🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 669
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 400
А Кустев как се държеше между битките, че и след тях? Кротко и смирено? Скромно? С уважение?
Не. Но от него не съм изненадана. Той е такъв - де шегаджия, де хаплив.
Ако Стоян се беше разкрил по време на престоя си там, какъв е, нямаше да ми направи впечатление и нямаше да го коментирам !

Аха, значи на наглия няма проблем да простим наглостта, ама на проявилия малко самочувствие - при това подплатено - не!
И не е шегаджия Кустев. Хич не са му добронамерени и на шега коментарите.

# 2 401
Скрит текст:
Ей, Мери, така както го написа и ми светна, че ратайка може и да е Ванчето. И за да е супер сдухано Петър кани на вечеря златното яйце. Рейтинг - писъци - мнения! Юхууу! Smiley
Няма шанс.
При наличие на Милена във фермата няма как друг да е ратай, освен нея.
Особено ако Червенобузов е вице. И Пепелянкова съветник.
Те двамата вече са си много големи дружки, забелязахте ли?
Червенобузов и Пепелянкова.

О, Мери, точно, ако Червенобузов е вице на Мария и Ваня не вземе имунитет я виждам ратайка. Калоян няма да изпусне възможността да я отстрани и отдели от групата/Пепи.

Ще видим, де, търпение.Simple Smile

# 2 402
  • Другата България
Тя вече не е заплаха, те са в развод.
Новата опасност се казва Даяна, там трябва да се насочигвардейчето.

# 2 403
А Кустев как се държеше между битките, че и след тях? Кротко и смирено? Скромно? С уважение?
Не. Но от него не съм изненадана. Той е такъв - де шегаджия, де хаплив.
Ако Стоян се беше разкрил по време на престоя си там, какъв е, нямаше да ми направи впечатление и нямаше да го коментирам !
Шегаджия? Само " хаплив"?
Той псува, държа се надменно и арогантно обидно. Нищо де, той си това си остана.

# 2 404
  • London
Нивото в това предаване върви стабилно надолу.

Напълно съм съгласна. Гледам предаването за 6 та година, това е първата в която почнах да пропускам епизоди, дори и на запис да не ги гледам. Вчера и дуела не гледах целия. За първа година от 6 насам..... почнах да пускам Нова телевизия и конкуренцията, а се бях зарекла, че от Фермата по-качествено няма. Ами нещата търпят промени и не че съм някаква представителна извадка ( а може и да съм знам ли ), но не е зле Ваньо и Андрей да се позамислят какво ще правят догодина, аз лично отново същото не бих си причинила. Изтъркаха се, промените са някакви фиктивни, изчерпаха се. Същото изпитах след 3 ти сезон на Мастър шеф и повече и не го погледнах да видя какво става. Май е време за ново риалити или за коренно различна концепция и да взимат хора с добра физическа подготовка, иначе няма интрига, няма хубави дуели, скандали и простотии, ако ще е основното ще си пуснем записи от Биг Брадър..... очевидно е, че на хората не им се гледа подобно нещо. На мен поне не ми се....

# 2 405
  • София
Няма никаква изненада, че Калоян и Надя са по-близки. Това отдавна се знае, сега просто ги дават повечко, може би защото намаля сериозно бройката вътре. Ние знаем от показаното ни, че Надя била казала на Калоян, че е нейния личен фаворит за финал. Това в два отделни епизода ни е показвано. Отдавна се каза. Калоян пък няколко пъти я е защитавал, включително и когато любимата му Антония имаше идея да я прати първи дуелист и Калоян каза, ''В никакъв случай няма да рискувам Надето, тя ми е много важна. Тя ми е като майка тук'' Перифразирам, но много добре си спомням тези моменти.

# 2 406
  • Другата България
Пуснах сълза......
Това първо.
После се замислих участник в ТВ формат ли го е казал това, или някакъв льольо, имащ се за мафиотски бос и някакъв фактор.
"Няма да рискуваМ." На мен ми звучи като:
"Няма да си рискувам дясната ръка, като утре ще ми е необходима в борбата с противника...."

Мдааа, приликата между двамата е поразителна, тъй че нищо чудно, че я чувства като майка.
След приключването на формата може да постои у тях и да вземе някой друг урок, за да се доусъвършенства.

# 2 407
  • Варна
Май е време за ново риалити или за коренно различна концепция и да взимат хора с добра физическа подготовка, иначе няма интрига, няма хубави дуели, скандали и простотии, ако ще е основното ще си пуснем записи от Биг Брадър..... очевидно е, че на хората не им се гледа подобно нещо. На мен поне не ми се....
Съгласна съм донякъде, въпреки че това е първата Ферма, която гледам.
Исках само за добрата физическа подготовка да кажа, че на мен пък не ми се гледат някакви нацепени батки и каки , като в ИнВ /аз затова и не го гледам/. Искам нормални хора, пък нека дуелите да са повече за съобразителност и сръчност.

# 2 408
  • Разпиляна във въображението
С какво Стоян толкова блесна сред останалите преди тази седмица? Знаеше се, че все е недоволен, че не го избират като най-работен. След това мисля, че го похвалиха след като спечели в техните организирани игри, а и той се почувства по-добре. А, и клюкаше също. Особено ли се държаха по отношение на него? Беше сив, докато не го замъкнаха насила под прожекторите.

Доколкото си спомням отношенията на Поли и Мария са се били оправили след скандала, докато Поли не се оплаква на продукцията. Затова и Мария бе толкова изненадана. Т.е. не са се избягвали студено, а са комуникирали.

# 2 409
искам Милена и Стоян ратаи и да саботират  фермера....това ми се гледа - Мара да рине,мете и готви по време на фермерството й.
Предни сезони ги скъсваха от работа, а сега, след седмицата на Милена, мисля, - курорт - инструменти, няколко задачи,незадължителни и о' чудо ! - най - сложното е да подквасиш 20 буркана мляко и да направиш по 1 кг сирене  и кашкавал !!!

А масло? що не бие цял ден Надка масло, че да я видим колко е работна?

# 2 410
  • Разпиляна във въображението
Преди Милена да изхвърчи първия път не беше ли заявила именно това - постоянно да я избират за ратай?

# 2 411
  • Mediterraneo
Ооо, това с биенето на масло беше много яка задача.

# 2 412
С какво трябва да блесне Стоян? Или някой твърди, че е блеснал с нещо? Беше ратай, отиде на дуел и победи, малко ли е?
Победи един надувко от "отбора на готините" , натри му вирнатия нос (готини - според техните критетии, а реално ги виждаме като ограничени и елементарно хорица).

# 2 413
Абсолютно съгласна съм.
С какво Стоян толкова блесна сред останалите преди тази седмица? Знаеше се, че все е недоволен, че не го избират като най-работен. След това мисля, че го похвалиха след като спечели в техните организирани игри, а и той се почувства по-добре. А, и клюкаше също. Особено ли се държаха по отношение на него? Беше сив, докато не го замъкнаха насила под прожекторите.

Доколкото си спомням отношенията на Поли и Мария са се били оправили след скандала, докато Поли не се оплаква на продукцията. Затова и Мария бе толкова изненадана. Т.е. не са се избягвали студено, а са комуникирали.

# 2 414
  • Другата България
Кой е твърдял, че Стоян "блести"?
Задължително ли е да "блестиш", за да останеш?
В такъв случай, да питам всички, които все още са вътре, с какво са "блеснали"?

Общи условия

Активация на акаунт