Лаковe за нокти - 145

• 32 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Аз не издържах, след като от седмици ми се пълни фийда във ФБ и инста със снимки на зимната колекция на ЕСИ , днес се пречупих и купих два, които уж ще нося и нямам подобни:

Essie Love at Frost Sight и In a gingersnap

# 136
Марголота, много са хубави!
Аз пък съм ужасна Laughing Отидох за Импала номер 10, харесах и номер 1 или 5 (а имат и нелоши червени нюанси), а в крайна сметка се прибрах с номер 7 Stuck Out Tongue Winking Eye На касата касиерката казва "Честито на печелившите!"...Аз си мисля "Брей, веднъж да спечеля нещо и аз с покупка на лак..." Grinning Ама се оказа, че нямало баркод на лака, та показвах на касиерката откъде съм го взела... Satisfied
Скрит текст:
Със светкавица:

Без светкавица (така е по-близо до реалността):

# 137
  • София
Момичета, хвърлила съм око на някои лакове от hypnotic polish, но понеже до сега не съм поръчвала, да ме светнете колко е доставката Blush

# 138
Моята отлепваща е Артдеко, но не съм я ползвала с обикновени лакове. Ще я пробвам с глитърите на ГР и ще дам отчет, те трудно ли се свалят?

# 139
От къде си взимате лепенките?Онлайн май не ми се поръчват,но май в магазини(Лили,ДМ,Елитис) не съм виждала.

# 140
  • Варна
Аз поръчвам водни ваденки, стикери и всякави декорации от Али, разнообразието е огромно. Рядко съм купувала от тук, но то е защото не си харесвам във физическите магазини. Иначе в Елитис има стикери, ваденки, фолио. В ДМ също видях наскоро някакви лъскави сребристи стикери.

# 141
Ооо тези Есита са невероятен разкош !!! ❤️❤️❤️❤️Любов от пръв поглед ❤️❤️❤️

# 142
Новата придобивка 😍... Можеше и повече да взема, ноо здраве да е 😂

# 143
И аз чакам моите, но най-вероятно ще е в понеделник.
olgarita, страхотен маникюр 👍
Аз от преди малко:

И сергията 😂

# 144
Олгарита, МК_ ♥ Благодаря ви, определено и двата ще търся, че ме пронизаха в сърцето ♥
Пени, Зорница, Деница и Марина са чудни лакове ♥ Чакам си вторите бутилчици от Зорница и Марина тези дни, както и Искрен и още един червен с частици, май Вероника беше Grinning А и един чисто червен от Интензив серията им Grinning
Като съм заговорила за червено Grinning

# 145
И аз се отчетох в СНБ, за колко време идват поръчките? Като съдя по цената на доставката трябва да е  експресно...
Иначе взех Марина и името ми 😉

# 146
  • София
Бях чела темата миналата година и момичетата казваха, че продуктите на СНБ от черния петък се бавели, затова, водена от тази логика, ги пратих в клон на Спиди до софийския ми адрес, на който планирам да се завърна края на другата/ по-другата седмица. Ами, какво да ви кажа - днес получих смс, че продуктите ми ме чакат там... Та, с две думи, много се изненадах, че пристигнаха толкова бързо.

# 147
  • В полите на Пирин планина
Е, можеш да ги пренасочиш на друго място. Simple Smile

# 148
И аз получих моите лаковете днес. Поръчката я направих в четвъртък вечерта.

Скрит текст:
За трета поредна година искам да се оплача от доставката. Тази година поръчах до адрес, но те решиха да ми я изпратят в избран от тях офис на Спиди. Предишните пъти поръчвах до един офис на куриер, а те ги изпращаха до друг в другия край на града.

# 149
На мен мш направи впечатление, че няма опция за избиране на офис на Спиди, писах адреса като забележка, дано дойде където трябва.

Общи условия

Активация на акаунт