🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 470
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 995
Аз смятам, че ако една жена е тръгнала към банята/тоалетната, не бива да бъде спирана по никакъв повод. Някои неща не могат да почакат. Най-малкото може да е неразположена и да изпитва страшен дискомфорт. Калоян е опериран от емпатия и уважение към жените и това не е никак учудващо предвид семейната среда, в която е отраснал.
Да, ама цитатко реши да се държи като тъп кашик (не искам да обиждам военните, познавам много стойностни хора военни), какъвто си е, де, и единственото, което успя да измисли, беше да я накаже без вечеря. Ама при толкова ограничен капацитет у това момче, какво друго може да се очаква, той толкова си може.
Калоян е един дървен философ. Наизустил една дузина цитати и си мисли, че морето е до колене. Друг е въпросът, че няма никакъв опит в живота. Мъж да каже на жена - няма да ядеш! Дребна душица  е Калоян, но с голяма уста.
 Към него трябва да  се отнасят болезнено директно. Милена добре му каза, че е комплексар. А, Калоян сам си призна, че ''лайно е влязъл и лайно ще излезе''. Ми, като нямаш акъл да водиш битки, стои си при побратима и поддържайте огъня в печката.

# 1 996
  • Варна/Амстердам
Всеки има право да отсее своите любимци в предаването доколкото е възможно с този подбор на участници! 😅

Дано дуелът е интересен и вълнуващ. 😁
Другата седмица се надявам да гледаме Надя да се дуелира, че от ден първи се заканва, а сезонът е към края си!

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:58 от voxxymoxxy

# 1 997
Аз пък не разбрах защо, когато Петър и Калоян слушаха какво са казали другите за тях, не стана ясно за изказванията на Кустев как щял да им разбие властта, правеше едни гръмки изказвания срещу тях. Щеше да е по-честно след като така и така истината ще излиза наяве, да излезе за всеки. И Пешо щеше да се зачуди тогава защо така реши точно него да избира за мача.
Стоян изтърпя унижението, а за другите - спестени неща.
В началото харесвах Кустев, гледала съм го и в MasterChef,  но след като се видя как говори едно, а прави друго ...
и няколко пъти коментира колко неадекватно се държала Ваня, а много ли е адекватно на 40+ години, мъж си, да ходиш напред-назад с жените да клюкарстваш  и да злословиш. Нито е мъжкарско, още повече пък - зряло.
Надявам се Стоян да спечели.

# 1 998
Аз смятам, че ако една жена е тръгнала към банята/тоалетната, не бива да бъде спирана по никакъв повод. Някои неща не могат да почакат. Най-малкото може да е неразположена и да изпитва страшен дискомфорт. Калоян е опериран от емпатия и уважение към жените и това не е никак учудващо предвид семейната среда, в която е отраснал.
Това е точно така, а и фермата си има правила, но не е казарма, в която военни да се изпъват на старшинката. Освен това, къде по дяволите мъжете завряха кавалерското си отношение. Учудена съм, че изобщо се дискутира тази препирня, при положение, че повечето пишещи са жени. Изцяло подкрепям поведението на Милена, дори да го е направила нарочно, съм съгласна с нея, защото трябва да се акцентира на тези неща, да се натъртва даже. Simple Smile

# 1 999
Мъжът ми каза, че в анонса за сутрешното предаване утре са казали кой ще гостува и му развалили цялата изненада от дуела довечера Sad
и аз го видях днес и съм окей.....дано ...дано....дано

# 2 000
Къде го гледате този Съдебен спор, да не са дали в самата Ферма откъси?

Влез моя профил и прочети мненията. Има го като линк. И аз го цитирах за да гледам в удобно време.

# 2 001
  • София
айде шеф Кустев, сготви гайдаря Grinning
дано стане хубав дуел. Опазих се от спойлери, благодаря, че този път не се пише открито кой печели.
Разбрах, че БТВ са сгафили нещо, но аз не следя този канал извън Фермата и не съм разбрал нищо.
Моля спазвайте същия тон. Simple Smile

# 2 002
Ау, Ванчето е с ботушите които си украсяваше в снощния епизод. Smiley

# 2 003
  • София
По-малка агитка май до тук не е имало.
Там мисля че само Милена е искрена в симпатите си конкретно за този дуел за Стоян.
Обещах да дам окончателна прогноза преди дуела. Ами от промото се вижда, че ще играят 5 битка, а там е точно тази за издръжливост, така че си държа 55 на 45 за Кустев.
Истината е, че не знам, трудно ми е наистина. Изравнени са ми силите им.

# 2 004
Малии, как ме дразни Кустата!
Ваня трябва да носи косата си чиста и разпусната! Супер е така!

# 2 005
  • Варна/Амстердам
Току що И и А казаха, че редът на битките ще е разменен. Започват с играта за 4т.

# 2 006
  • Вестерос
[Ето защо е този резултат от спойлера. Ще играят първо игра за четири точки.

# 2 007
  • София
Какво са се изпуснали, може ли в скрит текст?

# 2 008
Защо ХАЙДУТИН е Стоян...та неговата професия е къде-къде по пристижна от на готвача.....никой не даде възможност на Стоян да поговори за себе си ...всички бяха ангажирани кой по първи д го подиграва и още и още.....Стояне разкажи му играта на този миш-маш...Успех!

# 2 009
  • София
Някой днес питаше за играта за 4 точки - ето му я Grinning

Общи условия

Активация на акаунт