Лаковe за нокти - 145

• 32 003
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Bulgaria
Ето този много се доближава, но е една идея по-син, отколкото лилав:

# 121
Арабеск, само третият го нямам Laughing За мен Перфект S127 е абсолютно разкошен, ефектен лак... Blue Heart
Олгарита, страхотен маникюр! Cupid

# 122
  • София
За брокатите ползвам пийл оф база- издържат винаги до следващото лакиране и поне не пада яко киснене и търкане.
Това е истината

# 123
Аз имам една такава отлепяща база на Орифлейм, обаче тя не иска да съхне особено и става ужас някакъв. Препоръчайте някаква, която да става?

# 124
Аз ползвам тази на Есенс- изсъхва бързо и издържа около седмица. После с дървена пръчица съвсем лесно се махат брокатите.

# 125
Може ли снимка на тази база на Есенс,сега чувам за нея.

# 126
Може ли снимка на тази база на Есенс,сега чувам за нея.
Така изглежда базата:
Скрит текст:

# 127
+1 глас за тази база на Есенс, и аз я имам и ползвам под трудни брокати, но с някои лакове не се разбира - миналата година малко преди Коледа се лакирах с Essie Leading Lady (като SNB Марина), отидох до магазина с 10 лакирани пръста, и излязох с два Joy

# 128
Арабеск, благодаря, този на 21 номер 35 най се доближава, ще го търся😁 Другите два ги имам и са едни от любимците ми❤
МК_, и този Белл е почти същия, и него ще диря 😁
Благодаря ви, момичета, знаех си, че ще ми помогнете❤

# 129
Късо и червено.
Споре ММ - коледно. 😜🎅🎄

# 130
От SNB тъкмо избрах 2 лака, и като видях доставка 6 лв...ами отказах се...заслужават ли си, знам марката само от гел лаковете, за обикновените нямам наблюдения ?

# 131
  • Измир
Благодаря ви момичета 🤗!
Георгиева, виж и този Лумс, макар че е с по-малки частици. 

# 132
  • Bulgaria
georgieva88, сетих се и за този Golden Rose. Той също много наподобява. Номерът е 211.

# 133
  • София
Аз имам една такава отлепяща база на Орифлейм, обаче тя не иска да съхне особено и става ужас някакъв. Препоръчайте някаква, която да става?
Ами, аз си ползвам тази на Орифлейм, тя не че не съхне, седи малко лепкава, когато е суха. Харесвам и тази на Есенс, имаше една на Катрис, която е доста добра. Сега съм си поръчала от Пинк панда една на Barry M, като я получа, ще докладвам. Вече не бих си причинила глитър, чистен с лакочистител.

# 134
Олгарита, къде ти в България такива Лумсове... Laughing Техен брокат не съм виждала...

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:23 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт