби Стоян, Милена ли ще посочи за фермер, как мислите...Тя ще загуби вота от Кустев. Той ще я прати ратай, или може да прати Дая. Мъж кого ще прати, Боби?
Ако Кустев загуби, кого ще посочи?
Ако Стоян загуби според мен може да предложи Митко за фермер. По-малко вероятно Боби. Надявам се, няма емоционално да предложи Милена, защото тя е незибераема. 
Кустев ще предложи Мария или Калоян/Пешо.
Съгласна съм с всяка дума от поста ти.
Сарказмът ти за Милена и Надка е страхотен, адмирации.
Дано всички го разберат, правилно.
Да, ей това бяха "провиненията" на Милена, заради които манипулаторката Надка успя така да омае останалите, че цялата ферма да се настрои срещу Милена. Съответно, за да блесне самата Надежда. Тогава много писах, много се хабих да го обяснявам, настроенията тук бяха като в предаването - Милена е дявол, черна, лицемерна, манипулира и точка. Да, такава е на моменти, и сега го виждаме, но това е именно част от играта, да се направи с хитрост, а не с лицемерие, подмолни действия и удари под кръста и най-вече зад гърба. Това е "стратегията" на Надежда, тя и затова не "запреде" именно с Милена, защото са влезли с една стратегия, но благодарение на интелекта на Милена, който е на светлинни години от този на Надка съм убедена, че не обира толкова негативи колкото втората. Навън. Не чета във ФБ, не съм чела скоро.
За "Съдебен спор".....още ми е гадно от снощи.
Тази жена не се е посвенила да използва И детето си в "битката" срещу собствения му баща. Манипулирайки го.
Детето си!!! Няма какво да кажа повече, аз и затова го изгледах, исках да видя права ли съм в преценката си за нея.
И ако наистина е имало насилие, то изказването ѝ снощи за Милена, че "това ако е било в дома ѝ да го е била на лягане и на ставане" просто е....не знам, не знам....

# 1 886
Според мен в играта за имунитет височината е пречка и за това първоотоаднаха най високите - Данчо и Пешо. Някак си като са по високи и ъгъла под който застават  е по голям, ох не знам как да го обясня. Но си личеше, че при тях има повече дискомфорт.

# 1 887

Победа на тази игра с около пет и половина минути говори за много слаби играчи или за липса на мотивация за имунитет.

А ако първи дуелист беше някой, смятан за по-силен играч, дали щяха да се справят по-добре? А и Да се напрегнат повече?

# 1 888
Според мен в играта за имунитет височината е пречка и за това първоотоаднаха най високите - Данчо и Пешо. Някак си като са по високи и ъгъла под който застават  е по голям, ох не знам как да го обясня. Но си личеше, че при тях има повече дискомфорт.
И височината и килограмите са минуси в тази игра да.
Но 5:30 за победа е смешно време за здрави,прави мъже.

Скрит текст:
Победа на тази игра с около пет и половина минути говори за много слаби играчи или за липса на мотивация за имунитет.
А ако първи дуелист беше някой, смятан за по-силен играч, дали щяха да се справят по-добре? А и Да се напрегнат повече?
Твърдо ДА на този въпрос за мен лично. Масово подценяват Стоян като опонент.

# 1 889
Според мен в играта за имунитет височината е пречка и за това първоотоаднаха най високите - Данчо и Пешо. Някак си като са по високи и ъгъла под който застават  е по голям, ох не знам как да го обясня. Но си личеше, че при тях има повече дискомфорт.
Но Боби също не е нисък.

Общи условия

Активация на акаунт