Лаковe за нокти - 145

• 32 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Bulgaria
Аз директно в полето за адрес за доставка пиша "Офис Спиди" и адреса му. Иначе цената на доставката е много висока и е далеч повече, отколкото е тарифата на куриерската фирма. На мен това ми прави лошо впечатление и често ме кара да пропускам да поръчвам от тях. Все още не съм поръчала нищо, имам време до утре да реша.
Да ви попитам за топ лаковете и базите SNB. Имате ли любими от тях? Бързосъхнещият топ лак издръжлив ли е?

# 151
Аз директно в полето за адрес за доставка пиша "Офис Спиди" и адреса му. Иначе цената на доставката е много висока и е далеч повече, отколкото е тарифата на куриерската фирма. На мен това ми прави лошо впечатление и често ме кара да пропускам да поръчвам от тях. Все още не съм поръчала нищо, имам време до утре да реша.
Да ви попитам за топ лаковете и базите SNB. Имате ли любими от тях? Бързосъхнещият топ лак издръжлив ли е?
И аз мисля като Вас,и ще помисля още малко дали да поръчам, че Диди така изкушаващо е снимала придобивките си, че ...🥰

# 152
  • В полите на Пирин планина
Аз ще пропусна СНБ тази година... 👍

От мен днес:

Чайната е много красива!!! ♥️

# 153
Аз пък от зор да бързам да поръчам съм си дублирала един лак Simple Smile Така е като вече имам какво ли не тяхно и чак се чудя какво да взема Smiley Ще отиде за подарък като го получа.

# 154
  • София
На средния пръст се вижда отблясък

Скрит текст:

# 155
На средния пръст се вижда отблясък

Скрит текст:
Харесва ми, и аз имам този цвят на Golden rose, но все още не съм го използвала, все си мислех, че няма да ми хареса, доста хубаво стои на вашите нокти, тези дни ще го пробвам, но се чудя каква декорация ще му отива 🤔

# 156
Като ви чета за доставките на СНБ...май ще ги пропусна...

# 157
  • София
Marinela00,дори нищо да не му сложиш пак стои добре.

# 158
Момичета, чета ви за доставките и се замислих колко беше моята, че цъках без да гледам😜 5.90 е до адрес. Не ми се вижда много, но аз не съм коректив, тъй като съм свикнала да ме дерат куриерите, защото в града ми няма ни един офис🤣 Редовно плащам по 8 - 10, че и 12 лв доставка 🤣 Общо за 4 лака и доставка 21 и нещо беше. Кога обаче ще дойдат, си остава загадка🤨

# 159
А как е трайността на СНБ при вас?
Знам, че е относително и зависи и от самите нокти, но - ето, например, за Чайна повечето мнения са, че не са трайни.

При мен не са трайни Чайна, Trend it up, 21, W7.
Затова се чудя СНБ дали да пробвам или да пропусна

# 160
  • София
А как е трайността на СНБ при вас?
При мен не са трайни,затова се въздържам от поръчка.Имам няколко,но много рядко ги използвам.

# 161
При мен са много трайни, без едно ярко червено, но този цвят по принцип не ми се задържа много, независимо от марката.

Момичета, тези с острите нокти, как е при вас трайността на лаковете? На моите нокти обикновено всеки лак е бетон с дни, но откакто заострих връхчетата ми се забелват доста бързо.

# 162
При мен са много трайни, без едно ярко червено, но този цвят по принцип не ми се задържа много, независимо от марката.

Момичета, тези с острите нокти, как е при вас трайността на лаковете? На моите нокти обикновено всеки лак е бетон с дни, но откакто заострих връхчетата ми се забелват доста бързо.
Заострих ги и аз, и при мен върхчетата на следващия ден още са се ожулили, но пък много обичам остри🤩🤩🤩 иначе, като ми бяха още малки лака издържаше 5дни. Странно не мога да направя квадратна форма на ноктите много ми в трудно, а ми изглеждаше лесно...

# 163

Заострих ги и аз, и при мен върхчетата на следващия ден още са се ожулили, но пък много обичам остри🤩🤩🤩 иначе, като ми бяха още малки лака издържаше 5дни. Странно не мога да направя квадратна форма на ноктите много ми в трудно, а ми изглеждаше лесно...

Значи наистина е от формата. Прави ми впечатление, защото иначе всичко при мен беше супер трайно досега Simple Smile

# 164
  • Bulgaria
Моите не са толкова остри, но при мен преди при правоъгълната форма се белеха ъгълчетата, а сега се задържа повече и нямам проблеми. Леко се оголват връхчетата равномерно към 5-6-7 ден, в зависимост какво съм използвала. Да не би да се белят, защото ноктите са по-меки и се огъват? На мен така ми се е случвало да ми се напука лак и след няколко дни пада. Или да не сте запечатали добре с топ лак? Това са нещата, които ми хрумват.

Общи условия

Активация на акаунт