🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 374
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Да, уви пак разбрах краят на битката от някои коментари, но лошо няма. Не беше като предния път определено. Имаме прогрес.
Близко са двамата, 50 на 50, всякакви прогнози си бяха тото малко или много.
Не е качествен дуела, но е интересен, защото има обрати и напрежение. Simple Smile

# 2 131
  • Варна/Амстердам
Точно! А иначе Кустата се надува като пуяк, псува и блъска. Недостоен е!

# 2 132
  • Другата България
Скрит текст:
За половин час още май ще има и последна битка.

Ще има, разбира се. Точно за 8:7 😂

Всяка седмица ли смяташ да издаваш изхода от дуела?
Ако не си разбрала, спойлери в темата се поставят в скрит текст.
Съобразявай се с пишещите в темата.
Присъединявам се.
За Стоян съм, но точно накрая, преди финала да се издаде крайния резултат без спойлер е много грозно.
Колко пъти призовахме да не го правите, не знам как да се каже по друг начин....

# 2 133
  • София
Всичките от агитката на Кустев много противни, Стоян много му се било вдигнало самочувствието, пффф... Няма право Стоян на това, само Кустев може да се прави на велик. Triumph

То ще им се върне 😉

# 2 134
  • София
Стоян отключи ръцете да се намести и не успя повече да ги опъне, а Кустев щеше да се пусне всеки момент. Чист мал шанс си беше за Стоян, той беше по-стабилен.

Но агитките, агитките... думи нямам, честно.

# 2 135
Тоя Данчо може ли да е такъв противняк? И самата му физиономия е много противна.
Аз никога не съм го харесвала нито физически ,нито умствено,нито интелектно....за мен е господин Нйкой...

# 2 136
  • София
От приятелите на Кустев, имаше едно много приятно момче с прякор "джуджето"
Случайно някой да знае как се казва ? 😂😂😂
Не знам как се казва, но ми направи впечатление със сините си очи 😁

# 2 137
Всичките от агитката на Кустев много противни, Стоян много му се било вдигнало самочувствието, пффф... Няма право Стоян на това, само Кустев може да се прави на велик. Triumph

То ще им се върне 😉
Амин!

# 2 138
Не знам как се казва, но ми направи впечатление със сините си очи😁
От приятелите на Кустев, имаше едно много приятно момче с прякор "джуджето"
Случайно някой да знае как се казва ? 😂😂😂

Хаяско? Simple Smile

# 2 139
  • София
Данчо много злобно и чисто психологически тормози противника. Не за първи път ги хвърля тези коментарчета, когато е в някоя агитка.

# 2 140
  • София
На колкото и велик да се прави Кустев, си личеше, че едвам държеше още от началото. Няма бързина, няма сила, няма издръжливост. И един човек, който всички мислеха за най-малко подготвен, е в пъти по-добър, и в дветезагубени игри беше малшанс за някакви секунди.

# 2 141
Имам добро усещане за този дуел, но за съжаление май никой няма да даде властта на бат ти Стоенчо/не е спойлер/ да не ме подхванете и мен. Така мисля аз.

ПС Днеска видях Христинка от 4ти сезон мисля от фермата. Беше на женския пазар, продаваше телешко месо в буркани Grinning Разхубавила се е

# 2 142
  • София
Не е хубаво да се съди по външността на човек, не го и правя. Само дето има един тънък момент, който се нарича "излъчване". Та по външност няма как да съдя, но по самото излъчване, държание и маниери - да. А на Данчо му личи от километри.

# 2 143
Как ли се чувства Калоян като гледа Стоян как се справя в битките...дали не се е попикал,а трябва и да е с вдигната ръка за него,ако победи сега

# 2 144
  • София
При такава разлика в килограмите Кустев няма шанс, а и сега се сети, че не е подредил битките Grinning

Общи условия

Активация на акаунт