🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 808
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 385
Стоян наистина пресоли манджата на дуела с държанието си, но беше много подходящо поведение, имайки предвид предисторията. Кустев и агитката трябваше да бъдат поставени на място. Победата на Стоян беше много сладка и му върна достойнството след публичното унижение, което преживя. Браво! Като цяло той не ми допада особено, не съм му фен, но определено показа по-достойни качества от всички "мъжкари" там.

Всички в агитките се държаха тъпо, освен Милена. Чуваха се злобни забележки срещу нея. Надя пак не пропусна да дудне на заден фон. Не си обяснявам как я търпят. Тя е отрова, от която трябва да стоиш далеч.

Жалка история е да не поздравиш победителя, а като гледам промото, падението на съфермерите е достигнало своя връх, след като не са присъствали на партито на Стоян.

Прогнозата ми за седмицата е, че Мария ще бъде предложена за фермер от Кустев и избрана от мнозинството, вице ще е Петър, а ратаи - Даяна и Данчо. Дуелът ще е женски. Така си мисля предвид негативните настроения на Мария срещу поведението на Даяна и Данчо. Отделно, смятам че Мария няма да избере Надя за вице, защото не е забравила, че Надя искаше да я прати на дуел. Нали знаете, жените уж се сдобряват, ама не точно...

# 2 386
Стоян, ако е клюкар, то Калоян какво е?
Вече коя ли вечер злослови по адрес на Ваня, сакън неговото цвете да не му обърне гръб и Ванчето да го откъсне...
Всички в даден момент са клюкари. Сближават се, обсъждат, пръскат...
Надя в началото на предаването не пушеше, напоследък вечно с фас в уста в пуш-компанията край печката и кълве ли кълве. Най-често по Милена и най-вече пред Каоян.
Кустев и Мария не са ли обсъждали другите? Данчо и Даяна?
Като се отпуснат да говорят за други теми и биват излъчени настава възмущение. Що чичо Митко споделил за гърдите на жена си, защо Надя казала за учителката на детето си. Помня Мария обвини кмета на Ямбол в корупция. Забравят да камерите и говорят свободно, няма как всичко да режат и монтират.

Стоян не е тъп да не схване, че не го харесват. Отдели се от Боби и сам работи по верандата. Това не е ден или два, може би седмица. Сам работи в банята. Очаквал е, че поне Кустев има добро мнение за него, затово го заболя от думите му.

Сега като се замислих май единствена Ваня не съм я чула да говори за някого и с някого негативно. Тя на всичко си се радва, ей на и тя отнесе подигравките за дъгата от Надя и Кустев. Ще взема да я подкрепям Smiley

# 2 387
Мария е по-близка с Калоян. И ако тя е фермер, ще раздели Д&Д
И за мен Ваня остава приемлив избор за човек,когото да подкрепя.

# 2 388
Тоя ориенталски манталитет, че най-гръмогласния е "най-мъж" ми е малко чужд.

Дали е заради интровертската ми природа не знам, но предпочитам азиатския стил на поведение, при който истинския мъж е тих и споделя мнението си само, ако някой се интересува от него. Който побеждава без да воюва. Който не е "себе си", а се стреми към своя по-добра версия. Който "пребивава в средата" между поляризирани крайни позиции (разглеждано от местното население тук, като "липса на позиция"). Който не "прави каквото иска, па да става каквото ще", а точно обратното.. Wink Но това са си само мои бегли разсъждения на чаша леко следобедно кафе.. Simple Smile

Очевидно, някои биха нарекли такъв мъж мухльо.. Simple Smile Simple Smile

# 2 389
  • Другата България
Мен най-много ме притеснява, че ако Мара наистина е фермер може да вземе за вице Калоян.
И тогава благодарение на ниговото "безпристрастно", а всъщност много страстно мнение отново ратай да е Милена, а не Даяна. То зависи и от битката за имунитет, тоест, от тотото на продукцията. Мисля си и че именно за да остане колкото се може повече Даяна във формата /за да им върви любовната нишка, а и новата интрига с Петър/ нещата винаги могат да се наредят така, че Дайчето да е с имунитет от ратайство.
Всъщност, мисля, че точно това ще се случи.
Даяна е "златното яйце" и колкото повече седи вътре, толкова повече рейтинг, щото, нали, сеири, любоФ, и още нещо.
Та, ратайка за жалост отново ще е Милена.
Но не съм сигурна, че дуелът ще е женски.
Това ако е фермер Мара.

За ДанЧ вече писах какво мисля, ако той е начело идващата седмица.

# 2 390
Не, не ми е гадже !
Много по-възрастна съм от него и дори не го познавам лично, само от "Мастършеф" !
За мен Стоян, не е нагъл, защото е победил, а защото така се държеше между битките !

# 2 391
А Кустев как се държеше между битките, че и след тях? Кротко и смирено? Скромно? С уважение?

# 2 392
  • Другата България
Добре, че не гледам "Мастършеф".

# 2 393
  • Варна/Амстердам
Криси, а Кустьо не бе ли нагъл, псувайки и подканвайки арогантно Стоян да не бъде многословен по време на алманаха? А колко пъти го изпраща с гайдата да си ходи? Беше ли нормално да не може да го поздрави човешки?
В Мастършеф е бил един единствен път, в който изнесе мастър клас.

# 2 394
Ей, Мери, така както го написа и ми светна, че ратайка може и да е Ванчето. И за да е супер сдухано Петър кани на вечеря златното яйце(цяла кокошка). Рейтинг - писъци - мнения! Юхууу! Smiley

# 2 395
Не, не ми е гадже !
Много по-възрастна съм от него и дори не го познавам лично, само от "Мастършеф" !
За мен Стоян, не е нагъл, защото е победил, а защото така се държеше между битките !
И кое точно беше наглото? Това, че си позволи да се зарадва на победите си ли? Уау, каква грандиозна наглост! Joy

# 2 396
  • Другата България
Ей, Мери, така както го написа и ми светна, че ратайка може и да е Ванчето. И за да е супер сдухано Петър кани на вечеря златното яйце. Рейтинг - писъци - мнения! Юхууу! Smiley
Няма шанс.
При наличие на Милена във фермата няма как друг да е ратай, освен нея.
Особено ако Червенобузов е вице. И Пепелянкова съветник.
Те двамата вече са си много големи дружки, забелязахте ли?
Червенобузов и Пепелянкова.

# 2 397
  • Варна/Амстердам
Нали 😂
Как смее Стоян да се зарадва, че печели от надценилия се готвач? 😂

# 2 398
Нищо чак толкова грозно не е направил Стоян по време на дуела. Да, каза си, че ще отупа Кустев и така направи. И мен ме изненада, че прояви самочувствие, но в крайна сметка те и продуцентите ги карат да говорят такива работи. В предишни сезони даже в началото на дуела им пускаха специални видео-послания от противника с най-разнообразни закани. "Ще те размажа, ще те пратя вкъщи, нямаш място във фермата" и все от този род.
Е, сега, не можа да бие на нула, ама ако не бяха размествали битките, така че Кустев все пак да запише един рунд, наистина щеше да го бие на нула.

# 2 399
А Кустев как се държеше между битките, че и след тях? Кротко и смирено? Скромно? С уважение?
Не. Но от него не съм изненадана. Той е такъв - де шегаджия, де хаплив.
Ако Стоян се беше разкрил по време на престоя си там, какъв е, нямаше да ми направи впечатление и нямаше да го коментирам !

Общи условия

Активация на акаунт